Варна,Морето и Зимата (11)

• 15 273
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
здравейте! Има ли някой с термин февруари който ще ражда в АГ-ВИП-да ми стиска ръката Embarassed обзе ме голям страх напоследък
Аз..
Ама Мише ти много рано взе да се плашиш.. имаме още 2 месеца. Спокойно бе човек. Започнахте ли да се подготвяте за бебо? Запълни времето си с такива неща да не си мислиш страхотии.

# 211
Anika,
Аз лично си купих сутиен за кърмачки от Триумф - имат 2 вида, на цена средно 35 лв, и един на Премама (35 лв, май беше). В магазина на Премама има и сутиени АНИТА (много са готини), но нямаха номерация за мен, те са по 50 лв. Определно вършат работа и са ми много удобни.

# 212
  • гр.Варна
Честито на Иви за второто бебче:)
Лека бременност желая:) Hug

Момичета,да Ви питам!Някоя от Вас има ли болки в Слънчевия спит?Много ме боли мен като кихам и като лягам.Усещам нещо като пулсации/туптене/ и адска болка за няколко секунди над самият сплит почти до врата.Майка смята,че е от бебето.Аз май си го нося доста височко,та това можело да е причината.Има ли и други с такива оплаквания?надявам се да отмине,но едва ли!Още повече,че и тя е била така с нас

# 213
sky angel как си Winkвсичко купих с изключение на количката и леглото-набелязала съм ги,но за да не ми заемат място от сега не ги купих.Напоследък се чувствам много дискомфортно Tiredкато стоя известно време на едно място след това не мога да стана Tired

# 214
Честито на Иви за второто бебче,желая ти безпроблемна и красива бременност  bouquet
Хрис това сьс сигурност е от бременноста колкото повече напредва толкова повече ти се притискат вьтрешностите на горе и почват разни болежки да се появяват а ти сигурна ли си че не са киселини вьзможно е и да е от тях това усещане.
За твое успокоение говори с доктора си пьк той ще каже от кькво е.
Лек ден ви желая на всички  bouquet

# 215
  • Варна
аз си взех сутиен от магазина под сладкарница Сандор. 15лв струва.
само че го взех докато бях бременна (защото другите мибяха адски неудобни) и сега малко малък ми се струва. но пък аз си седя в къщи да обслужвам беба така че  Peace
"Руумсървиз" го раздавам     smile3541   Mr. Green
днес ходихме в общината. дугата седмица ще си имаме ЕГН  smile3534

# 216
Дискомфорт ли?!! На мен мъжа ми винаги ми помага да се надигам от легнало в седнало положение. Иначе се търкалям като тюлен в цирка. Много съм смешна, ама си се кефя как ме гевезундри.
Аз имам какво още да пазаря, но вече купихме креватчето и скричето. И дрешки имам като за начало, но останаха другите неща. Анатомична ваничка например още не мога да си намеря. Количката със сигурност ще е след раждането.
Мише обади се някой ден да пием мляко с какао, че то види се в туй време не сме много за разходки.
Отивам на преглед при Балев после ще ви разказвам какво е видял.

# 217
При Балев ходих в 18 седмица-доволна съм Peaceанатомична ваничка си купих на Чиполино.Кревадчето от Бебчо ще го поръчам след седмица.Количка още незнам на коя да се спра-за нея избора ми е най-труден newsm78 sky angel пиши на лични какви дрешки купи-да видя и аз да не съм пропуснала нещо Blush

# 218
  • Варна
Мами една моя приятелка има бебче на 6 месеца което много повръща проблема не е от сега,а от много отдавна.Питала педито тя и казала че щом наддава значи нищо му няма,но аз както и много други познати мислим ,че не е нормално.Той постоянно повръща.Вие как мислите от какво може да е?

desi1983, чак сега видях въпроса ти..
Аз не бих могла да ти дам компетентен отговор за това, което питаш, тъй като съм мама само от 2 месеца, но от моя скромен опит мога да ти кажа, че бебчетата най-вече повръщат когато са препълнили тимбачетата, т.е са преяли. Възможно е детенцето на твоята приятелка да е по-лакомичко и просто да хапва повечко за мъничкото коремче, което има. Аз също мисля, че щом то наддава добре значи всичко е наред. Проблем би било ако не наддава. Мисля, че педито е права като е изразила мнение, че няма място за безпокойство. Повръщането е много често срещано явление при бебетата. Стомахчетата им все още не са добре развити и са много деликатни.

