💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 809
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 565
Ами Виктория като намери някой като нея - надменен и агресивен, веднага й станаха очичките на сърчица Grinning

# 2 566
Чак сега изгледах епизода и съм отвратена. Продукцията удари ново дъно и голяма част от участниците ми олекнаха.

Събрали се като глутница хиени, "много силните играчи" и ритат детето, ама с ярост.  Предвождани от най-голямата отврат в тазгодишното шоу - "Вие ме направихте на олигофрен".  Ами време  ти беше драга.
Ма как нито един не се намери, в тоя същия момент да стане и да каже - айде спрете се моля ви се, не е доблестно мнозинството да издевателства над един човек. Още повече, че обективно погледнато каквото е станало няма никакво отношение към битките занапред. Доводът "ама пак ще предаде" е тотално лишен от смисъл, особено в такова шоу в което всеки е за себе си.
То просто принципно не може да предадеш някого ако не си му се заклел във вярност.
Точно Джафата се беше заклела че няма да номинира жени и го направи само минута след като чете конско на Мани.
Ама е много лесно да си герой когато си отгоре нали?

Резил, резил драги ми "герои".  

Браво на Мани, че не трепна и жалко за Сашето, направиха я на маймуна тези псевдоморалисти, да не казвам истинските думи които ми идват, че ще ме цензурират.

# 2 567
Не разбрах с какво толкова ви издразни Гого? Че напълно нормална реакция, той е отвратен и дори не може да проумее как е възможно това да се случи. Видяхте как реагираха и останалите от жълтите.  Гого си беше по течението и не му се занимаваше изобщо със стратегии и скандали- скатавка в социалната игра, но пък гори на макс в игрите. Затова няма как да разбере точно обратното от Мани и Илиян.
Хубаво като има позиция, какво обаче нервничи като жена с нередовен цикъл на гласа на Мани на номинации? Нали се носи по течението?
След като е разбрал, че е подла според него и прочие, какво очаква- да се съобразява с него, а да не гледа нейната си игра ли? Той в Сините негласно се носеше на вълната на Виктория и Алекса, беше в коалиция с тях- не крещеше по другите да, но с мълчание индиректно подкрепяше действията им. Като се носи по течението, течението тука го отвя- да взима решения и да поеме отговорност. Я си представете, че беше скръцнал на Виктория поне малко за държанието, тя има респект към него, дали щеше да продължи да крещи като прасе пред Коледа на момичетата? Това не му пречеше тогава обаче сега играта на Мани на номинациите много му пречи. Ми и на тройната коалиция също пречеше неговият глас, който все отиваше в полза на Виктория и Алекса.

# 2 568
  • София
Струва ми се, че паметта ви е къса. Когато Фейгин номинира Цецо, Алекса и Виктория, въпреки че това не беше в техен плюс за играта и признаха, че е достойна, че е подкрепила своите. Тогава им се издигна в очите за разлика от сега, когато директно потъна и зари в дъното с постъпката и ценностната си система.
Мани вече и не искам да я коментирам. Изключително долно представяне.

Сега остава и да им повярваме Joy Поредното къткане, предшествано от "здравословната" доза всяване на страх.

Цялата ситуация ми напомня на онея случаи в училище, в които дете бива тормозено, и в момента, в когото набие някой от тормозителите, то излиза виновно. А учителите са си затваряли очите за тормоза междувременно.

# 2 569
А пък ми стана смешно, че моралът на Джафа нямало да й позволи да направи подобно нещо, ама й позволява очевидно да проявява физическа агресия на пътя... Доообре

# 2 570
Относно тормоза срещу Фейгин. Ще разкажа какво съм чула от лайф с Мани, Илиян, Фейгин и други май имаше. Не знаем 24ч как е било имало е много скандали според тях.
Но ще споделя натиска от 2те страни и вие преценете, кой е бил по-заплашително за нея.

Това е по назад, когато Фейгин гласува срещу Цецо.
Фейгин каза, че се е била сближила с Вики в племето, а не с Цецо както беше излъчвани. Фейгин е била решила да гласува с празен глас, и изобщо не е броила гласове, просто така е искала да не нареврежда. Илиян и Мани се опитаха да й обяснят, че празен глас ще бъде пак срещу него/тях. Но тях пак не е била решила как да гласува.
Точно преди съвета Виктория и май някой друг не помня са говорили с Фейгин и са й казали, че не става да гласува с празен глас, а трябва да гласува срещу Илиян и ако не го направи, то тогава ще номинират нея да ходи на елиминация с порязан крак. Тя доста се е стрес ала и е решила в буса по път за съвета, че не иска някой да я заплашва, а същевременно да св прави, че й в приятел (Вики). На съвета беше усмихната и спокойна, когато Ралица я попита, защо е притеснена. Била е спокойна, защото в буса е решила, че остана на страната на Илиян и Мани, защото сме заедно от началото и това в било голямо облекчение. Тук да вметна, че Илиян и Мани й казаха същото, но по-меко - че може да се обърнат срещу нея и че ако отиде при Вики, то може да последва съдбата на Касим. Фейгин е малка и  е трябвало да вземе страна. Тя и преди казваше, че ги чувства близки и не иска конфликти.
В лайф споделиха, че Илиян е бил много по-близък в началото с Фейгин и Мани по-късно се е присъединила. Говорели са си по-цяла нощ.

След съвета, Вики каза, това го излъчиха, че те са хора и никога няма да те пратим с болен крак, това за пред публиката, а точно с това са я заплашили.

Само един щрих.

Това го разказа Фейгин, ако е вярно, си е чиста форма на шантаж.

Фейгин е малка и трудно е намирала правилния път, това, че скри парчето от пъзъла е много смела постъпка.

# 2 571
Ще ме прощавате, ама Гого какъв им е на Мани и Фейгин да ходи да ги защитава. Защо да е длъжен да ги защитава. Нали половете са равни. Защо на тези двете им трябват спасители. И аз да съм в играта, няма да ги защитавам. Това са ми непознати хора, дето не знам що за стока са. Думите ви нямат логика. Това е игра.

Щом не йм е никакъв, не може и да очаква от тях да играят спортсменски с него и после да съобразяват номинациите си с него. Няма какво да се пени- да се ядосва за загубената игра да, но да изпада в такива състояния чак…И още повече няма право да държи сметка на Мани за кого ще гласува в новото племе и да се сърди на избора й-  сама го казахте- това е игра. Simple Smile

# 2 572
Общо взето продукцията отново извъртя нещата така че да "удря през ръцете" който се отклонява от нейния сценарий.  Сиреч - нещата ще стават както ги наредим ние, не както ги наредите вие, тоест - следващите участници - гледайте и си правете изводи дали ще съботирате.

# 2 573
  • София
Е, Soney, разбира се, други варианти няма! Или риташ, или са те ритали. Rolling Eyes

Лъвица, точно моето дете преди години така беше тормозено и дразнено от други в класа, но тихичко, без да забелязват госпожите, и като отвърне - вдигаше се врява до небесата. В случая тихият провокатор за мен е Илиян.

# 2 574
За тези, които хулят Гого и Виктория за реакцията им към предателството е добре да са обективни и да видят как те имаха доблестта и им казаха всичко в очите на двете и накрая Виктория прегърна девойката, въпреки яда си.
А как няма да се чувстват предадени и разочаровани 3-мата, които извлякоха играта и дори можеха да победят. Напълно ги разбирам, защото те не биха постъпили така. Виктория го каза на Фейгин: Не знаете какво е отборна игра или нещо такова. Малката поне има някаква съвест, но основната интригантка е мноооого нагла.
Да се възхищавам на Виктория, че прегърна Фейгин ли? 😀😀😀😀😀 Това не е ли точно бий ме, обичам те, емоционална манипулация и опит за надмощие. Насилниците го правят непрекъснато, за да държат нещата под контрол. Който мисли, че е преувеличено, че тя е такава, го призовавам да поживее седмица с нея при такива условия. 😀😀😀

# 2 575
Все се каня нещо да напиша, че напоследък ми идва в повече това с горкото, тормозено, слабо момиченце Фейгин.  Хора, тя е спортист от висок ранг! С постижения, не от площадката зад блока. Вие знаете ли как се постига това? Оставям настрана къртовския труд, за друго иде реч и по-назад също го бях споменала.  Няма слаб психически спортист от това ниво! Просто няма. Треньорите първи отсяват слабите, защото никой не ги гали с мека ръкавица. И викове има, често обиди, саркастични подмятания, всичко. Който издържи, той продължава. Нито един треньор няма изгода да тренира слаби психически младежи,  отделно и треньорите са били състезатели,  минали през същата цедка, та за какво нежно и крехко девойче говорите? Фейгин е направена от стомана,  изобщо не се съмнявам, без значение как изглежда и колко горко плаче. И изобщо не е слабохарактерна,  но е заела удобната поза на нерешително малко момиченце. Както гледам, добре и се получава.

# 2 576
  • Някъде там...
Лъвица, точно моето дете преди години така беше тормозено и дразнено от други в класа, но тихичко, без да забелязват госпожите, и като отвърне - вдигаше се врява до небесата. В случая тихият провокатор за мен е Илиян.

За твърдящите, че явно неохулващите Вики и Алекса съфорумци, не са попадали в ситуация, в която да им крещят, ще кажа, че явно пък те не са били жертви на агресори от вида на Илиян и Мани. Имате колежка, която тихомълком ви подлива вода всеки ден, ами ще я траете ли?! Търпиш, търпиш, пък ти прелее чашата на търпението.

Реакцията на Гого си беше съвсем наред според мен. Огорчен, изумен, невярващ. Даже беше много обран. Едва си сдържаше яда. И викане не чух.

# 2 577
Това беше най-тежкия епизод досега. По едно време докато Виктория крещеше на Александра извърнах глава. Жалкото е, че никой от червените не каза нищо, за да спре вербалното насилие, което видяхме.
Който не е имал човек като Виктория в обкръжението си няма да разбере какъв тормоз е това, и че дори "недостойната" постъпка е по-добре отколкото да живееш с такъв човек. Аз имах колежка като Виктория и ви казвам, че ми просветна като напусна. Момичетата имат моята подкрепа!

# 2 578
  • София
След вчерашната поредна гавра на Продукцията (винаги се закачам на кукичката като глупав рибок), вече си взимам една линия и ще карам по нея - поредна номинация, поредно оцеляване на Филип. Друго не ме интересува. Да се оправят с хилядите стратегии, които не хващат дикиш заради Онея отгоре.

п.п. Рали, съкровище. Харесвам те много, но моля те, спри да стреляш по Фифо. За 4-ти или 5-ти път. Полудявам Grinning

# 2 579
  • София
Не разбирам защо някои тук оправдават саботьорите. Вие искате ли на работа такива саботьори, колкото и да не се понасяте с някои колеги?

Общи условия

Активация на акаунт