Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 283
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Скрит текст:
Наистина не мога да си обясня, как е възможно фирма от мащаба на Икеа да си позволява такава гавра с клиентите си с тези поръчки. Те не са единствените с подобен оборот, които работят с клиенти. И не са им виновни (единствено) куриерите. Собственият съпорт на Икеа е под всякаква критика и допринася още толкова за проблема.
Почти два месеца чувах по телефона единствено 'Ще предадем да Ви се обадят' и ни-що, ама нищо друго.
Скрит текст:
Много съм ядосана, защото харесвам продуктите им. От Швеция съм си мъкнала техни неща. Но това, тукашното им, с доставките, ми дойде в повече.

Не бих обвинявала куриерите. Като сключваш договор с някого за някаква услуга, си проучваш потенциалните партньори. И ако видиш, че нещо не върви, взимаш мерки.
И аз така по повод активирането на картата. Още не са ми се обадили, а аз напазарувах, нямам време да чакам. С касовия бон да ида после, щели да ми нанесат точките.

# 136
Моите неща дойдоха за 3-4 дни до център за поръчки Пловдив, чак се изненадах на скоростта. Поръчах едно от новите осветителни тела за хола, дано да оправдае очакванията ми -
 https://www.ikea.bg/products/lighting/ceiling-lights/pendant-lam … etlinata/20487590

Страхотно изглежда, мога ли да те помоля за снимки, когато я поставите?

# 137
  • Горна Оряховица
https://www.ikea.bg/products/beds/beds-with-storage/double-king- … 3x207-sm/39241112

Търсих назад в темите, но не намерих някой да сподели дали има комплект спалня на SONGESAND.
Търсим нещо не особено скъпо за апартамент за гости. Не съм ги виждала на живо нещата. Гардероба е 1.20м, малък ми се вижда...?
Не съм много наясно с вариантите за подматрачни рамки. Ако взема еднолицев матрак рамка не ми трябва. Ако взема двулицев всички рамки ли са подходящи? Никъде не видях механизъм за повдигане. Леглото е с 2 кутии и като цяло не ми трябва меганизъм, но все пак. Simple Smile

# 138
Кутиите, които чаках няколко месеца и все не бяха налични, вече съвсем ги свалиха от сайта. Братовчедка ми живее в Чехия и си ги поръчах на нейния адрес, ще ми ги донесе като идва за Коледа. Не знам защо така свиха избора на Stuk, в другите държави има голямо разнообразие Rolling Eyes

За транспортната фирма, явно съм голям късметлия. Имам 4 поръчки с нея, 3 пристигнаха на втория ден, една на третия (поръчано в петък, доставено в понеделник).
Последната беше по-голяма, диван, пуснах я на 10-ти, пристигна на 12-ти, събота. Беше с услуга качване до врата, но без нищо да казват, направо го вкараха вътре в коридора.

Търсих назад в темите, но не намерих някой да сподели дали има комплект спалня на SONGESAND.
Търсим нещо не особено скъпо за апартамент за гости. Не съм ги виждала на живо нещата. Гардероба е 1.20м, малък ми се вижда...?
Малък е, но щом не е за постоянно ползване, а за гости, ще стигне.
Имаме в детската и коридора BRIMNES, който е с подобни размери и е по-евтин.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 23:59 от Не се сърди, човече

# 139
Препоръчайте ми удобно кресло за четене.

# 140
# 141

Понеже съм изпробвала всички кресла в Икеа по много пъти, ето това смятам, че е моето.

https://www.ikea.com/be/fr/p/omtaenksam-fauteuil-gunnared-gris-fonce-00469262/

Заедно с поставката за крака.

Ето това също е много удобно, ако разполагате с по-малко място.

https://www.ikea.com/be/fr/p/ekenaeset-fauteuil-chene-gunnared-beige-60506898/

Но предполагам, че е доста индивидуално и най-добре да се пробва лично. На мен Страндмон не ми е удобен.

# 142
Изборът е индивидуален и затова не препоръчвам, просто споделям. И на мен креслото Strandmon не ми е удобно. Най-много ми харесва Poang, и то люлеещият се стол, който изненадващо е по-стабилен от обикновения.

# 143
Аз също споделям на мен кое ми е удобно. Предстои ни обзавеждане на хол и всичко е в различни нюанси на сиво, нямам търпение да купим жълтото кресло Strandmon като акцент.

# 144
В сайта вече е сменено от 7 работни на 10 работни дни- за получаване на доставка. За съжаление и аз съм от чакащите в момента- куриерите щели да се свържат с мен, до края на деня ще ми я доставят, такива неща чувам…

# 145
  • София
Аз след 20 дни чакане отидох в магазина и си взех направо оттам нещата. Някои ги поръчах от магазина да ми ги докарат и днес ми ги доставиха. Повече никога поръчки през сайта!

# 146
За съжаление повечето неща не са ми налични в магазина. Чакаме бебешко обзавеждане и ми трябва поне другия месец да е доставено, иначе…

# 147
Вие имате ли проблем с поръчване онлайн? Дава ми недостатъчна наличност на налични артикули. Имам 7 артикула в поръчката и за 7-те ми дава недостатъчна наличност от сутринта. Добавих една кърпа, която няма как да не е налична и пак същото. Явно имат някакъв проблем. После ще пробвам пак, ако успея да се вредя за поръчка до центъра им в Пловдив, че от три дни не успявам..

# 148
Нямам проблим защото не поръчвам...

Какво се чудиш, няма ги налични, за това не може да се завърши поръчката.
Не е проблем на сайта...няма наличност просто..

Махаш неналичните и си поръчваш кърпата.

# 149
Влязох със същото питане като thesame.
За мен също е проблем със сайта. Защото самите продукти ги дава като налични, тоест няма опцията да си отавиш мейла както друг път с изчерпани продукти. А си пише "Добави в кошницата", добавя успешно и като се опиташ да я финализираш поръчката, изведнъж наличността на всичко става 0.
Абсолютно всичко, което опитам ад поръчам го дава като наличност 0. Явно няма да я пускам и днес.

Общи условия

Активация на акаунт