Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 222
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Може да не е налично..щом е 1 бр.
Така ми отказаха по коледа поръчка, отмениха я с имейл. Беше също 1 бройка.

# 466
Здравейте, имам библиотека Billy, за която искам да си поръчам допълнителни рафтове. Някой има ли представа дали допълнителните рафтове идват със съответните крепежни аксесоари и ако не как да ги намеря в сайта им. В описанието на допълнителните рафтове не е упоменато дали си имат крепежни аксесоари, а пък не намирам отделно как да ги поръчам. Благодаря!

# 467
Имат крепежни елементи рафтовете

# 468
Би трябвало да имат. Рафт на пакс, на Стува преди...имаха.

Отвори указанията за монтаж, там гледам винаги, когато искам да проверя какво е включено към артикула. Simple Smile

# 469
Купувала съм допълнителни рафтове за Били. Включени са рафтоносачи.

В 99% от случаите намирам информацията, която ми трябва, в сайта на британската Икеа. За тези рафтове в описанието там си пише, че са включени: "Shelf supports are included."
https://www.ikea.com/gb/en/p/billy-extra-shelf-white-10265293/

# 470
Въпрос - как се нарича част, в която се навиват крака за диван?

И дали ги има в Икея?
Върти ми се една идея да сложа подобни икейски крака на едно Billy.

# 471
За планката ли питаш...
Вземи кракът и в магазин за обков ще те консултират, предполагам.

Не разцрах твоите крака като показания точно са?

# 472
Моите са BRATTVÅG, но на същия принцип. Трябва да се навият. Надявах се да има в Икеа.
https://www.ikea.com/om/en/p/brattvag-leg-black-80309613/

Май намерих
https://rosi.bg/vtulka-za-mebelna-stapka-m6810-580.html

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 19:11 от La_Valletta

# 473
На 06.02 направих онлайн поръчка и днес ми доставиха всички неща.Четейки коментари как се бавят нещата и как изобщо не ги доставят,се бях протеснила,но се изненадах приятно.
П.С Става дума за доставка в малко населено място.

# 474
Здравейте
Някой има ли ето тази закачалка
https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/clothes-an … 2x200-sm/50530988
и да не я е закрепил за стената? Клати ли се много?

# 475
  • София-Младост
Как приятно ме изненадаха вчера на касата, когато ме попитаха дали искам да ми намалят сметката със 100 лв. от натрупаните точки...25000 точки ми взеха.
Точно преди това си мислех, как мога да ги ползвам тези точки, при положение че картата ми не е тази в профила с който пазарувам онлайн. През сайта видях как се ползват.

ПП Сега си прочетох и в сайта, но странно е че до сега нито веднъж на каса не са ме питали искам ли, при предишните пазарувания. Те и нямат особена сметка всъщност.

# 476
  • София
Ааа, имат полза, нали така те стимулират да пазаруваш пак при тях. Те са си изчислили печалбата...🙂100лв са им капка в морето, а ти колко си им дала за тези 25000 точки...май 5000лв.

# 477
  • До сърцето...
.... но странно е че до сега нито веднъж на каса не са ме питали искам ли, при предишните пазарувания. Те и нямат особена сметка всъщност.
Има касиерки, които проверяват и предлагат да ползвате отстъпката, аз си имам любимка - една пухкава сладурана - винаги е на твоя страна и не ме притеснява да я питам и за глупости. Служителите нямат никаква сметка от вашите точки, зависи от характера на човека на касата. Както и в живота - едни са добронамерени, а на други някой им е постоянно крив.

# 478
Леле трябва значи да се оплача
Шведската ИКЕА не дава нищо
А само последните 4 месеца им кихнахме едно 15к в евро

У нас всичко е оттам
Кухня, гардероб, обзавеждане в килера, легла, диван, завеси и релси, комп маса и стол

Само лампите, масата пред дивана и трапезната със столове са от другаде

# 479
И белгийската не дава 😣

Но аз и не държа, искам нещата да са налични и да се случват в някакъв срок и със съответното качество на услугата. Досега не съм намерила алтернатива на Икеа в страната - най-близките алтернативи са в Германия като цена, но пак трябва да чакаш седмици за доставка.

Общи условия

Активация на акаунт