Френдзона

• 18 202
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Аз също не познавам жени като тия, от които се оплакваш.
Познавам и много читави мъже. С хубава жена, готини деца, пари и имоти.
Ама такива, дето философстват, са сами и на 50 и си крият възрастта по социалките като че е номера на кредитната им карта.

А дори не съм почнала да коментирам малкия размер... Деликатна съм тази вечер.

# 691
Да да, за тва сте в мамата в почти полунощ, не някъде другаде. Щото сте много убави, ама мъжете все не стават.

# 692
Ам вий де сте, бе, рф?

# 693
  • София
Ти кат ставаш къде си Joy

# 694
Мен не ме гледайте, чакат ме в спалнята, само трябва да си вдигна г*за от компютъра. Гледайте си вас по-хубаво, че май само стоене в мамата не ви се отразява добре

# 695
  • София
Ама такива, дето философстват, са сами и на 50 и си крият възрастта по социалките като че е номера на кредитната им карта.

Не се оплаквам от никакви жени. Това пък къде го видя. Отбивам атаки, насочени към други, откак съм в темата, пиша заради обективността, както винаги.
Има и 2-3 мъжемразки, които си лееха хейт преди мен, и като се включих в защита на другите, погнаха и мен. Точно както винаги. И те влязоха и на лично ниво и обиди, точно както винаги. Очаквано и предвидимо.

# 696
Рф, приятелско предупреждение - оставянето на жена да чака в леглото, без някой да е смъртно ранен или умрял, е много голяма червена точка в досието на мъжа и в сгоден момент му се връща много лошо.

# 697
  • София
Мен не ме гледайте, чакат ме в спалнята, само трябва да си вдигна г*за от компютъра. Гледайте си вас по-хубаво, че май само стоене в мамата не ви се отразява добре
И ти ли инсел?
Оххх, какъв катарзис, жалко!

# 698
  • Столичанин ама не в повече :D

Ааа добре без пари и имоти не са читави Smile
И ти ли инсел?
Оххх, какъв катарзис, жалко!
Може ли все пак да дадеш точно определение на тая дума, защото много любима ти стана напоследък? Smiley

# 699
  • София
За без пари повече няма да те просвещавам.

# 700
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми щото нали в другата тема ме нарече така, пък то има толкова много подточки и определения и се обърках какво точно имаш предвид Thinking

# 701
Не ти ли е тревожно? Ами ако и нашите са като тези и са прикриват! Още баба ми казваше - не влизай в бг мама, но пусто любопитство.

# 702
Може ли все пак да дадеш точно определение на тая дума, защото много любима ти стана напоследък? Smiley
Някакви които не могат да излъжат женска и по тая причина мразят жените. Жените пък по дифолт смятат че инсел е някой който не се изказва ласкаво за жени. Просто не се обърнали внимание че мъжете могат да пият с отвращение Joy

# 703
  • Paris, France
Скрит текст:
Жалкарско стана като ги подучиха модерните жени да плюят по мъжете си, да ги подиграват и да ги мразят. И да им нямат уважението за поколенията труд, с които са съградили всичко, от А до Я на тая Земя, включително дома в който живееш, отоплението с което се топлиш, храната, която ядеш, клавиатурата, на която чаткаш.

Отоплението, храната, клавиатурата сме си ги платили. Не ни ги давате даром, все пак. Тук е обяснено защо само 10% от патентите са от жени, въпреки факта, че над 50% от докторатите са защитени от жени.

https://247wallst.com/special-report/2019/03/06/50-inventions-yo … invented-by-women

В много общества жените обработват земята на 100%. Те доставят над 60% от калориите в дома.

Нито плюя, нито мразя мъжете, с които съм излизала. Е, може да ги гъбаркам понякога.

Истината е, че без бременности и отглеждане на деца, можем спокойно да постигнем всичко, което постигате и да ви надминем. Някои от нас ви надминават въпреки бременности и деца.

Крушки и бушони сменяха и двете ми баби, майка ми, леля ми, аз. Дядо ми и баща ми пътуваха и ги нямаше с месеци. И торби мъкнехме, че и пеша, и въглища, дърва и нафта качвахме до 4тия етаж. Даже сме ги носели до мазето като ги докарат и дядо го няма.

Моят мъж нищо не поправя или сглобява. Вика специалист или купува нова вещ. Еми това и аз го мога + че отпушвам тоалетната сама, а той вика водопроводчик и мърмори докато оня се довлече. И той можел, ама го било гнус. Добре.

В развитите държави не е рядкост жената да печели повече от мъжа и да е по-богата. Той пък е млад, красив, с размери. Никой не се комплексиран и стресира от факта.

Скрит текст:

Ааа добре без пари и имоти не са читави Smile

Като съпрузи и бащи не са. Иди и гледай деца без пари и без имоти, особено в България! После, не сме стигнали до размера 🤐.

# 704
Пиийс систърс.
Аз винаги съм знаел, че срещу жени не трябва да се тръгва на война.
Както казаше моя приятел Данчо - няма как да изкараш по-големи бомби от техните.

Общи условия

Активация на акаунт