💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 604
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 625
пяхме “Кукавица” 🤣

Всички фенове на Естела Рейнолдс може да ударим и по едно уиски 🤣

За уиски на мен лично ми е малко рано Innocent, на теб наздраве Simple Smile

Добре,че ме подсети , сред цялата драма, пропуснах да отбележа ,че Алекса ми се вижда добър певец, има хубав глас,нищо че не е мойта музика Joy Другото, което му слагам като + , че с българския е доста добре .Не му знам бекграунда - освен връзката с Елица живял ли е в България и колко,но при тая скорост и многословие е много добър с лек акцент от югозападна България Wink .
  За снощната игра - как стана, че по-многобройното , яко и мускулесто племе загуби Thinking. Джаферович е контузена , но остава същата бройка като червените.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 10:15 от araselia

# 2 626
Хора чета и не мога да проумея.
Стига с този психически тормоз, стига с това"двете беззащитни"
Вие наистина ли мислите че са тормозени. Защото Виктория е крещяла. Ако пък чааак такъв тормоз е имало дали Мани щеше да се хили с Илиян постоянно зад гърбовете. Дали щяха да падат от смях след поредните викове на Виктория. Това ли е тормоза.
Ми то и при червените имаше викове.По тази логика тормозеха и Цецо психически. Що не го съжалихте
Абсолютно никой не е тормозени. Просто на Манка и отпадна другарчето, дето се хилеха зад гърбовете на другите и тя реши да съсипе племето
Като нищо може да е било план на двамата с Илиян. Който остане - съсипва.
Абсолютно, това си е чист психически и емоционален тормоз. Всеки, който е подложен на такива викове и крясъци, нападки и обвинения, заплахи и закани постоянно, има право да се спасява както намери за добре.

# 2 627

Лъвица, точно моето дете преди години така беше тормозено и дразнено от други в класа, но тихичко, без да забелязват госпожите, и като отвърне - вдигаше се врява до небесата. В случая тихият провокатор за мен е Илиян.
Разбирам те! Точно сега минаваме през подобно нещо с едното ни дете, с тази разлика,че посоката е друга.Никой не му вика, не крещи, работи се по друг начин.И не знам как да се справя!

# 2 628
Няма смисъл от спорове за предаването. Нека погледнем от забавната страна. Когато в предаването Кръгът „Мисъл“ се състои от физиотерапевтка, следващ право, фигуристка и тиктокър, трябва да ни е ясно нивото на реалити предаванията ни. Щом те са "Умните" сметнете другите какво мисловно ниво са. Ако трябва да сме честни почти всички участници с леки изключения са скандални от към съобразителност, независимо колко добри спортисти са.

# 2 629
Втората част на снощния епизод ми мина малко като в мъгла, защото все още бях в плен на покрусата от панихидата на Елица. То не бяха сълзи, то не бяха жалейки, само надгробна плоча дето не боднаха на плажа. Аз си мислех, че момичето просто е напуснало играта, а то... (да е жива и здрава де, аз я харесвах с изключение на частта с мелодрамата с Алехандро).
Относно Гого - ами реагира съвсем нормално човекът. Като няма реакция от негова страна - що е като умрял кон? Като има реакция - къде му отиде дзена? Ами остана му някъде по пясъка заедно с онази част от пъзела (това го казвам с уговорката, че коментирам само това, което ни показват камерите и което виждам като зрител; а какво всъщност се крие зад всичко това - един Господ... ъъъъ, така де... един Тупарев знае).
Но и Мани и Фейгин ги разбирам, от тяхна гледна точка постъпиха логично, а за играта - интересно. Аз не ги осъждам съвсем крайно, още повече че ни дадоха материал да си чешем езиците, иначе какво щяхме да правим сега Grinning  Просто аз никога не бих постъпила като тях от чисто човечна гледна точка.  Но и Виктория и Алекса не знам как бих издържала, тва са егати досадните същества, кълна се. Не твърдя, че са лоши хора (насилници ми е много силна дума), никой там не е лош, просто са като мухи, които искам да изгоня от стаята.
Peace! Hands V

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 11:49 от Мила Атова

# 2 630
Ами СлаБе, на мен ми се вижда крайно нелогично трима приятели взаимно да се подкрепят и да не се предават, да си пазят гърба и изведнъж един от тях, без обективна причина да се цепи във важен момент. И то принпротивникова коалиция. Пак има нюанс- те казват - не си ни приятел, противниковата коалиция казват- ще те номинираме, макар и контузена. Аз не бих предала приятелите си, така го наричам. Simple Smile
Как стана ясно, че са такива близки приятели? Доколкото знам Мани и Илиян са били много близки. Фейгин е общувала и с двата лагера.Има много хубава снимка с "агресорката" Виктория (не изглежда уплашена Joy).
Даже имаше разговор между Илиян, Мани и Фейгин, в който Фейгин се оплака че я притискат и да я оставят сама да си вземе решенията. При едно гласуване за капитан, гласува за Гого и си каза, че това е нейното мнение и се радва, че си го е казала. Въпреки, че той беше оплют в темата, че не ги е защитил, явно Фейгин го цени.

