Хотелите във Велинград - 14 тема

• 85 637
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
За нас няма проблем, но другото семейство не останаха доволни от Акватоника миналата година, така и не разбрах защо, но не ги упреквам, просто искам да сме заедно понеже сме близки, за това тръгнах да търся тук мнения. Иска ни се СПА-то да е хубаво, да е подобно на Акватоник, но изключваме Роял Спа, Санте и Арте. Ако някой може да ни посъветва ще сме благодарни!

# 616
  • Бургас/София
В Акватоник не сме били, но (ако изключим изброените по-горе) Гранд хотел Велинград и Инфинити можете да погледнете.

# 617
  • софия
Аз запазих закрая на януари за Вела Хилс.Предполагам е добър по четеното от тук Simple Smile ,но все пак да попитам .

# 618
Добър е без ресторанта. Закуската става, но за вечеря на свободна консумация - катргорично не.

# 619
  • софия
Добър е без ресторанта. Закуската става, но за вечеря на свободна консумация - катргорично не.
Благодаря!Ще потърсим наоколо ресторанти.За мен най-важното е да има топила с много топла вода заради проблемите ми със ставите .

# 620
  • Хасково
Благодаря!Ще потърсим наоколо ресторанти.За мен най-важното е да има топила с много топла вода заради проблемите ми със ставите .
В такъв случай ви препоръчвам или Инфинити, Двореца или Вела. В този ред. Инфинити има доста басейни-темп 34гр+(и външен горещ) и най-доброто спа от изброените. Двореца има топъл външен басейн и 2 много горещи топила в гората и е хубаво изживяване през зимата(ние бяхме по 3март), но спато е една турска баня, една парна и не помня имаше ли сауна. Вътрешния басейн също не ми харесва. Вела спато също е бедно спрямо Инфинити, но по-добро от Двореца и също има много горещо басейнче отвън. Като храна пък от трите най-много ми хареса във Вела.
 В Гранда не сме отсядали, само веднъж бяхме на кафе и по спомен водата в басейните беше доста хладка. Как е след ремонта?

# 621
Имам резерве за Арте в средата на януари и нямам търпение вече : ))
Посещаваме го от отварянето му и имаме голям сантимент към този хотел. Дано са приключили ремонтните дейности и всичко е в положителна посока за госта.

# 622
Имам резерве за Арте в средата на януари и нямам търпение вече : ))
Посещаваме го от отварянето му и имаме голям сантимент към този хотел. Дано са приключили ремонтните дейности и всичко е в положителна посока за госта.

И аз резервирах за средата на януари - тогава съм рожденичка. Хванах промоцията за Черен петък и излезе доста изгодно. Много любимо мое място! ❤

# 623
Аз съм рожденичка в началото на януари, но тогава няма места. Tа ще съм там за имения ден, живот и здраве ; )))

# 624
  • София
Здравейте!
Отвори се неочаквана възможност за един уикенд, но естествено няма места почти никъде. От Макси ми дадоха оферта, но коментарите,които чета са доста противоречиви. В тази връзка се допитвам до вас за актуални отзиви.
Аз останах с отлични впечатления от Макси ( миналата есен). И от обслужване и храна, но най-вече от СПА зоната. Много ни допадна и разходката в гората. Ако цената Ви устройва, пробвайте.

# 625
Здравейте!
Отвори се неочаквана възможност за един уикенд, но естествено няма места почти никъде. От Макси ми дадоха оферта, но коментарите,които чета са доста противоречиви. В тази връзка се допитвам до вас за актуални отзиви.
Аз останах с отлични впечатления от Макси ( миналата есен). И от обслужване и храна, но най-вече от СПА зоната. Много ни допадна и разходката в гората. Ако цената Ви устройва, пробвайте.

Благодаря за отзива, но тъй като никой не писа, не посмях да резервирам. Решихме на Катарино да отидем и утре пътуваме.

# 626
Anelia20, не би трябвало да сте сгрешили с Катарино Simple Smile
Приятна почивка!
Аз в Макси не съм била, но при възможност бих го посетила без да се замисля.

# 627
Anelia20, не би трябвало да сте сгрешили с Катарино Simple Smile
Приятна почивка!
Аз в Макси не съм била, но при възможност бих го посетила без да се замисля.

Били сме преди време и всичко беше много хубаво, дано и сега да е така.

# 628
  • Sofia
Изобщо не съм наясно с хотелите във Велинград, затова ще помоля зя помощ. Търся стая за двама с акцент на балнеопроцедурите, по възможност да не е шумно и претъпкано. Избирам между Свети Спас, Санте, Олимп и гранд хотел Велинград. Ще съм благодарна за насоки.

# 629
Само в Санте не сме били до сега на балнео...Но дори и през седмицата си бяха пълни хотелите.Спас беше ориентиран към деца навремето, само това си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт