💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 045
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Sunshine state
Стига с тоя тормоз и малтретиране, глупости. Тая злобарка Мани и Гринч хич не са беззащитни, та да са малтетирани, айде моля. Нека сега си берат плодовете на простотиите, дето сътвориха. Гого наистина харесваше Мани, ама той е честолюбив и това няма да го прости. Тя и не съжалява, само се подсмихва мазно и ехидно.
Фейгин е точно от тия хора, дето живеят по течението - носят ме, влачат ме. Все тя не знае какво става, все като невменяема. И кой пак я прегърна и успокои, прости й? Големите " насилници" Виктория и Алекса. А нейната приятелка Мана я метна под влака набързо и пред Гого и Джафа "Ама тя Фейгин го хвърли".  Айде..  Жалко, че имат имунитет новите. Шяха да са на "пангара".
За първи път съм съгласна с Джафа. Друг е въпросът, че тряжваше да номинират нея сега. Беше удобен монент, ама нейсе. Абсолютно си заслужават съдбата М и Ф. Виктория викала била. Ядосана е не, ами бясна и я разбирам.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 02:55 от Pupitka

# 2 536
  • София
Да "разведря" малко темата с Генчо (или вече ще се брои за спам?) Bowtie

Скрит текст:

--

--
Мирела е отговорна за прическите в племето на "Безстрашните" / Втората снимка просто ми харесва:

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 02:04 от La Vikinga

# 2 537
Много хора сравняват реалния живот с предаването.
Искам да попитам тези хора как биха реагирали на следните ситуации в които се нарушава закона:

Човек който отива в друга държава с туристическа виза и остава там да работи нелегално. (Всеки българин познава поне един такъв човек бил той роднина, приятел или познат).
Беден пенсионер който открадне една филия хляб.
Някой който минава на червено или превишава скороста защото трябва да отиде до болницата по спешен случай.

Както има случай в реалния живот на живот и смърт в които е "позволено" да се нарушат правилата така и в този случай за Мани и Фейгин беше да саботират играта.

Тук не говорим за саботиране на играта да махнеш друг играч както направиха Траките в 1ви сезон да махнат играчи, тук става въпрос да се спасиш от отпадане на игрите.

Гого да пита неговия добър приятел Добрин как саботираше игрите  в 1ви сезон срещу Илиян.

# 2 538
  • Sunshine state
Искам да попитам тези хора как биха реагирали на следните ситуации в които се нарушава закона:

Човек който отива в друга държава с туристическа виза и остава там да работи нелегално. (Всеки българин познава поне един такъв човек бил той роднина, приятел или познат).
Някой който минава на червено...

Оф, боже.. Верно ли правиш такъв паралел?? 🤡
Добрин междудругото никога не е саботирал. Понеже сега точно повтарям сезон 1 да кажа, че си в грешка. Само Гастонови и АМ ги въртяха тия номера и то на номинационна.

# 2 539
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз сега като съм обидена на тези дето не са на моето мнение и спорят с мен жертва ли съм на психически тормоз или не? 🤣 Кажете ми, важно ми е да го знам, за да го кажа на психиатъра ми 🤣 Тъкмо имахме напредък и аз взех да пиша във форума 🤣

За спор не

Амии ако ви забраня да пишете в темата , както Алекса забрани на Илиян да влиза в кухнята Joy Или ако ви заплаша с бан , ако не сте на моето мнение (както алекса заплашва , тези които не гласуват както той желае) или да ви трия всяко мнение и не ви оставя да се изкажете ))
Можете да му се оплачете, че има гадна насилница ...и да ми дадете номера му Joy
Ааа, научихме си урока. Просто затриваме сайта. Много ни дреме, че е полезен за доста повече хора. Като не ми давате да пиша няма да я има бг мама. 😁
Да речем, днес на вас, утре още двама трима )))после още няколко човека, и така който не ме кефи -банове и публино порицаване и само мойто мнение , навсякъде  Не става въпрос за намеса в живота ви, просто за някакъв виртуален спор ))Дали няма да ме вдигнете във въздуха ...Дали ще е полезен един такъв сайт да съществува ))
Ако ще разиграваме точно тази сценка би трябвало да се придържаме към случилото се. Значи, влизам аз в бг мамата и започвам целенасочено да дразня, щот искам да изкарам извън нерви тия потребители, баси за какви се мислят, аз съм  най-яката. Да, ама започват да ме баннват. Тъй лиии, като не ми вървите по свирката няма сайт. В далечното бъдеще не можем да гадаем какво щяло да се случи. Защото и сега не виждам Вики и Алекса да са превзели всички племена с бой, след племената продукцията, че и двете линейки, барабар с медицинските екипи.
Аналогът е същия , ако тук могат да пишат и се изказват само хора на моето мнение , , т.е е полезен само за половината потребители и другите ви забанвам, въпреки че не съм модератор )) А вие ще сте длъжни и да седите тук и да ни четете )) И все пак, може ли пример в който Илиян отива и започва да ги предизвиква, сериозно питам, може и да съм пропуснала. Но такъв не съм видяла. Той ги предизвиква, с това , че не им се дава и им отговаря на провокациите

# 2 540
  • Sunshine state
То и аз не вярвах, че ще има хора, които да харесат точно пък Илиян, ама ей на..
Откачена история.