# 2 631
Следното е за една друга тема, но няма как да не го кажа. Такива грозни гледки като "другарския съд" на Виктория няма как да се случат в шоу в което отпадналите, после те избират за победител.

# 2 632
  • София
Като цяло, съвсем оправдан беше гнева на Виктория, Алекса и Гого - все пак те се бориха да запазят племето, дали са всичко от себе си, надявали са се на победа и не са и помисляли, че може да се случи нещо такова, не са го очаквали нито от Мани, нито от Фейгин. На Гого веднъж пак му липсваше парче от пъзела, спомням си как се ядосваше тогава и обвиняваше себе си, сега сигурно пак се е обвинявал. Разбирам го, за него тази постъпка е неправилна и подла, каза си го ясно и точно, вече не вярва на Мани и остана с убеждението, че тя отново може да постъпи по същия начин. Още повече, той е наясно, че освен всичко друго, е потърпевш от разпадането на племето, защото сега ще замести Филип като вечния номиниран.

На мен също не ми хареса как Виктория викаше на Фейгин, тя е от тези хора, които не ти дават възможност да се защитиш и нападат яростно и безмилостно, такъв й е характера явно, в случая я разбирам, но не я оправдавам, защото направо смачка Фейгин. Освен това, мисля, че е и отмъстителна и ще си номинира Фейгин при първа възможност. Алекса ми се струва по-широко скроен и съм склонна да вярвам, че ще преглътне и ще прости на Фейгин, още повече, че снощи изобщо не го чух да вика и да я тормози, напротив - говореше си съсвсем спокойно. А че няма как д а я оправдае е факт! В крайна сметка, за него и Вики не е голяма щета - те отново са началници И в червното племе. Как става така, че където отиде Алекса и става пръв сред равни е мистерия за мен. Дарба ли е, стечение на обстоятелствата ли, лидерски качества ли, какво...

И накрая, но не паследно място, покрай драмата със саботажа, предателството на Джаферович остана малко на заден план. Тази жена е хитра и опасна, за какви морални ценности говори, когато точно тя извърта истината в стил "както на мен ми удобно" и дори обвинява другите /в случая Михаела/, че заради тях е принудена да го направи? Не мога да го разбера това аз. Да, вярно, в жълтото племе нямаше скандали, тихо и подмолно се случваха нещата. Михаела си го отнесе, дано поне Ралица успее да се спаси.

# 2 633
Време ми е и тази година да отворя листата с коефициентите, миналата година смених плюсовете с коефициенти през десета седмица, но този сезон ще го направя по-рано. И без друго пропуснах плюсовете и минусите миналата седмица.

При мен в средата на осма седмица :

S Tier (коефициент за победа 1.80) - Фифо
S1 Tier(коефициент за победа 2.70) - Гого
S1 Tier(коефициент за победа 3.90) - Жени, Виктория
S1 Tier(коефициент за победа 4.20) - Генчо, Георги
S1 Tier(коефициент за победа 4.50) - Лефтеров
S1 Tier(коефициент за победа 5.50) - Зорница
A Tier (коефициент за победа 8.70) - Мани, Фейгин
B Tier (коефициент за победа 10.50) - Миролава, Мирела
C Tier(коефициент за победа 21.00) - Ралица, Михаела
Син цвят - персонални симпатии. Червен цвят - персонални антипатии.
Залози за Алекса не се приемат на базата получени предимства и монтаж от Продукцията.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 10:35 от Bengun

# 2 634
Обаче не знам как се позволява видимо контузен човек, който не може пълноценно да участва, да стои в предаването? Женя в момента може да играе само на цветните плочки и нищо друго. Дори на онези топчета дето отпадна Веси, пак ще е безполезна. Би трябвало да е тотално аут! Ако беше здрава, на нов съвет Михаела и Рали щяха нея да номинират. Но сега не се пипа.
Никой не я обвини, че заради нея загубиха играта понеже държаха два дънера повече от другото племе.
Гък не смеят да и кажат, че да не ги погне като Фифо.

# 2 635
  • София
Като цяло, съвсем оправдан беше гнева на Виктория, Алекса и Гого - все пак те се бориха да запазят племето, дали са всичко от себе си, надявали са се на победа и не са и помисляли, че може да се случи нещо такова, не са го очаквали нито от Мани, нито от Фейгин. На Гого веднъж пак му липсваше парче от пъзела, спомням си как се ядосваше тогава и обвиняваше себе си, сега сигурно пак се е обвинявал. Разбирам го, за него тази постъпка е неправилна и подла, каза си го ясно и точно, вече не вярва на Мани и остана с убеждението, че тя отново може да постъпи по същия начин. Още повече, той е наясно, че освен всичко друго, е потърпевш от разпадането на племето, защото сега ще замести Филип като вечния номиниран.

На мен също не ми хареса как Виктория викаше на Фейгин, тя е от тези хора, които не ти дават възможност да се защитиш и нападат яростно и безмилостно, такъв й е характера явно, в случая я разбирам, но не я оправдавам, защото направо смачка Фейгин. Освен това, мисля, че е и отмъстителна и ще си номинира Фейгин при първа възможност. Алекса ми се струва по-широко скроен и съм склонна да вярвам, че ще преглътне и ще прости на Фейгин, още повече, че снощи изобщо не го чух да вика и да я тормози, напротив - говореше си съсвсем спокойно. А че няма как д а я оправдае е факт! В крайна сметка, за него и Вики не е голяма щета - те отново са началници И в червното племе. Как става така, че където отиде Алекса и става пръв сред равни е мистерия за мен. Дарба ли е, стечение на обстоятелствата ли, лидерски качества ли, какво...

И накрая, но не паследно място, покрай драмата със саботажа, предателството на Джаферович остана малко на заден план. Тази жена е хитра и опасна, за какви морални ценности говори, когато точно тя извърта истината в стил "както на мен ми удобно" и дори обвинява другите /в случая Михаела/, че заради тях е принудена да го направи? Не мога да го разбера това аз. Да, вярно, в жълтото племе нямаше скандали, тихо и подмолно се случваха нещата. Михаела си го отнесе, дано поне Ралица успее да се спаси.

Бореха се да си спасят коалицията. Те се погрижиха да няма племе, като го играха недосегаеми и не се държаха нормално с тази част от племето, която не беше в тяхната коалиция. Мислеха си, че могат да си правят каквото решат, а глупаците накрая пак ще се раздават за тяхното племе, за да си дръпнат техните хора от другото племе и да продължат да мачкат.

Останалото като цяло подкрепям.

За Гого искам да кажа, че той живна веднага след смяната на племето, защото усети, че с удобството му е свършено... И вече като разбра, кой му го е развалил, изтрещя.

# 2 636
  • София
Ако се върнем на темата за Гого, ще напиша какво точно мен ме разочарова във вчерашната му реакция:

1. Беше долно да назидава Мани пред всички жълти. Явно целта му беше да насочи вотът им към нея, за да спаси кожата си.
2. Беше адски жалко и смешно да казва, че не може да спи в една стая с нея. Дребнава и тъпа реакция.
3. Беше много несправедливо да я обвинява на съвета, че си е измила ръцете и му е прехвърлила мръсната работа. Защото тя не е длъжна да играе за него, нито пък да поема тежести върху себе си, за да го спаси.

Изобщо Гого е една мишка в социалната игра, която подпали чак в момента, в който се почувства лично застрашен. И се нахвърли върху най-уязвимия човек, насочвайки допълнително вниманието на всичи върху Мани.

# 2 637
Обаче не знам как се позволява видимо контузен човек, който не може пълноценно да участва, да стои в предаването? Женя в момента може да играе само на цветните плочки и нищо друго. Дори на онези топчета дето отпадна Веси, пак ще е безполезна. Би трябвало да е тотално аут! Ако беше здрава, на нов съвет Михаела и Рали щяха нея да номинират. Но сега не се пипа.
Никой не я обвини, че заради нея загубиха играта понеже държаха два дънера повече от другото племе.
Гък не смеят да и кажат, че да не ги погне като Фифо.

Мдам, жълтите пропуснаха славен момент за преврат. Оттук нататък отново Жени ще коли и беси в тяхното племе..

# 2 638
  • Буркина Фасо
Дискусия относно хората които говорят със затворени очи.  Професорът (второто мнение) го е казал много добре - начин на упражняване на контрол - не ме интересува какво казва отсрещния и не може да ме прекъсва:
https://www.quora.com/What-are-people-who-speak-with-their-eyes-closed
Точно случаят с нашата волейболистка.
като прибавя към това и отворената уста, с която завършва всяко изречение ....
антипатична погледнато от всякъде.Smiley

# 2 639
Джолева, коментара не ти го виждам, навярно го изтри, но сама даде пример за заплахата за номинация срещу Фейгин когато е с ранен крак. Ти го написа, че е била от Мани и Илиян, но доколкото аз си спомням, беше от страна на Виктория. Е, не е ли това тормоз?
Да, права си. От Виктория беше.
Ами Фейгин да се защити бе. Защо Виктория не го каза на Мани. Всъщност Фейгин беше използвана и от двата лагера.
И в интерес на истината Виктория си и го каза в очите, докато Мани и Илиян действа ха зад гърбовете им
И пак ще кажа-крясъци и скандали е имало и в другите племена. Ако е било чак толкова зле нямаше да падат по смях след всяко избухване на Виктория и Цветан.
Сега Виктория и Алекса ще приложат същата хватка и на Зорница. В снощната игра я накараха насила да им угоди и да държи докрай, рискувайки здравето си и контузия, която няма да и позволи да е пълноценна за напред в игрите и така ще е в тежест за племето и лесна мишена. Само и само на тях да им е по-леко в играта (можеха да държат и без нея, след битката се хвалеха как можели още поне един час да държат така).
Толкова е загрижен за малките момиченца Алексио...

Общи условия

Активация на акаунт