раждането в Бургаска болница?

• 24 547
  • 254
  •   1
Отговори
# 150
Тарифата на д-р Калчева за 3Д-то е 70лв. , но предварително трябва да си запишеш час. Тел. е 84-08-08.

# 151
Тел. за записване на час при Калчева е 84-08-08.
Също така има и 3-Д и в Света София, но казват че не бил хубав, а и човека който работел с него не си разбирал от работата.

# 152
  • Burgas, Bulgaria
В Света София апарата го няма-нямало кой да гледа на него-така казаха.

# 153
За Гамишев: оказа се, че имаме обща позната и тя ме прати при него, когато бях в края на 8я месец. Прегледа ме и потвърди седалищно предлежание. Уговорихме секцио, но пари не ми е искал. Не мога да кажа дали съм доволна в пълният смисъл на думата, защото с него се видяхме точно 3 пъти. Факт е, че нямам оплаквания.

КатКа Доволна ли си от Гамишев
катка ти уговорка ли имаше с гамишев.а зходя при него на консултации,но не знам дали приема да ходи с уговорка.е сигурно приема де,но не знам колко пари иска.надявам се да се съгласи да раждам при него,ти на частно ли ходеше или на консултации.
И аз се интерисувам!

Не съм чувала за лекар, който отказва уговорки Mr. Green. Но за пари нищо не мога да кажа. Мога само да предположа, че секцио струва минимум 300лв.

# 154
Благодаря ти КатКа На мен той ми следеше бременоста ми и ми даде документи за секцио защото е по мед. причини. Пусна ми изследвания и ме вика след това при него да ги види.
Само ми каза че секциото трябва да се направи на 19.02 за пари не е ставало дума. Макар да съм се приготвила. Но следващия път ще го питам. За да знам кой ще го направи дали тои или ще ме остави на лекар на смяна. Смятам да питам ако не е Гамишев, Георгиев
ходих през цялото време при двамата та сега не мога да избера лекар.
ts_bs Леко раждане и чакаме новини

# 155
зравейте,искам да питам някоя да е раждала в Поморие казаха ми че там условията са добри и отношението също аз ще отида на място да питам какъв списък имат за приемане дали може да присъства мъжа ми и ако може да попълня документите предварително, но друго няма да разбера.Има ли някоя инфо за там , термина ми е за марти много се ритеснявам да родя тук в Б-с а за по наблизо от Сливен нищо не казвате.

# 156
  • Burgas, Bulgaria
borisova79 мила и аз знам че в Поморие е по-добре.И мене ме гони шубето и то доста обаче всичко е Божа работа и недай си Боже нещо се........... в голямата болница ще отреагират много по-добре от колкото в малката.
И аз мислех за друг град ама реално погледнато всичко е късмет.
Леко раждане  Hug Hug Hug

# 157
  • Бургас
Олелееее, след всичко, което прочетох, направо ми се изправи косата - добре, че родих във Варна. А това, с правенето на секцио намагарето ме уби. И какви за тия клизми след секцио  #Crazy, не бях чувала за такова нещо.
За Гамишев - една приятелка ражда с уговорка миналата година май месец. Приел я с изтекли води, без контракции. Бил края на смяната му, казал, че няма да роди скоро и си отишъл. Лежала в Родилно 30 часа с изтекли води, накрая Гамишев застъпил и решил да я реже. Беше получила инфекция, малката лежа в кувьоз, бяха на антибиотици. Всичко мина и замина. лошото е, че операцията и се възпали, добре че беше Ковачева, той дори не отишъл да я види. 10 близо  месеца след операцията продължава да я боли, появи се и нещо като топченце в единия край. Оказа се, че не я е зашил както трябва, има наслояване на тъкан и оттам е топченцето. Ще се оправи евентуално при следваща операция.
В Поморие условията не са кой знае какви, но все пак е по-добре от Бургас. Това е, което съм чувала.

# 158
Момичета,за някои Георгиев може да е правил секцио без пари,но на моя колежка е взел 1000 лв.А си е била и негова пациентка в частния кабинет.Внимавайте,като избирате лекар уточнявайте сумите,за да няма изненади накрая.

# 159
  • Burgas, Bulgaria
А аз като говорех всички ми скочиха че не било възможно да взима 800лв.
Няма невъзможни неща-явно ама 1000 цирея нещът ли newsm61

# 160
А аз като говорех всички ми скочиха че не било възможно да взима 800лв.
Няма невъзможни неща-явно ама 1000 цирея нещът ли newsm61
взима той ...взима... и още как #Cussing out

# 161
  • вкъщи
е то какво излиза,за един не съм чула само добри отзиви.аз смятах да раждам или при георгиев или при гамишев.направо вече не знам на какво и кого да вярвам.но без уговорка пък си е жив късмет ,както се уверих вече.имам още доста време,ще  чакам още отзиви от тези,които скоро ще стават мами.

# 162
  • Бургас
marianamama едва ли ще намериш доктор, за който само хубави неща да се пишат. винаги има и доволни и недоволни пациенти. Важното е ти да се довериш на някого, моят съвет е да посетиш един двама и да решиш сама дали ти допада отношението му.

# 163
Аз съм една съвсем нова бъдеща мама, но реших да се включа и тук. Нали и моето време ще дойде, живот и здраве. Момичета и аз като чета и като слушам от познати за какво става въпрос тук в нашата родна любима болница направо ме обзема някакъв страх и съм започнала да мился от сега на къде да се ориентирам. Съпруга ми е от малък град и имам чувството че там ще ми обърнат доста повече внимание. Така че наистина в Поморие май е по-добрия избор.

# 164
Георгиев май така до колкото знам и разбирам взима колкото му е кеф, без да има определена такса.. На мен ми каза, че ще ми излезне много скъпо, на една позната и взел 300 лв, тук чувам други "кошмарни" суми, еми то тва направо си е........
Само бих посъветвала всички бъдещи мами - БЯГАЙТЕ възможно на най-доброто място да раждате, е, стига и възможности да имате. Това тук си е жив тормоз!!!

Общи условия

Активация на акаунт