# 2 541

Някой който минава на червено...

Оф, боже.. Верно ли правиш такъв паралел?? 🤡
Добрин междудругото никога не е саботирал. Понеже сега точно повтарям сезон 1 да кажа, че си в грешка. Само Гастонови и АМ ги въртяха тия номера и то на номинационна.

Според мен е 1 към едно защото в случай те нямат друг избор, или саботират или са на елиминации.

Относно 1ви сезон не съм в грешка:

Мин 5:30 Гастонови казват как ще трябва да се разберат с Ана Мария и с Добата относно саботажа

# 2 542
  • Sunshine state
И той не участва. Те си се разбират, но аз пак да ти кажа, че въпреки, че не ми е любимец, той специално не участва в саботажите им. Гледам го в момента сезона и знам какво се разбраха и кой какво направи. И пак да напомня, че това е на номинационна. Има голяма разлика.

# 2 543
  • софия
Илиян сам се похвали в лайфа, че целенасочено е дразнил лошите с цел да ги предизвика да му посегнат физически и по този начин да ги дисквалифицират.  Много гордо звучеше.
 Относно това, че те са нямали друг изход.  Изходи има доста. Зависи от твоя собствен избор и морал кой ще избереш. Нима до сега не е имало скандали и враждуващи коалиции в едно племе. Това ли е бил начинът им на справяне със ситуацията. В снощният лайф имаше въпрос от зрител. Как биха реагирали останалите в тази ситуация. Чакалов и Мирела, въпреки, че в момента ги защитават признаха и двамата, че няма да го направят. Дословно думите на чакалчето бяха моралът ми няма да ми го позволи.

# 2 544
  • Sunshine state
Абе щом Джафа, дето морал няма, каза, че такова нещо не би направила, смятай.

# 2 545
Моля гласувайте за  Епизод 40  (26-ти Октомври)

https://www.surveymonkey.com/r/5G3ZF68

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 2 546
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз сега като съм обидена на тези дето не са на моето мнение и спорят с мен жертва ли съм на психически тормоз или не? 🤣 Кажете ми, важно ми е да го знам, за да го кажа на психиатъра ми 🤣 Тъкмо имахме напредък и аз взех да пиша във форума 🤣

