💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 084
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 275
Георги вече си спечели от Игрите Wink Супер са с Фейгин, толкова си отиват, визуално ако щеш. Генчо накрая ще се окаже ангелчето на любовта, той бяга, те се събират покрай него. 😂🤣🤣🤣🤣😂 А Алекса е просто сръбският поп, дето ще венчава, така си ги представям. ,, Фейгин йе влюбена во Георги” 😂
Хаххаха,  Генчо направо да го преименуваме от Чингиз Хан на Купидон.  😂

# 4 276
Допълвам Дяволчето:
Скрит текст:

Гената добре се е постарал с украсата:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 14:24 от Bilyana14.

# 4 277
Георги вече си спечели от Игрите Wink Супер са с Фейгин, толкова си отиват, визуално ако щеш. Генчо накрая ще се окаже ангелчето на любовта, той бяга, те се събират покрай него. 😂🤣🤣🤣🤣😂 А Алекса е просто сръбският поп, дето ще венчава, така си ги представям. ,, Фейгин йе влюбена во Георги” 😂
Хаххаха,  Генчо направо да го преименуваме от Чингиз Хан на Купидон.  😂
ЖДНБ 🤣 Минал е покрай Чингис Хан 🤣 Абе тия сравнения за нищо ги нямате 🤣🤣🤣

# 4 278

Благодарности за веселото настроение.
 В този сезон няма нищо комично и смешно, само ревове. Може би , обаче, сега ми е много по-смешно, отколкото преди години.
 Много, много благодаря за линковете. Сега пак ще си ги пусна.
Ааа, ще има материал и от този сезон. Разправиите между Куков и Гената, голяма част от монолозите на Виктория (сещам се за една нейна реплика, след като беряха душа 3 поредни седмици на реката, че Цецо не бил отслабнал достатъчно - бая грубичко беше 😂), бисерите на Зорито, оцъклените погледи на Цветан, Лефтеров към невиждащия Филип: "бутай като невидял", кълнящите погледи на Звезди към плюскащия Георги... И още ще се съберат до края на сезона Wink

# 4 279
Ааа, ще има материал и от този сезон. Разправиите между Куков и Гената, голяма част от монолозите на Виктория (сещам се за една нейна реплика, след като беряха душа 3 поредни седмици на реката, че Цецо не бил отслабнал достатъчно - бая грубичко беше 😂), бисерите на Зорито, оцъклените погледи на Цветан, Лефтеров към невиждащия Филип: "бутай като невидял", кълнящите погледи на Звезди към плюскащия Георги... И още ще се съберат до края на сезона Wink
Обаче пък нищо не може да се сравнява с коментарите на Димо, които са страшно много ..
 "Валери все още си гони топките по терена" JoyJoy

# 4 280
Най-красива ми е Амелия-Мира от всички сезони. Мирела е красива, но не ме грабва. А в тяло въобще не ми харесва. Съгласна съм с мнението на Илит за Жени, изглежда повече вулгарно отколкото секси. Елизабет, която не понасям, ми беше кукличка и на мен, но миналата година към края на сезона някой я оприличи на младия Вал Килмър и просто не мога да го unseen-на вече. Grinning

# 4 281
Bengun, към края на новия Надкаст има нещо за теб и статистиката за игрите на Неделчо Simple Smile
Чух го аз Неделчо, но греши Simple Smile
Игрите които изброява влизат в индивидуалните им игри за сезона.
Няма как да ги смятам втори път Simple Smile

Не е прочел/разбрал следния ред
Към тези битки добавяме всички битки племенни битки, които не са част от индивидуалното класиране и се получава следното за сезона:

Написах им аз в ЮТ Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 14:56 от Bengun

# 4 282
  • España
Не знам дали някой назад го е публикувал, но и да е, все пак едно много сладко видео в долния линк на Георги и Фейгин !
http://www.bgnow.eu/news.php?y19&cat=2&newsid=207727

# 4 283
  • софия
Пак им пиша 6 на надкастърите.   Много добър епизод. Елизабет всъщност беше тази, която се опитва да покаже и двете гледни точки.  Изобщо го нямаше това залитане за насилваните момичета, което тук се избута на предна линия за саботажа. Доволна съм, че сверих часовника.

# 4 284
Абе чудя се... Гогчо стана доста време не ни е радвал с нищо... Гогчо, ако четеш, пусни някоя снимка... Нещо да ти се радваме. Обещавам ще те истипосаме тук на секундата. Grinning
Еми, ти си единствената жена, която Гого слуша 🤣 Качил е стори след твоя апел 🤣

# 4 285
Скрит текст:

Абе чудя се... Гогчо стана доста време не ни е радвал с нищо... Гогчо, ако четеш, пусни някоя снимка... Нещо да ти се радваме. Обещавам ще те истипосаме тук на секундата. Grinning

Дааа. 🤣Ти да видиш.🤣 Чувствам се поласкана 🤣 Чиста случайност, ако питаш мен, ама пък след предният път качи 3 снимки за мен, за теб и за СлаБе Да си го постнем. 😁
Обещаното си е обещано. Изплющявам го тук да му се радваме. HugHeart Eyes

# 4 286
Скрит текст:
Скрит текст:

Дааа. 🤣Ти да видиш.🤣 Чувствам се поласкана 🤣 Чиста случайност, ако питаш мен, ама пък след предният път качи 3 снимки за мен, за теб и за СлаБе Да си го постнем. 😁

Случайности няма 🤣 Въпреки че е честолюбив хулиганчо явно има надежда, че някоя жена може да го командва 🤣 Просто трябва подход 🤣

# 4 287
Скрит текст:
Скрит текст:

Случайности няма 🤣 Въпреки че е честолюбив хулиганчо явно има надежда, че някоя жена може да го командва 🤣 Просто трябва подход 🤣

Тука много жени си го командорим него. Ама виж и Чакалчето - човекът ни чете и ни изплющява простотиите в ИГ. Трябва да му го отчетем. Той има най-голяма заслуга, другите участници да ни четат. 😁😘

П.с Давайте да направим 300стр темата, преди новата. Не остана много.

# 4 288
Доколкото разбрах Жорката и Фейгин живеят заедно, така че те са истинските победители от шоуто ❤❤

# 4 289
На мен Надкаста ми хареса както винаги, макар и Елизабет да не беше най-интересния коментатор. Реално черешката на тортата беше разкритието за Сървайвър, но това съм го писала в друга тема.

Замислих се, че от този сезон очаквам с най-голямо нетърпение гостуването на Илиян, Генчо и Джаферович (не е по симпатии, а по това какво имат да кажат). От предния сезон почти всички са канили, със сигурност най-много бих искала да видя Паулина и Мани, донякъде и Андрей, макар че той доста по геройски мисли.

Като цяло този сезон ми е по-интересен от предния - нямам изявен любимец като Неделчо в предния, но добавената стойност на трите подкаста, които следя, прави всичко по-интригуващо.

Общи условия

Активация на акаунт