💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 936
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 845
След всичко видяно от играчите в племето на "Безстрашните" досега, не мисля, че някой от тях, освен самата Жени, би осъществил подобен ход. Sweat Smile Бих добавила и Мани, но за мен "мозъкът" на тяхната коалиция винаги е бил Илиян (кой подари капитанството на противниковия лагер?) .
Wait....Илиян тук много липсва. Директно ги събира им казва, че гърмят по тарторите на Безстрашните. Няма и да ги бави. Ей, Гоблина тия неща му идваха отръки Grinning

Защото е независим, непукист и не се влияе от авторитети.

Моето непопулярно мнение е, че играчите в Жълто са изключително зависими от изявите си в социалните медии. Тая сляпа вяра в Женя, преливаща в страхопочитание е донякъде от влиянието което има или хлапетиите си мислят, че има в определени среди към които те се стремят. Като добавим и предварителните познанства, за нея е просто лесна игра да ги мести като пешки. Всички те живеят за изявите, лайковете, за подиумите, гримовете и популярността. Кой от тях е с нормална професия и може да си позволи да се опълчи? - Филип и Чакалов.

# 1 846
  • София
Проблемът на коалицията на т.нар "умни" беше, че и Илиян и Касим бяха слаби играчи физически.
Напълно съгласен. Точно Касим издъни цялата тактика. Беше нереално слаб дори на пъзелите. Ако беше близо до качествата на Неделчо, щяха да ударят много здраво по останалите в племето. И на мен не ми хареса играта на Илиян, но не мога да не призная, че си използва най-силното качество. Успя да убеди Мани и Фейгин да движат заедно. Така си останаха докрай. А и капитанството беше в тях по едно време.

# 1 847
И нещо креативно от Георги и Фейгин Simple Smile
https://vm.tiktok.com/ZMFBDFWAH/
Коментарът на Георги на клипчето е: "Важно е да спася ледената принцеса в тежък момент."
Много е сладко!

# 1 848
  • София
Щастлива съм само от факта, че Елица отпадна. Дори не мога да опиша колко много ме дразнеше.

Харесва ми как Неделчо Богданов ѝ се подиграва

https://www.youtube.com/watch?v=qEIRPmNkA5M&ab_channel=NedelchoBogdanov

# 1 849
Проблемът на коалицията на т.нар "умни" беше, че и Илиян и Касим бяха слаби играчи физически.
Напълно съгласен. Точно Касим издъни цялата тактика. Беше нереално слаб дори на пъзелите. Ако беше близо до качествата на Неделчо, щяха да ударят много здраво по останалите в племето. И на мен не ми хареса играта на Илиян, но не мога да не призная, че си използва най-силното качество. Успя да убеди Мани и Фейгин да движат заедно. Така си останаха докрай. А и капитанството беше в тях по едно време.

Илиян слаб играч физически?! Едно и също предаване ли гледаме? Може да не е катил като други, но не е и слаб ... Въобще не бих го сложил до Касим.

# 1 850
И нещо креативно от Георги и Фейгин Simple Smile
https://vm.tiktok.com/ZMFBDFWAH/
Коментарът на Георги на клипчето е: "Важно е да спася ледената принцеса в тежък момент."
Много е сладко!

А дано! Симпатизирам на тези сладури. и Гого.

# 1 851
  • София
Игрите са били голямата мечта на Алекса, а не нейната. За това и е ревала толкова много, като не го е видяла сигурен в някое племе, като равноправен участник.
Запознали са се на Белмекен.
Филип е големия фаворит на Елица, възхищава му се на силата и уменията. А Мира и е най-добрата приятелка, била и като майка вътре.
Не е изиграла добре играта социално. Арената и била най-любимото поле за изява.

# 1 852
Аз нищо впечатляващо не видях от Илиян. Даже не мога да се сетя в какво го биваше наистина. Нямаше явно слаба страна, но нямаше и силна. Абсолютно на фона на всички мъже от жълтите е по-слаб, на фона на Гого и Алекса също, както и на Генчо и Георги. От Куков малко видях и не мога да кажа. Само Аспарух, Касим и Цецо бяха по-слаби от него, но и тримата имаха игри, в които могат да го бият.

# 1 853
  • София
Илиян слаб играч физически?! Едно и също предаване ли гледаме? Може да не е катил като други, но не е и слаб ... Въобще не бих го сложил до Касим.
Оп, не съм се допълнил. Имах предвид само за Касим. Илиян въобще не е бил толкова слаб по трасето.

Благодаря за поправката.

EdelV, не го сравнявай с топ акулите в играта Grinning

# 1 854
Само двойка не бяха взимали досега в игрите. А и баща и син или майка и дъщеря не е имало, хаха.
Продукцията си записва това. Joy

Ако намерят за участници и роднини като в песента на Черно Фередже " какво чудо стана" ще призная Тупарев за най великия продуцент

# 1 855
  • софия
И за мен Илиян е в графата слаби играчи. В този сезон беше на предпоследното стъпало. Зад него само Касим, Аспарух и Цецо. В това число включвам и жените. Толкова за физическата част. Социалната също беше нищо особено. Големи приказки и точно те му изядоха главата. Някакви страшни комплекси има това момче. Голям мерак да се докаже, колко е подготвен стратегически. Но вместо да си действа кротко, той реши с мегафон да огласява какви яки ходове предприема. Сякаш сам не си вярва и трябва да го изрече на глас, случайно някой, ако не е разбрал какъв стратег е. Резултатът го видяхме всички. Ако иска да има някакъв напредък в сървайвър ще трябва да почака няколко години, белким порасне малко освен на физика и на акъл и да повярва в себе си. Реши ли скоро да се бута там, пак толкова безславно ще си замине.

# 1 856
Но вместо да си действа кротко, той реши с мегафон да огласява какви яки ходове предприема. Сякаш сам не си вярва и трябва да го изрече на глас, случайно някой, ако не е разбрал какъв стратег е.
Така се прави в Сървайвър. Можеш да правиш коварни ходове, но винаги трябва да си честен пред камерата със зрителите и да ги информираш за всяка стъпка. Той играеше играта по този начин и беше честен със зрителя. И за прословутия саботаж продукцията знаеше предварително.

# 1 857
Илиян все гледаше да мине метър, да не си дава много зор. Физически не беше зле, но не се раздаваше. Касим беше много по-слаб, но имаше хъс и воля.

# 1 858

Аз мисля, че първият номиниран при жълтите ще е Гого. Жените ще изберат да изпратят първо него, после Мани. Филип сигурно няма да гласува за него, но нали си каза, че "ако решат жените"...
В червеното племе става по-интересно. Генчо обикаля Алекса отвсякъде, старае се човека, дано му се получи... Спечели ми симпатиите - роден е за Народното събрание!

Генчо ако сега си сформира една партия, само със сладкодумие може до следващите избори да събере мнозинство в парламента.
Гого пък ще стане президент без дори да говори. Laughing

# 1 859
Илиян има много по-близък профил до играч в Сървайвър, отколкото до играч в Игрите. Добър атлет е, но не блести в нищо. Но да се приравнява само с Касим е много крайно, и за мен много далеч от реалността.

За мен ще бъде удоволствие да го гледам в сезон със скрит идол, лошото е, че скоро няма да има такъв.

Общи условия

Активация на акаунт