За спор не

Амии ако ви забраня да пишете в темата , както Алекса забрани на Илиян да влиза в кухнята Joy Или ако ви заплаша с бан , ако не сте на моето мнение (както алекса заплашва , тези които не гласуват както той желае) или да ви трия всяко мнение и не ви оставя да се изкажете ))
Можете да му се оплачете, че има гадна насилница ...и да ми дадете номера му Joy
Ааа, научихме си урока. Просто затриваме сайта. Много ни дреме, че е полезен за доста повече хора. Като не ми давате да пиша няма да я има бг мама. 😁
Да речем, днес на вас, утре още двама трима )))после още няколко човека, и така който не ме кефи -банове и публино порицаване и само мойто мнение , навсякъде  Не става въпрос за намеса в живота ви, просто за някакъв виртуален спор ))Дали няма да ме вдигнете във въздуха ...Дали ще е полезен един такъв сайт да съществува ))
Ако ще разиграваме точно тази сценка би трябвало да се придържаме към случилото се. Значи, влизам аз в бг мамата и започвам целенасочено да дразня, щот искам да изкарам извън нерви тия потребители, баси за какви се мислят, аз съм  най-яката. Да, ама започват да ме баннват. Тъй лиии, като не ми вървите по свирката няма сайт. В далечното бъдеще не можем да гадаем какво щяло да се случи. Защото и сега не виждам Вики и Алекса да са превзели всички племена с бой, след племената продукцията, че и двете линейки, барабар с медицинските екипи.
Аналогът е същия , ако тук могат да пишат и се изказват само хора на моето мнение , , т.е е полезен само за половината потребители и другите ви забанвам, въпреки че не съм модератор )) А вие ще сте длъжни и да седите тук и да ни четете )) И все пак, може ли пример в който Илиян отива и започва да ги предизвиква, сериозно питам, може и да съм пропуснала. Но такъв не съм видяла. Той ги предизвиква, с това , че не им се дава и им отговаря на провокациите
 А защо някой да е длъжен да стои??? Винаги може да си тръгне .😁 Има винаги поне няколко варианта за да се справиш в дадена ситуация. Те просто избраха най- лесния и най- подлия. Аз не съм съгласна с оправданията им за психически тормоз .Продукцията си има медицински лица включително и психолог. Предполагам биха забелязали ,ако има нещо.А и винаги е можело да се оплачат.Но не вярвам да се е стигнало чак дотам, защото тормоз не е имало. Че са били навиквани ,навиквани са. Че се е крещяло , крещяло се е. Аз лично да са ги обиждали в очите не съм видяла. Не мисля ,че има човек който да не си е изтървал нервите. Някои по- малко ,други повече пъти. За жалост това се случва често,  особено в състезания. Ама пък ,чак тормоз. Твърде преувеличено според мен.Никой насила не ги е вкарал в предаването и никой насила не ги държи вътре. Вериги нямат. Нито пък някой физически може да ги нападне пред камери. Така ,че оправданието им е леко жалко или направо да кажа егоистично ,като на малко дете. Така не ми харесва, затова ще го разруша. (Тази каша не искам да я ям ,затова ще я изплюя и хич не ме интересува кой ще бърше след мен.) 😁Ако всички постъпваме така с всичко ,което не ни устройва. Какъв би станал света ??? И най - лошото е ,че те при всички случаи ще са номинирани независимо в кое племе са. И това обезсмисли всичките им действия. Че да питам от какво точно бягат ? За колко време ? И с цената на какво ??? Особено в днешния епизод ми стана страшно жал за Фейгин .Тя разбра ,че си е предала принципите в името на една Игра. Жалко е !😪 А Илиян си ги предизвикваше на всяка крачка.Не случайно имаше два скандала на стопанството заради него. Да не говорим за обидите  палячо ,смешник  и ти не ставаш за нищо.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 04:58 от Joy 05

# 2 547
  • Sunshine state
На мен ми стана кофти, когато Фейгин каза, че не иска баща й да го вижда това. Това не я оправдава, но очевидно съжалява за постъпката си. А онова зло Мануела само се хили и не й дреме.

# 2 548
  • София
О, можело да се оплачат на психолозите на продукцията. Верно ли? Колкото Ана Мария за ризата на Панчев, където оператори и екип стояха и снимаха откровена гавра на мъж към жена.

Искам да чуя в прав текст от защитниците на Алекса/Виктория/Цветан. Одобрявате ли подвикването като на куче към Фейгин? Одобрявате ли заповедния тон на Алекса към Касим "Гледай ме в очите?"
Или, казвате, те сами са си виновни?
Одобрявате ли опита за лъжа да накарат Мани и Фейгин да гласуват за Касим?

Единствената грешка на триото е, че дадоха капитанството на Алекса.

И в момента, в който не бяха съгласни с Алекса и отказаха да изпълнят заповедта да номинират Касим, а не Цецо (за да ги излъже той и на номинациите да се озове Илиян), станаха лоши, предателки и т.н.

Значи като ме овикват и ми крещят и не ми дават да се изкажа, решението е да си тръгна от играта, така ли? За да не го изкарвам тормоз?

Сцената с Фейгин беше изключително натоварваща. Това е дете (да, на 19 си е дете), израснало без майка и посветило се на индивидуален спорт (тоест и социалният ѝ живот не е разгърнат). Аз ако съм на мястото на баща ѝ, ще ми се прииска лично да се разправя с другарския съд, много тежко ми стана.
Ценностната ѝ система още не е завършена и те използваха това, за да ѝ вменят ужасно чувство на вина задето, потърси начин да се защити от тях. И после я прегръщат. Великодушно. От тях да мине.

# 2 549
Абе щом Джафа, дето морал няма, каза, че такова нещо не би направила, смятай.

Да, да! Джаферович каза няколко пъти: “Аз не съм от тия, како Сийке!” и веднага след това заби нож в гърба на една от многото коалиции, в които играеше, и лъжеше, и мажеше.
Мани не предаде племе, понеже такова нямаше. Мани отряза шията на триглавата коалиция, която вече се беше провъзгласила за финалисти. Всеки с повечко ум от другите две племена, трябваше да плесне с ръце. Ако имаше повечко ум.

Я по-сериозно , това е само игра. Много сериозни обвинения хвърляте върху ИГРАЧИ.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 05:40 от Aerin

Общи условия

Активация на акаунт