Френдзона

• 18 379
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Далечният изток
В смисъл, повечето такива собственици са наясно, че имат нужда от тези на скамейката значително повече, отколкото тези на скамейката имат нужда от тях.
А, това съвсем не е сигурно...
Аз пак се поставям на мястото на тия на скамейката и се чудя какво аджеба би ме накарало да стоя там... Не знам, и млада съм била, и глупава съм била, и са ме привличали разни хора, но така да се унижавам.... не съм и не бих си го причинила.

# 361
Щом се намира кой да бъде любовница на женен мъж, за една скамейка ли няма да се намери? Хора всякакви...

# 362
  • СИ
...
Аз пак се поставям на мястото на тия на скамейката и се чудя какво аджеба би ме накарало да стоя там... Не знам, и млада съм била, и глупава съм била, и са ме привличали разни хора, но така да се унижавам.... не съм и не бих си го причинила.

И аз съм стоял на скамейката няколко пъти. Като минат няколко месеца съм се пооглеждал, отупвал прахоляка от колената и кой откъде е.

# 363
Точно, ако имаш достойнство няма начин да стоиш на скамейката.
Но, тия които се поставят,  там ,също не мисля, че влагат нещо, просто се пробват  ,ако изкочи заека

# 364
Ама тези на скамейката не стоят само и да чакат, ако изскочи нещо друго междувременно и се мятат на него.

# 365
  • София
Не всички са така.
Повечето емоционално обвързани си чакат раболепно, на останалите им викам котараци.

# 366
  • Агент под прикритие
Повечето от тези, които стоят на нечия скамейка, стоят на още няколко такива. Освен това, някои от тях поддържат контакт и с още хора за неангажиращи отношения, в това число и такива, включващи неангажиращ кекс, така че на тях особено не им пука. Хора с ценностна система тип "живея месец за месец". Каквото падне, откъдето падне...
Тези, които които стоят единствено на една скамейка, са значително по-малко, а тези от тях, които са И емоционално ангажирани с човека, са дори още по-малко.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 12:10 от Phoenix Wright

# 367
Феникс, много точно казано. Така е на 100%

# 368
  • Далечният изток
Хм, ама ти ми описваш някви тарикати...
Пък аз друго помислих.

# 369
  • Столичанин ама не в повече :D
Не всички са така.
Повечето емоционално обвързани си чакат раболепно, на останалите им викам котараци.
Хмм имах една колежка дето ме поздравяваше с това https://www.youtube.com/watch?v=TADJ1gmFKvE ама изобщо не съм мислел, че може да влага някакъв друг смисъл. Sweat Smile
Повечето от тези, които стоят на нечия скамейка, стоят на още няколко такива. Освен това, поддържат контакт с още хора за неангажиращи отношения, в това число и такива, включващи неангажиращ кекс, така че на тях особено не им пука. Хора с ценностна система тип "живея месец за месец". Каквото падне, откъдето падне...
Тези, които които стоят единствено на една скамейка, са значително по-малко, а тези от тях, които са И емоционално ангажирани с човека, са дори още по-малко.
Отде го намират туй време бре? Thinking

# 370
Не всички са така.
Котараците изобщо не са във френдзоната.щ според мен.

# 371
Не съм по поддръжаката на такава зона. Само веднъж се опитах да държа даден човек във въпросната френдзона, и после съжалявах, че изобщо съм го допуснала дотам. Шанс за връзка - абсурд. Точно за това беше във френдзоната, защото не се виждах нито в интимни, нито в някакви сериозни отношения с него. Но той, а и такива хора като него явно са си свикнали вечно да са си в тази френдзона и къде тайно, къде явно се надяваше, че нещо повече може да се получи. Използва разни моменти, в които съм по-уязвима, за да ми се натрапи и се наложи тотално да го отрежа.

# 372
Не съм го приемал като стоене на скамейка, харрсвало ми е да имам момичета приятелки. Може би щото не са ме кефели достатъчно за връзка, нито пък те са проявили достатъчно интерес за такава. Ама като имаш повече такива приятелки, движиш с в такива компании, накрая винаги изкача по някоя тяхна приятелка, с която става заварката. Май тва не е точно френд зона както го разбирам, иначе съм виждал такъв фен клуб при моя позната. Нещастнците в него чакаха трохи от внимание и не поглеждаха към друга, при това с години. Найрая мацката все пак се омъжи, ама не за такъв от фен клуба, и май същия още съществува до колкото знам.

# 373
  • Агент под прикритие
На такива "хардкор фенове", англоговорящите казват "simps". И то тяхното дори не е само с тези, на чиято скамейка седят, то е генералния им начин на мислене към всички от противоположния пол, идващ главно от поставянето на обекта на тяхните желания на пиедестал. Много трудно можеш да обясниш на такива, че докато продължаваш да се държиш с някой като със знаменитост, не можеш да очакваш от същия отношение, различно от това като към "фен" (на места дори и "служител"), и като цяло си е загубено време да обясняваш на такива каквото и да е.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 12:11 от Phoenix Wright

# 374
  • Далечният изток
Мда, точно последното е прословутата зона.
Иначе имам няколко приятели мъже, ама наистина приятели, а не обкръжение, което да чака някакви шансове. Там е ясно, и за мен, и за тях, че имаме само приятелство, то и друго няма как да има.

Общи условия

Активация на акаунт