Варна,Морето и Зимата (11)

• 14 936
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
преди 3 дни-от "Щъркел"-28лв

# 226
  • Варна
hana1, моят сутиен за бременни си го купих от магазин " Щъркел " . Струваше 15 лв. В момента го използвам и съм много доволна. Памучен е ! Имаше най-различни размери !!!

Магазин " Premaman " се намира на ул. " Възраждане "  , пресечка е  на ул. " Братя Миладинови " . Там също има сутиени за бременни , но цената е  към 50 лв.

# 227
Да се оплача - имаме много жестоки колики! Милия ми от 5 сутринта до 15:30 се дереше от болка! Чак пъпчето му се разкървави та съвсем се ошашках и сега вместо със спирт го туширам с Ваготил за да спрем кървенето! А не мога и да го накарам да спре да реве защото е от болка, а болката не мога да я спра с нищо май. Минахме през всики капки, пие чайче от копър, но вече втори ден не може да се успокои поне малко. Нощно време спи неспокойно, но дойде ли 5 часа се почва кошмара. Днес изкара повечето време по коремче на коляното ми. Само така е малко по-спокоен и като има спазъм плаче по-малко. Моля се дано скоро отшумят! Горкото ми момченце!
герче, а пробва ли със затопляне на коремчето, загряваш пелена с ютията или на парното и слагаш на коремченце. а, и за капките трудно действат при честа смяна(коремчето не може да свикне и се дразни и от тях). аз лично съм ползвала само бебинос, но съм доволна само от мехлемчето; с капки или без Никола все се превиваше милия.
дано скоро отминат и при вас!  bouquet

# 228
ger4e, искрено ти съчувствам за коликите

Един съвет от мен. При нас най-помага носенето на рамо (защото и се притиска коремчето на Лина) и терапията
(аз така я наричам) със сешоар  Joy. Вместо да топля пелени или да пълня термофорчето, включвам сешоара на по-слаба струя и и затоплям коремчето. Детенце веднага се кротва. Като я затопля я завивам. Така с почивки се приспиваме. Пробвай и няма да съжаляваш - сигурна съм че и при вас ще подейства. Иначе винаги можеш да се опиташ да спреш прясното мляко, бобовите храни и т.н., да даваш капки, хомеопатични лекарства, и не на последно място ЛАСКИ. Аз понякога я слагам Лина на гърда, колкото да се поуспокои, въпреки, че надали от още храна ше и мине корема. Успех!

Отново бих препоръчала сутиенът за бременни на Триумф  Peace. Срам не срам изкарах цялата си бременност с него + Още един черен на Скини без шевове.

# 229
записвам се, че отдавна не съм се мяркал тук.
Ivy честито - да знаеш как ми липсва бремеоста, ама за сега ми стига миналогодишното дяволче.

# 230
Ох и аз си мислех, че ми стига, ама второто не мислило така  Mr. Green

За колики помагаше топлата струя на сешоара, затопляне с възглавничка с вода или просто нещо топло, капките не помагаха, нито чайчетата...общо взето ще минат от самосебе си, нищо не помага...адаптираните млека по принцип създават повече проблеми, отколкото ако бебето е на кърма, но това е сравнение на храненията на едно дете...иначе кърмено може да има по-силни колики от такова на АМ...до детето и стомахчето си е...

# 231
Добро утро момичета! Днес е един прекрасен ден за мен,
моето слънчице Ивайло има рожден ден  newsm59 и става на 7 години!  bigdance2  ura
Така, че ви черпя виртуално, пийте по едно за негово здраве cheers bdbaloni

# 232
  • Варна
Честит рожденник!!!

ние още нямаме такива екстри като колики  Praynig
педито каза че може и да не ги усетим  Shocked това възможно ли е????  newsm78
но ако станат много силни първо да пробвам с чай от копър, после с капки ..
пък каквото сабя покаже. жалко че не може да го натъпчеш с Нурофен бебсъна  Mr. Green
на мен всичко ми минава от него  Peace

снощи бяхме много послушни и не се събудихме в 3:00 та мама си поспа  Mr. Green
пу пу само така!явно манджата и стига.даже връща малко 1-2 пъти  Mr. Green

# 233
  • Варна
Аз само клюкарствам от време на време,но този път не мога да не се включа.
Ivy честито мила,пожелавам ти най-безпроблемното бременеене.Много смело от твоя страна,най-искрено ти се възхищавам.
Аз скоро се прибирам,кухнята е готова.Януари съм на линия  love001
Честито на рожденниците  bouquet

# 234
Честит Рожден Ден на Ивайло! Да е здрав и много игрив! Весел купон! nbirthday  bigdance2

Вержи Елито почти нямаше колики, бяха силни, но за кратко...Дано сте късметлии!

Ваня чакаме ви  Hug Хич не съм смела, сега се чудя как ще се оправям и съм изпаднала в паника  hahaha Радвам се, че се включи Heart Eyes

# 235
  • Откъм Варната
Аnika 75 честити рожденник да ти  жив и здрав и много да те слуша

Вержи Митаче май от 2 дена има колики, като хората, ама то май е защото мама си хапна бобец Embarassed и само вечер след храненето в 21.30 плаче до към 1 часа че се чудя какво да правя, ама май е от коремче и нищо не помага, снощи му дадох капки еспумизан и незнам дали от тях му мина или просто от само себеси, а иначе нямахме болезнени колики,само ох ах и пръц и толкова, така че стискам ти палци Лора леко да го мине този период

# 236
Благодаря ви за пожеланията! newsm51
Вержи дано ви се размине кошмара с коликите, искренно ти го пожелавам, за да не се мъчи малкото човече Praynig

# 237
НЯМА да се спира майчинството, ако детето е на ясла!

# 238
Иви, къде го прочете това? Хубава новина, но дали е истина newsm78

# 239
НЯМА да се спира майчинството, ако детето е на ясла!
И аз го четох това в темата за Майчинството (закована тема на първа страница в "Майки бъдещи и настоящи"), но в закона все още не е променено. Прието ли е и от кога влиза в сила?

Общи условия

Активация на акаунт