💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 470
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 120
Абе, аз малко да сменя темата и да задам едно въпросче, на което ми е интересен отговора 😅 Предполагам, че поне някоя дама от тук е писала на някой от любимците. Абе интересно ми е тия хора отговарят ли на такива като нас 🤣 имало ли е някоя “целуната от съдбата” дама ?
Не не отговарят .Писах на Гого че ми трябва персонален треньор нищо не отговори за съжаление 🤣 Разбирам ги ,те на ден по стотици съобщения получават от фенове и фенки 🤣  . Иначе ги виждат 🤣🤣.Трябва на място да ги барнеш 😅🤣

# 121
Ох, чак сега се включвам, но искам да кажа че темата за пореден път изглежда уникална! Толкова труд и старание!

Няма да се изненадам, ако след време на терена Ралица каже: "Ако искате да знаете кой участник е с най-много битки, кой с най-много победи и кой не е свършил нищо, посетете форума на БГ Мама" 🤭

Представям си да го направи на съвет с таблет в ръка и да го връчи на спорещите. Laughing

# 122
Аз мисля, че сините ще дадат на Гого капитанството тази седмица.

Най-неприятни -  Виктория и Елица.

Искам фенове срещу ол старс аз. Винаги съм обичала тези сезони, има много интрига.

# 123
  • Другата България
Абе, аз малко да сменя темата и да задам едно въпросче, на което ми е интересен отговора 😅 Предполагам, че поне някоя дама от тук е писала на някой от любимците. Абе интересно ми е тия хора отговарят ли на такива като нас 🤣 имало ли е някоя “целуната от съдбата” дама ?
Зависи за какво им се пише.
Аз съм си писала по време на първи сезон, към края, и след финала му с някои от участниците, основно именно за финала, битките, и други неща от самия формат. Но не се чувствам “целуната от съдбата“, защото по-важно ми беше да си изясня нещата, да си ги доизясня по-точно, за които три месеца спях едва ли не тук в темата и едва не изядох БАНана заради постоянни доклади. Още ми стоят чатовете в ИГ и месинджър.

# 124
  • София
И какво научи за финала?

# 125
  • Другата България
Това, което съм писала много пъти.
И което се знае под сурдинка, а именно - че е преиграван.
И манипулиран, не говоря за СМС-ите.

Но в тази тема ще е спам. А и смисълът от коментари е никакъв.

# 126

В един от лайфовете Илиян си търсеше събеседници от феновете за включване на живо в някой от следващите лайфове на троицата. Там каза, че би отговорил на сериозните, които имат желание и да избере някого.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 17:38 от elgogo

# 127
  • София
Merri_An, благодаря, това ме интересуваше, тъй като досега информацията ми е била общо-взето ЕЖК. Не че сега всъщност е друго, Grinning , но ти вярвам, че си имала информация първа ръка.

# 128
Не че много разбирам от този сезон, но гласувах за капитани Елица, Ралица и Гого. Класически All Stars (вече си дадох мнението по въпроса), Филип с добър ход, а неприятни (от малкото видяно) - Евгения, Елица, Алекса, но най-вече двете дами.

# 129
  • SF
Благодаря за новата тема, за супер яките статистики, наистина тук са събрани едни от най-големите фенове! Лично аз го оценявам и преглеждам редовно въпреки, че нямам възможност да коментирам много.

Та сега от мен един нов подкаст с Цветан, в който можете да разберете каква е истинската му личност, разказва за отношенията им с Виктория, коалициите между сините и много други интересни случки. Линк тук: https://youtu.be/TguMSgZTOds

Здравей, любимецо мой (един от). Ако не ми вярваш, ще извадят статистиките. Simple Smile
Каква е истинската му личност, ние си имаме методи, по които да я разберем, ако му знаеш датата, мястото и часа на раждане. Simple Smile

# 130
  • Другата България
Пак на чалга парти. Този път и Илина е с тях.
https://www.tiktok.com/@nikichakalov/video/7157715995468123398?i … is_from_webapp=v1

Слушах малко и Звезда при Чакалов.
Тя казва, че Елица през цялото време е знаела, че Алекса ще влезе.
А и потвърди, че с Генчо са се разбрали преди онзи съвет, на който той я номинира. Не ѝ се е стояло повече, не, че не си личеше. Както и предположих тогава, а и някои от вас, просто са се разбрали да я номинира, тя да отиде на битка и да си ходи.

# 131
  • earth
Каква е истинската му личност, ние си имаме методи, по които да я разберем, ако му знаеш датата, мястото и часа на раждане. Simple Smile
Искам да обърна внимание на невероятната точност на тези методи, които имат разделителна способност от дни (дори часове!) и километри при мащаб на вселената от милиарди години и милиарди светлинни години.

# 132

Слушах малко и Звезда при Чакалов.
Тя казва, че Елица през цялото време е знаела, че Алекса ще влезе.

От самото начало съм убедена в това. За мен, за да я убедят да участва са й обещали той да влезе. От там беше и разтройването й - чудела се е защо все го няма. Просто продукцията се подига с нея. Тя подаде, не й дойде на ум, че може да е умишлено. Все пак е спортист, силата й е на терена.

# 133
  • София
Днес, като се прибрах с метрото, Мирела се качи и по телефона обясняваше кое племе се разпада днес. Изключително "професионално" от нейна страна. Разказваше и за играта с плочките, където Жени победи. Оказа се, че е объркала посоката на метрото и слезе. Иначе кой знае колко неща щеше да разкаже.

# 134
Аз съм поздравявала Фейгин и Зорница за спечелените битки и те са ми отговаряли,Елица също.С Фейгин дори си чатихме в инстаграм.Сладко и скромно момиче,красива е и не се е възгордяла.Дано стигне напред в игрите,заслужава го,много силен играч е.

Общи условия

Активация на акаунт