# 219
ronja, Вержи благодаря ви за информацията.
Някой ще ми каже ли къде се намира Премама

# 220
Ivy, честито! Нападай хладилника смело!   bouquet

Да се оплача - имаме много жестоки колики! Милия ми от 5 сутринта до 15:30 се дереше от болка! Чак пъпчето му се разкървави та съвсем се ошашках и сега вместо със спирт го туширам с Ваготил за да спрем кървенето! А не мога и да го накарам да спре да реве защото е от болка, а болката не мога да я спра с нищо май. Минахме през всики капки, пие чайче от копър, но вече втори ден не може да се успокои поне малко. Нощно време спи неспокойно, но дойде ли 5 часа се почва кошмара. Днес изкара повечето време по коремче на коляното ми. Само така е малко по-спокоен и като има спазъм плаче по-малко. Моля се дано скоро отшумят! Горкото ми момченце!

За кърменето благодаря за мненията! АЗ забелязах че съм написала болят ли ви гърдите по инерция, но имах предвид зърната! Моя грешка! Отговорили сте ми точно на въпроса!  Heart Eyes До днес бяхме на кърма от една приятелка, дето роди 2 дни след мен, но днес каза че млеконадоя се ограничил и почваме пак Фризолак, ако се запече пак ... Имаме Нан НА, педито каза че с него не ставали такива аварии, но пък е за скромната сума от 11 лв Simple Smile
Отивам да действам по заачките, че много изостанах днес от графика, а след малко и ще се къпем!

# 221
  • Varna
Момичета видях въпроса за сутиена за кърмачки - и ако може и аз да попитам - в тези магазини има ли и сутиен за бременни? Искам да си купя такъв с който мога да спя и да ми е удобен.   preggo
Аз не съм мама, но от 3 месеца имам бебе на което се уча /на мъжа ми сестра му роди през септември, и специално от нея знам че малкия се късаше от колики, по цял ден ревеше - и всичко се оказа от Фризолака. В мига в който го смени /не помня с каква храна го храни сега/ - вече почти не се налагат чайчета и капки.  newsm32

# 222
Привет,,варненски мами!Аз едва сега влизам в подфорума "По градове".Казвам се Десислава,на 34г.,дете-Нели-Елина-09.09.2004г.Живея сега в Младост,а преди-Цветния квартал.Започвам да ви чета!

# 223
  • Варна
Къпинче добре дошла   bouquet

hana1 за бременни ти препоръчвам да си вземеш ластични безшевни потничета  Peace
аз с такива 3бр си изкарах бременността, че и сега ги ползвам, защото в къщи не ми се носи сутиена  Confused много са удобни.
иначе сутиен за бременни специален съм виждала само на Триумф, но ми досвидяха 35лв  Rolling Eyes

Аnika 75  Premaman се намира в една пресечка на Сливница - от кръстовището с Пирин - нагоре третата в дясно (забравих и името)  newsm78

desi1983 и аз мисля че преяжда бебока  Thinking  мойто пуйче редовно драйфаше в болницата, защото и давах вода след ядене понеже плачеше и аз мислех че не и стига а тя просто била неспокойна милата. като се прибрахме се оправи  Mr. Green

# 224
мишка77 от къде взехте ваничката? И колко струва? Аз все попадам на едни меки пластмаси.

Общи условия

Активация на акаунт