Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проверя баланса си в HGS?
Можете ли да препоръчате кафене или ресторант с изглед към Босфора в Истанбул?
Как да стигнем от хотел Grand S до Hagia Sophia и църквата с ключетата в Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проверя баланса си в HGS?
-
Можете ли да препоръчате кафене или ресторант с изглед към Босфора в Истанбул?
-
Как да стигнем от хотел Grand S до Hagia Sophia и църквата с ключетата в Истанбул?
-
Кога и какво е светлинното шоу на кулата Галата?
-
Как мога да купя онлайн билети за двореца Топкапъ в Истанбул?
Ние сме ходили с кола. Тръгнахме по обяд от Истанбул, вечерта стигнахме Анкара, където отседнахме и после от Анкара имаше още поне 3-4 часа път. Град като град е. Нищо особено не видях. Снимките ми са главно на разни шадраванчета по кръстовищата.
Наоколо имаше хълмове със скални жилища, но всичко беше запуснато. Не знам дали стават за разглеждане от туристи. А най-"главната" забележителност за нас беше банкоматът до самата охрана в мола (може да са повече молове), където банкоматът мисли, мисли и отказа да ни даде пари. В последствие се разбра, че са източили данните на картата и са изтеглили пари, така че да стане с 200-300 долара в минус. Не знам как го правят, но и аз искам да мога да тегля пари от празна карта.