💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 168
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 930
На някой направи ли му впечатление, че Алекса не харесва Гошо?
Е как да го харесва, само той не се хвърли да му целува ръцете на спасител.
Дааам, и Алекса се опита малко като с Илиян и Касим, да го засегне, да го жегне, ама не минава. Жорко има гадже, има грошове, има Генчо, има манджа...Ни мож го пипна.

И на мен ми направи впечатление отношението на Алекса. Уж едно такова великодушно "Обичайте се", но веднага след това коментар за колко дълго. 😠

И лошото е, че мож' го пипна Георги. Алекса има томахавка за зануляване не на 350, а на 350 000 гроша. 😟
Той ще си ги пази за себе си, няма да ги ползва за Виктория я

# 3 931
Ели с Мила 😊

Уф, допи ми се кафе

Ужас, още повече се потвърждават съмненията за следващата двойка в ИВ -  Мила и Сами.

# 3 932
Следя Игрите от сезон 1. Намирам, че този път в някои аспекти има  подобрение, но обезопасяването на игрите е критично зле. В това отношение  продукцията са длъжници на участнииците и на зрителите. Не ми харесва да гледам свободно падащи тела. Това са хора, които и след снимките имат право да продължат живота си нормално, а не да лекуват с месеци травми или да останат (недай Боже) с трайни увреди.
Басейн с дълбочина под 1 метър: кой нормален човек ще минава над него на ръце (арката)? Много е опасно падане в толкова плитък басейн.
3-етажните човешки пирамиди на 5 метра височина и само пясък под краката- безумие! Кому е нужно да се катерят един връз друг толкова високо?
Да държат на ръце човек вурху дървена платформа  за да решава сложен пъзел 30-40 минути (не зная точно колко време), това беше ли атрактивно за гледане и безопасно за учасниците?
Пиша с надежда, че някой от продукцията ще прочете и ще вземе мерки.

# 3 933
Следя Игрите от сезон 1. Намирам, че този път в някои аспекти има  подобрение, но обезопасяването на игрите е критично зле.

Напълно съм съгласна! Обезопасяването в ИВ е под всяка критика, някои игри (носене с висене надолу с главата, качване на високо на кокили/ варели, борби) са направо опасни. Да не забравяме и елемента с отборната игра, тоест здравето ти зависи от други, които не се знае колко ще се справят със задачите си и колко ще те пазят. Аз никога не бих участвала в ИВ заради възможността за сериозна контузия или увреда за цял живот. Според мен не ги доизмислят нещата със сигурността. На мен ми е много ярък споменът как в едно телевизионно шоу в Германия “Wetten dass?”един 20 годишен при скок с колики падна и си счупи врата в национален ефир. Голям шок беше. Сега е инвалид.

# 3 934
Аз не знам защо вдички имате такава лоша настройка към Алекса. Според мен човека играе много добре играта и все пак се старае да следва своите си принципи. За мен Елица се обърка как да играе и какво всъшност е тази игра. Вярно, че той влезна в коалиция с най - дразнещата жена, обаче там смятам, че грабваш първата възможност да се коалираш и нямаш много време да избираш. Иначе аз освен него харесвам Гого, Фифо, Ралица, Гената, Лефтеров и дори донякъде Фейгин, която според мен беше изиграна от Мани, не че и тя самата е напълно невинна.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:10 от AglayaDreams.

# 3 935
Гошко умилително си играеше с косата на Фейгин и изследваше цвета й 😎
А тя най-накрая се успокои, спря да реве и се усмихна в прегръдките му 🥰
Вече няма кой да я вкарва в кроежи, пъклени планове и интриги. Сладки са дечковците. Отива им 😊
Много се надявам, че дечковците няма да са аут от играта след понеделник. Доста лошо падат. Чувствам се като някой воайор, който гледа за наслада как хора падат и се нараняват, излиза им пяна от устята и не могат да дишат...Уф!

# 3 936
  • софия
Добро утрооо! Днес до кофите с кафе раздавам и чай.
  По темата кой ще изгърми, ако жълтите загубят битка. Мисля, че ще е Мани. Първо направи груба грешка да се коалира с по слабата група в момента. И второ, по-важното. Жени вчера или онзи ден си броеше хората от които има глас. Гого беше там наравно с Лефтеров,  Фифо и Мирела. Така че, според мен Мани ще хвърчи. След нея вече мишената ще е Гого.
  За обезопасяването думи нямам. Дано си вземат поука преди да стане нещо от което няма връщане назад.
  Снощи от тук, от там гледах лайфът на Зори. Направи добро са го подели, като кампания. Зори обясняваше, че сега е моментът да дадат гласност на каузи, които имат нужда. Сега са на върха на вълната и могат да постигнат нещо. В сряда сините ще ходят в някакво училище в Панчарево мисля, но не съм сигурна. Поканили са ги и ще говорят с децата. Зори даде идеята за приютите за домашни любимци, всички се ентусиазираха, включително и коментиращите.

# 3 937
Да, Мани ще излети, ако направи грешката да се завърти видимо около Ралица през следващите два-три дни.

# 3 938
Харесва ми отношението на Георги към елиминационните битки. Отивам, побеждавам и печеля грошове. Така беше и с Юлиан и с други истински силни в предишните епизоди. Не да се тресеш от страх сакън да не те номинират. Коалициите са за страхливите слабаци и са унизителни. Джаферович например не я харесвам въобще, но е силна умна и подготвена. Защо са ѝ всички тези тъпи схеми. Заради страх, заради комплекси. Коалицията за Цецо също. Той по всички показатели не е за тази игра, те го защитават щото е единственият който харесва Виктория, тъпо. Илиян - първите му думи в сезона бяха "аз съм хитрец и ще направя печеливша коалиция", моментално ми опротивя. И след всички тези грозни схеми сега лицемерни усмивки в ИГ...
Да, Мани ще излети, ако направи грешката да се завърти видимо около Ралица през следващите два-три дни.
Ралица по-добре да се пази от тази двуличната, не бих се доближила до нея.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 22:41 от FB680797BGM

# 3 939
  • софия
Тя мисля, че вече го направи. Първо с Мишето и Рали. Снощи успокояваше Рали в нейната стая. Не мисля, че това ще убегне от погледа на Жени. Отделно с гласа си стреля по Фифо. При условие, че Жени открито гласува за Мишето. Мани след съвета беше скастрена през зъби след тирадата към Мирела. И беше доста объркана в синхрон. Защо са я кастрили при условие, че Жени била твърдо за женската коалиция. А женска коалиция не съществува отдавна, освен в главите на Рали и Мишето. Което значи, че пак от тях е черпила информация.

# 3 940
Мани ще излети дори и да се опита да се сближи с Джаферович, защото последната няма нужда от нейния глас.

# 3 941
Добро утро,

Забелязахте ли как Гого каза на Мани в един от епизодите, че сега само тя е щастлива ( нещо от сорта) . Дали защото е допускал че ще и викат яко ?

Тъпото е , че от това което показват си правя някви шантави изводи или просто това което на мен ми се иска 😀

# 3 942
Мани ще излети дори и да се опита да се сближи с Джаферович, защото последната няма нужда от нейния глас.
Не очевидно, но в дългосрочна переспектива по-скоро ще и бъде полезен на Жени този глас повече, отколкото този на Гого.
Иначе към момента е лек избор за Жълтите Мани, който няма да доведе до допълнителни сътресения в племето. И много вероятен.

# 3 943
Не успях да изчета всичко назад, така че се извинявам ако повтарям нещо обсъдено, но не мога да не изразя възмущение от включването на секунданти за предимство. Толкова е несправедливо на елиминация да има предимство! Ако не беше предимството на Георги, нямаше да има време да схване дракона.  После на Мишето й отне точно толкова време да се запознае с дракона, но Георги вече се връщаше с второ топче. И с нейното забавяне на пояса положението стана непсасяемо. А щеше да е спасяемо без предимството. Разочарована съм

# 3 944
За мен лично предимството не оказа влияние на резултата вчера. Стрелбата на Михаела с пояса е компонента, който реши дуела.

Дракона е като детска играчка в сравнение с предните два сезона. Доста по-лесен за минаване са го направили. Което не е много хубаво, защото в момента на него не можеш да компенсираш много голямо изоставане по трасето, както беше преди.

Общи условия

Активация на акаунт