Есен златолиста вън настава, ЯНУАРЧЕ в мама неуморно шава (2023) - 4

• 44 513
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Боратино, отиваш гладна предния ден, взимат ти кръв и урина и ще ти дадат да хапнеш нещо малко. От обяд натам никаква храна. Сутринта рано те вдигат и ти правят клизма, обличаш си ношницата за операционната и те свалят на тонове, малко преди твоят ред да влезеш. Вътре ще дойде анестезиолога да ти сложи упойката. В моята болница слагат катетъра след упойката. Също така зависи от болницата дали ще си с пълна или не упойка. Отварят те, пукат ти водите и се усеща един натиск, за да издърпат бебето. След десетина минутки го изваждат, повишат го и ти го показват. Още около 20-30 минути после ще те шият, местят те в реанимация и най-вероятно на следващия ден ще те вдигнат да се раздвижиш и ще те преместят в нормална стая.

# 616
Клизмата също зависи от болницата. Някои ползват свещички. Приемат те ден по -рано за изследвания, бъди жадна и гладна като отиваш.

# 617
Честити ми 2см разкритие Heart Eyes имам инструкцията ако нямам болки и контракции тая вечер, утре сутрин да се ориентирам към болницата. Съответно ако имам, още тази вечер да отивам. Почувствах се изнасилена след прегледа за разкритие, но той беше само няколко секунди и не е чаааак толкова болезнен. Чакаме новия член на семейството съвсем скоро Blue Heart

# 618
bubuy, защо да ходиш в болницата, ако нямаш контракции? Системи ли ще ти пускат?

# 619
Bubuy, имаш ли някакви симптоми за раждане?  Освен тапата де

# 620
Боратино, провери им изисквания за прием. Мен ще ме приемат след 11 и натъртиха,  да съм яла тъй като е по - обяд независимо от изследванията.

# 621
Имам контракции, но не са болезнени през деня, вечер е на приливи и отливи - ту боли, ту не. Затова ми каза, ако нещо ме осъмни, да отида до болницата. Предполагам, че утре ще иска просто да ме види отново, преди уикенда, за да знаем как се движат нещата.

В понеделник нямах разкритие и главичката беше високо, нямах и контракции, а сега доста бързо се намести малкият, коремът падна, тапата също...та затова и ме следи изкъсо.

# 622
Боратино, обади се и попитай, защото във всяка болница е различно.
При мен с каката ме приеха в деня на секциото, час и половина преди операцията, като тогава ми направиха и повечето тестове.
Храна спрях да консумирам предния ден към 18-19ч., а вода към 21ч.  Дадоха ми да си сложа очистителна свещичка, защото не правят клизми при секцио,освен ако не е спешно. Операцията ми беше на следващия ден в 8,30ч. Не се слагат катетри, защото те вдигат 6-8 ч. след секциото за раздвижване. Вода можеш само да мокриш устните след операцията и едва вечерта ми дадоха да започна да пия по малко. С храненето е по-особено- след като има пръцкане ни дадоха чай и кисело мляко, на следващия ден бяхме на супи и едва след това по-твърда храна. Но това е в моята болница, навсякъде ситуацията е различна, затова попитай. Успех!

# 623
Bubuy, стискам палци за леко раждане! Явно нещата тръгват при теб. Всичко да е наред и да мине бързо!

# 624
Мен ме викат предния ден преди секциото,вечерта към 5.По същия начин казаха ми да нося едни свещички явно за да не се прави клизма.

# 625
Вики, къде ще раждаш ти? Имам спомен, че си от Варна

# 626
Да от Варна съм ,в окръжна болница  без избор на екип.

# 627
Покрай тия разговори за тапи оглеждам тоалетната като Еркюл Поаро след всяко пишкане Grinning

Bubuy, Боратино, много, много, много, много стискам палци!

# 628
Покрай тия разговори за тапи оглеждам тоалетната като Еркюл Поаро след всяко пишкане Grinning

Bubuy, Боратино, много, много, много, много стискам палци!

И аз съм така:)) Всеки път със затаен  дъх чакам изненада:)

Успех на всички, май се започва забавата  и в нашата група.Heart

# 629
Успех момичета! Всичко ще бъде наред, вярвам в това!
А пък аз си мисля, че има мноооого време. Настроила съм се за другата година и все едно си имам едни 365 дни още 🙂 Много бързо ми се стори, че мина времето от лятото досега.
От една страна нямам търпение вече, от друга си казвам има предостатъчно време.
 И хормоните нещо ме тресат, емоции ли са не знам вече. Отивам да си прибирам децата от училище и като ги видя ми потичат сълзите ей така без причина 😀
Но стискаме още малко, на финала сме 🤗

Общи условия

Активация на акаунт