Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 49 603
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, дами, предстоят ли черен петък или отстъпки през Ноември?

# 106
  • София
никога не са имали смислени намаления около черния петък.

# 107
Хм, като чета, че дават ваучери, когато оплескат пейзажа с поръчката, се чувствам леко прецакана Joy

Но след няколкоседмична сага и жалба към КЗП, поне си получих поръчката. Без ваучер или друга компенсация за това, че ми изпилиха нервите. Та така, за който се чуди, дали да занимава КЗП с тези - при мен това свърши работа. Комуникацията със самите ИКЕА беше най-меко казано под всякаква критика. Въобще нямам нерви да се връщам към това и да разказвам. Откакто са в България, сме им клиенти. Хиляди левове сме завряли в този магазин. Знаех, че имат проблеми с доставките, защото и преди съм имала сага с доставки от тях. Но след последното им изпъление, мога само да им пожелая успех в живота. Местата за купуване на стоки като техните не се ичерпват с тях.

# 108
  • София
Здравейте! Някой да е посмял да окачи на стена дълбокия вариант на  PLATSA (55 см) и дали има проблеми?
Знам, че не е препоръчително, но искам да комбинирам с PAX и PLATSA-та трябва да е на стената над пералня и сушилня и като дълбочина ще си пасне много по-добре, отколкото 40 см...

# 109
С някаква конзола според мен....

# 110
Здравейте! Някой да е посмял да окачи на стена дълбокия вариант на  PLATSA (55 см) и дали има проблеми?
Знам, че не е препоръчително, но искам да комбинирам с PAX и PLATSA-та трябва да е на стената над пералня и сушилня и като дълбочина ще си пасне много по-добре, отколкото 40 см...
Закачете го като кухненски шкаф. Купете планки от този тип https://dikam.com/planki-okachvachi-i-razglobki и дюбелирайте. Само да хванат винтчетата в плоскостта на Платса, че може да се окаже куха и винтът да превърти.

# 111

Привет! Търся някой да ми продаде сушилника за съдове на FINTORP , ако му е вече излишен.

# 112
Имаме този от ляво, на повече от 7-8 години е, но не сме го ползвали никога. Така и не се върза на кухнята, не го и върнахме. Ще го потърся да видя ще се появи ли от някъде и ще пиша Simple Smile

# 113
Имаме този от ляво, на повече от 7-8 години е, но не сме го ползвали никога. Така и не се върза на кухнята, не го и върнахме. Ще го потърся да видя ще се появи ли от някъде и ще пиша Simple Smile
Чудесно! Ще чакам включване.

# 114
Аз се извинявам за питането, но не разбрах каква е драмата с етикетите и имената? Flushed Че са налепени направо на продукта и няма махане ли? Или на кашоните с продуктите? Но тогава за какво ви е този кашон? Наистина нещо не успях да схвана.

# 115
Ами да, ако беше върху опаковка не би било проблем за мен. Върху самия продукт за мен е кощунство да се лепи нещо, което няма махане, без да се наруши видът на продукта. Представете си, че е каквото и да било друго - свещ, книга, подаръчна торбичка, ОК ли ще бъде да си ги ползвате с остатъци от лепило и тук-там обелени? А като е кашон, а не друга стока, какво от това? Аз го взимам да го ползвам по предназначение за съхранение на вещи, не да спя върху него на Централна гара, и държа на естетиката дори и във външния вид на кашона. Това първо. Второ, за някого може да не е проблем да му пише имената върху стоките, които си e купил, за мен обаче е проблем и по-важното, това решение трябва да е мое, не на фирмата-продавач и не на фирмата-превозвач.
Извинявам се, ако звуча остро, всеки нюанс на ярост в коментара ми е насочен към Икеа. Още ме държат емоциите от покупката.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 15:50 от Ghibli

# 116
Ghibli, и аз съм против етикетите. Особено ме дразнят тези с цените върху стоките и винаги разлепям.
Но аз наистина не разбрах за какво си ядосана и затова попитах. Flushed
Иначе, разбира се, че имаш право и това си е твое решение.
Скрит текст:
И сори за офф-а, но ти да не си Близнак? Simple Smile
И аз не вярвах, че ИКЕА могат да се изложат толкова с фирмата - доставчик, но явно може. Не знам какви са им, но явно и в тази фирма българската шуробаджанащина се е намесила. Иначе не мога да си обясня за какво ги държат след толкова много оплаквания.

# 117
Да, цени и всякакви такива махам винаги, но ги приемам като даденост в търговската мрежа. Тук се вбесих от това, че са предпочели да отпечатат и залепят 20 етикета и да ми доставят стоки, които са се въргаляли из складове и транспорт и вследствие на всичко това не са в добър вид, само за да си спестят една проста и евтина опаковка.
Скрит текст:
Козирог съм.

# 118
Трябвало е да опаковат нещата. От икея. И вече етикети да лепят на външтият кашон...опаковката.

Аз също съм поръчвала хартиени кутии от А4 формат, но бяха сложени в голям кашон заедно с другите ми дребни неща от поръчката.

Ти писа ли им в крайна сметка?

# 119
Да, писах. Поискаха ми данни за рекламация, дадох ги, сега чакам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт