💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 371
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 300
Мира обаче не е дошла за да победи в игрите.Дошла е ако може Гената да падне преди тях и тя спокойно може да си ходи Sob  Жените от червения отбор  са толкова  кухи.

# 301
  • Другата България
На мен наистина ми е мъчно за Рали, тя ми е Фейгин при жълтите.
Така искрено се зарадва, така ѝ се искаше да получи призвание, а то всичко на дружинната стратегиите.
И аз подозирам, че може да изработи Фифо или Лефтеров, все още се колебая как би играла при новите двама в племето. Всъщност, след като ги знам кои са, почти съм сигурна как.

# 302
  • София
Елица обаче не пада по-долу от любимия. Не знам дали си дава сметка, че в описанието какви мъже не харесва, съвсем точно пресъздаде поведението на Алекса.
За Зори ме е яд, защото ще изгори заради глупостта си, но едни умни хора са казали, че каквото човек сам си направи, цялото село не може да му го направи. Ще научи някои неща по трудния начин.
Домъчня ми за Ралица как искрено се радваше, че я избраха за капитан. Милата изобщо не подозира, че това е просто поредния ход на Джаферович.

# 303
Филип е абсолютно прав, даже мисля това, което каза е комплимент за жените. Нямат какво повече да искат като женска сила и им трябва само мъжка такава.

# 304
Не знам вие как мислите, но според мен ако Безстрашните са едни от запазилите се племена, а според мен ще са, който и мъж да дойде в племето, ще е първата мишена на Джаферович. Дали ще е Гого, дали Генчо или Георги. Особено ако е Гого, ще иска да го разкара възможно най-бързо, все пак е доста голям претендент за титлата. А аз съм на мнението, че когато изгодата ѝ от Филип приключи, и на него ще му забие нож в гърба. И която и да е тази клета душа, ще бъде хвърлена в огъня 😄 Все пак всички виждаме как Джаферович дърпа конците на цялото племе и явно само тя взима решения като кой да бъде капитан, кой да бъде номиниран и т.н.

# 305
Няма изчитане - 140 коментара за час...
Ходи я разбери Виктория - Цецо и се обяснява в любов, тя реве за него, говори пълни глупости как никога не отвърнал с лошо стил "любовта е сляпа" ама явно не му отвръща на чувствата
Генчо президент!
Елица-Аз не искам да гласувам за себе си
Генчо-Това е нещо ново/Стига лицемерие. Не искам да ви виждам като цяло Joy
И вицът на Елица - не харесва мъже със селски маниери и не се оставя някой мъж да я ръководи Joy

# 306
С такива кухи лейки този сезон, напълно оправдавам Филип, ако не ги иска в отбора си.

# 307
Какъв цвят са очите на Гого?
Сякаш са зелени, много са красиви. На Генчо също.

Раличка ми е безкрайно сладичка.

Ако Мани и Фейгин саботират играта и сините се разпаднат очаквам Гого да е номиниран постоянно. Никой няма да иска се бие на финал с него и все ще е на пангара. Ако ходи на битки и се връща ще е добре, защото ще чисти другите играчи, ако отпадне пак ще е добре, защото отпада силен противник. Та разпадането на сините е голяма заплаха за него. Двете 'мумичинца невинни' дано са готови за народната любов, ако това се случи заради тях.

# 308
Ако сините наистина се разпаднат и червените изберат Алекса, искам жълтите да пленят капитан Елица 😎

# 309
Еми плюят всички/почти/ момичетата, ама е факт че се запазиха и не виждам нищо лошо в това, че искат да останат заедно. Дотук с това, кой е по-добър в играта. Гената колкото и да се пъне, не му се получи точно на него. Ако продукцията не прецака трите, ще стигнат далеч.

# 310
Ако Мани и Фейгин саботират играта и сините се разпаднат очаквам Гого да е номиниран постоянно. Никой няма да иска се бие на финал с него и все ще е на пангара. Ако ходи на битки и се връща ще е добре, защото ще чисти другите играчи, ако отпадне пак ще е добре, защото отпада силен противник. Та разпадането на сините е голяма заплаха за него. Двете 'мумичинца невинни' дано са готови за народната любов, ако това се случи заради тях.
Да ги беше подкрепил тогава. Правят се, че нищо не се е случило. Ами случило се е. И аз нямаше да играя за сините в тази ситуация. Защо да ми пука за Гого и евентуалните му усложнения, като той пет пари не дава за мен.

# 311
  • Sofia
Не съм ви изчела още,ще наваксвам след епизода.

Сега очаквам сини и червени да седнат на пясъка и да се наложи Димо да играе. Mr. Green

# 312
  • Другата България
Филип е абсолютно прав, даже мисля това, което каза е комплимент за жените. Нямат какво повече да искат като женска сила и им трябва само мъжка такава.
И аз го разбрах, ама нали се сещаш, че гледаме с едни очи, едно и също, виждаме различно според субективните ни възприятия и лични пристрастия.
Не знам вие как мислите, но според мен ако Безстрашните са едни от запазилите се племена, а според мен ще са, който и мъж да дойде в племето, ще е първата мишена на Джаферович. Дали ще е Гого, дали Генчо или Георги. Особено ако е Гого, ще иска да го разкара възможно най-бързо, все пак е доста голям претендент за титлата. А аз съм на мнението, че когато изгодата ѝ от Филип приключи, и на него ще му забие нож в гърба. И която и да е тази клета душа, ще бъде хвърлена в огъня 😄 Все пак всички виждаме как Джаферович дърпа конците на цялото племе и явно само тя взима решения като кой да бъде капитан, кой да бъде номиниран и т.н.
Същото мисля.

# 313
Никакво пленяване на Елица. Директно да отпада.

# 314

Аз също мисля, че това имаше предвид, но просто изказът и тактът са му чужди точно толкова, колкото на Зори логиката.

Общи условия

Активация на акаунт