Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 605
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • In transit
Имам залепени етикети, които са на дървена рамка и не успях да премахна. Имаше един зелепен на дървените кутии, които са като касетки. На една релса за пердета. Имаше и други директно залепени върху продукта. Някои успявам да махна, но лепилото на самите им етикети е гадно е се маха доста трудно. Или се къса продукта, както е писала Ghibili или ако успее да се махне, остава лепилото и лепне неприятно. Има етикети и етикети. Можеше да изберат, такива, които се премахват без да нарани или зацапа повърхността на продукта. Ама тия са по-евтини. Simple Smile

# 121
Ооо и аз бях им набрала като купувах Ivar-a за килера. Рафтовете ги доставиха без дори едно поне леко фолио отгоре, все пак са естествена дървесина и малко да се ударят си личи. И отгоре на това бяха налепили и от гадните етикети (всичките им там) направо отгоре. Едва ги изчистих… Затова оттогава гледам да купувам на място и да избирам, понеже мен лично ме дразнят много такива неща. На мъжа ми разбира се не му пука за такива дреболии 😂

# 122
  • София
Така добре ли би седяло? Едно до друго?

# 123
Според мен никак.Не знам кое от двете отива на подовата настилка или другите мебели,но защо не вземеш някой от тези двата варианта за врати   

# 124
  • София
Да, тъкмо това гледам. Вратите да са двуцветни.

# 125
Аз вкъщи съм с тъмната гама,като шкафа ти и тк съм гледала такива за нас,се сещам за този вариант,за черна рамка с корковите врати и за черните стъклени.Друго,което бих ти предложила е черен гръб и едноцветни тъмни врати ,така ще си отива още повече

# 126
  • София
А нещо такова на 100см ширина да предложите?

# 127
Здравейте! Някой да е посмял да окачи на стена дълбокия вариант на  PLATSA (55 см) и дали има проблеми?
Знам, че не е препоръчително, но искам да комбинирам с PAX и PLATSA-та трябва да е на стената над пералня и сушилня и като дълбочина ще си пасне много по-добре, отколкото 40 см...

Нашата Платца е закачена на стената, при това цялата конструкция. Вече година не е паднала Simple Smile

# 128
И аз да се разпиша - забавената ми поръчка от август - пратих към КЗП края на миналия месец. Днес ми се обадиха от ИКЕА да се извинят и да ми искат IBAN, за да ми върнат парите... Транспортната фирма била виновна, август/септември имали проблеми със софтуера и от там се е объркало нещо. Ваучер не ми предложиха, но казаха, че такива проблеми нямало да има за напред... Радвам се поне, че другите ми поръчки дойдоха горе-долу навреме. Чудя се дали наистина ще се оправят нещата или все този цирк ще е със CVC доставчика.

# 129
  • София
Онзи ден получих една от поръчките си за 7 дена, засега няма проблем. Надявам се така да е и занапред.

# 130
  • София
Чакам поръчка вече 15 дни. 30 пъти сигурно говорих с Икея и куриери, и нищо...

# 131
Моите неща дойдоха за 3-4 дни до център за поръчки Пловдив, чак се изненадах на скоростта. Поръчах едно от новите осветителни тела за хола, дано да оправдае очакванията ми -
 https://www.ikea.bg/products/lighting/ceiling-lights/pendant-lam … etlinata/20487590
Остават ми за спалните, но все не мога да харесам.
Назад в темата бях обещала да проверя за отцедника за чинии дали все още го пазим. Момичето ми писа на лични, но не мога да й пиша обратно, изключена е някаква настройка за получаване на съобщения Simple Smile Пиша от телефона и не мога сега да проверя как се казваше, но тя ще се познае. Ако може да оправи настройките, за да може да се свържем Simple Smile

# 132
  • Там Някъде
Чакам поръчка вече 15 дни. 30 пъти сигурно говорих с Икея и куриери, и нищо...
Дано се появи скоро, аз чаках три седмици, след като писах писма, говорих с тях и с куриери, бях се отчаяла че няма да я получа наистина...
Когато куриера дойде, извинително ми каза че фирмата им е нова и не могат да се оправят с многобройните поръчки от икеа, както и че имало хора чакащи по месец и половина.

# 133
Бедните, колко работа им се е стоварила на главите без да са подготвени... Да сключат договор, без да обсъдят предварително обема на поръчките... Живи да ги ожалиш!

# 134
Наистина не мога да си обясня, как е възможно фирма от мащаба на Икеа да си позволява такава гавра с клиентите си с тези поръчки. Те не са единствените с подобен оборот, които работят с клиенти. И не са им виновни (единствено) куриерите. Собственият съпорт на Икеа е под всякаква критика и допринася още толкова за проблема. Почти два месеца чувах по телефона единствено 'Ще предадем да Ви се обадят' и ни-що, ама нищо друго.
Много съм ядосана, защото харесвам продуктите им. От Швеция съм си мъкнала техни неща. Но това, тукашното им, с доставките, ми дойде в повече.

Не бих обвинявала куриерите. Като сключваш договор с някого за някаква услуга, си проучваш потенциалните партньори. И ако видиш, че нещо не върви, взимаш мерки.

Общи условия

Активация на акаунт