💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 057
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 525
Елица за какво реве сега?!

Как не им е неудобно от сълзите на другите, на Гого?!

Хубави думи на Вики, не обвини никого, пожела им успех.
Ех, ако хубавите думи бяха дошли малко по-рано това нямаше да се случи.

# 526
  • Бургас
Фейгин с тези увиснали бузки на 20 години не я виждам каква ще е леличка като стане на 30 ... И преди съм казвала, че ще се олелчи рано, но сега като я дават как рони крокодилски сълзи пак ми се наби в очите.
Точно! Рускинче, типични розови бузки и невинни очета. Като станат на 30 рязко остаряват, все едно някой ги е взел и ги е сменил с мамашки.

# 527
Фейгин, Фейгин, нямаш акъл за 5 стотинки! Утре Манка се прибира в Лондон, но ти оставаш тук да живееш, да тренираш и да  се състезаваш. Нямам думи как срина сама имиджа си!

# 528
  • София
Не съм ви изчела, ама да си кажа... Днес още по-противба ми стана Мани, а Фейгин, която ми беше симпатична, рязко се срина в очите ми. Не ми го побира ума, как може да гледаш как съотборниците ти се раздават и мъчат, а ти да седиш отстрани и да се подхилкваш как си ги пре***л.
Дано ги разделят в двете племена!

# 529
  • Другата България
Фейгин е сигурно, камерата постоянно я следеше докато Вики и Гого се мъчеха.
Направо съм бясна, за първи път от началото на формата, а си обещах нещо.
Ако и второто място не беше победа, вероятно нямаше да ме е яд. Обаче сега....изобщо не е спортсментско това, изобщо. Жалко за това момиче, за един час поне у мен развали и разби всяко едно приятно впечатление, което създаде.

# 530
  • София
Е добре де, като са видели, че го няма парчето… да кажат “СТОП ИГРА” Joy

# 531
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гади ми се от това, което гледах. Жалка, долна и мерзка постъпка. Да не са ти тези двете в обкръжението. За мен подлостта няма извинение.

# 532
От 4 сезона тази година жените са най-силни ни по всички показатели,а аз да нямам ни един фаворит

# 533
  • София
Значи подло било да се клати въжето, но да скриеш част , за да издъниш собственото си племе не е подло.

# 534
Трогнаха ме сълците на Гого. Само неговите.

# 535
Е, адски ми е долно това, което направи Мани. А май и Фейгин. Надявам се да е първата отпаднала и да се радва на плана си пълноценно. Но оттук нататък тя ще е и виновната за съдбата на Гого, а не Джаферович...

# 536
Само едно си мисля - добре, че състезанието на Фейгин мина.

# 537
  • София
Не случайно от началото на играта са ми неприятни Илиян и Мани.
Дори да го броите за ход това, за мен е противно.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:05 от Eiger

# 538
Само за Гого ми е жал. И аз плаках с него… Но можеше да опита да спре терора над малките по- рано…

# 539
Елица за какво реве сега?!

Как не им е неудобно от сълзите на другите, на Гого?!

Хубави думи на Вики, не обвини никого, пожела им успех.
Ех, ако хубавите думи бяха дошли малко по-рано това нямаше да се случи.
+1
В племето виждахме злоба и заплахи, агресивни нападки, надвикване...

Ако някой го беше направил това срещу Джаферович, а не срещу фаворита Гого, тук щяха да се нижат само суперлативи. Съгласна съм, че не беше най-достойният саботаж, но целта оправдава средствата.

А да сравнявате отмъщението в ТЕЛЕВИЗИОННА ИГРА с реалната работа на човек от здравеопазването е гнусно!

Общи условия

Активация на акаунт