Време е за ИКЕА! - Тема 39

• 50 448
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Едва ли, то беше за някаква 11 годишнина.

# 181
За колко дена пристига онлайн поръчка до центъра за обслужване на клиенти в Пловдив. Стриктно ли е това да си я вземеш в рамките на 3 дена след смс или може да закъснееш с някой друг ден.
Вчера направих поръчката, днес пише, че е събрана. Не живеем в Пловдив, а можем само през уикенда да пътуваме до там.  Не вярвам тази събота или неделя да пристигне за получаване, а ако получа смс в понеделник се опасявам, че ще превишим 3те дни срок ако отидем в събота да си я вземем.

# 182
  • In transit
Дани, това, че е събрана, не значи, че е готова за вземане. След това ще ти изпише, че е готова за доставка, но то значи, че са я приготвили за път. Едва след като ти дойде СМС, може да отидеш да си я вземеш. И не е задължително да е в рамките на 3 дни, ако си заета. Няма да ти я върнат, все пак е платена.

# 183
  • Варна
Бях поръчала мебели за баня преди време, към края на септември, Но чак сега им дойде времето да се монтират и майсторите ми пратиха снимка на горното шкафче че е пукнато бая. Мога ли да предявя претенции?

# 184
Бях поръчала мебели за баня преди време, към края на септември, Но чак сега им дойде времето да се монтират и майсторите ми пратиха снимка на горното шкафче че е пукнато бая. Мога ли да предявя претенции?
Снимай всичко с кашоните заедно, че сега се сглобява. По спомен до 6 месеца по закон ако има проблем, те трябва да докажат, че вината не е тяхна... Т.е. заведи си рекламация. Да не говорим, че имаш 60 дни право на връщане при покупка с Икеа Фемили карта.

# 185
  • Варна
Момичета, имам нужда от помощ. Ако някоя от вас има този шкаф за обувки/на Хемнес/, може ли да ми каже каква е широчината му реално, на шкафа. Има даден размер 107 см, но той е на плота отгоре който надстърча ...

# 186
Виж му в инструкциите за сглобяване дали няма да се ориентираш някак...и клипчета в тубата също потърси..там съм намирала размери.

# 187
Момичета, имам нужда от помощ. Ако някоя от вас има този шкаф за обувки/на Хемнес/, може ли да ми каже каква е широчината му реално, на шкафа. Има даден размер 107 см, но той е на плота отгоре който надстърча ...

99.5см е в частта с вратите.

Ние имаме два такива, които скоро ще продаваме, тъй като сега сме в ремонт.  Дърводелец преработи горния плот да не надстърча от едната страна, за да може да се долепят един до друг.

# 188
Икея поставиха рекорд за бърза доставка на 23ти поръчах до център за поръчки Пловдив и сега получавам СМС, че поръчката е там.

# 189
  • Пловдив
Досега ,винаги когато съм поръчвала нещо от центъра в Пловдив (поне 7-8 пъти) ,винаги е идвало след точно 3 дни .

# 190
  • Варна
Скрит текст:

99.5см е в частта с вратите.

Ние имаме два такива, които скоро ще продаваме, тъй като сега сме в ремонт.  Дърводелец преработи горния плот да не надстърча от едната страна, за да може да се долепят един до друг.
Скрит текст:

Благодаря ти, помогна ми много!
Имам време 265см как да ги измисля за да подменя сегашните.
Опитвах се да сметна три такива шкафа но съединени по този начин каква дължина ще дадат.

Това са 2 пъти по 99,5см плюс ширината без двете странични табли на третия по средата/евентуално. Но ще е по-широко от моето място. Най-вероятно ще са два шкафа и ще ги съединя с място за сядане ... .
Още веднъж, благодаря. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 19:31 от Flash*

# 191
Един такъв шкаф колко чифта обувки събира?

# 192
Обмислям услугата на Еконт за закупуване от Гърция за нещо доста обемно. Видях, че тя важи само за Солун, а по законите на Мърфи, точно моя продукт го има във всички други гръцки Икеи, без Солун. Чудя се ако използвам опцията Click and collect дали ще се получи, какво се изисква там на място, има ли някакъв срок за вземане на стоката, ако не я взема, какво ще се случи?

Моля споделете ако имате опит с взимане от място в Българската икеа, пък предполагам за Гърция ще е подобно.

# 193
След 3 месеца с кошмарни разправии за чакане на монтаж,който така и не беше осъществен най-накрая намерих хора за монтаж в София ,които да сглобят  всички неща на Икея вкъщи.Ако някой има нужда може да ги дам на лични.
Най накрая имам мечтаната кухня☺☺☺.
Цената беше много по-добра от тяхната и го направиха веднага,скоро ще кача снимки.
Имам въпрос,направих рекламация за Икейски монтаж (никога повече няма да ги ползвам за това)и мина вече месец,а доколкото знам крайния им срок е толкова.Вече ми е писнало да им звъня и пиша,да се обърка към КЗП ли бихте ме посъветвали?

# 194
Обърни се, заслужават си.
Такава мръсотия, разпилени артикули, липси...
Не ми носи никакво удовлетворение ходенето там вече.
Последният път се върнах със закачалки и сосчета.

Общи условия

Активация на акаунт