💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 994
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
След огърлицата и една корона да му захлупят на главата и да се свършва тази мъка.
А, именно. Той жезъл си има, трон също, три придворни дами, опитва се да намери шут, но за сега не му се получава нито с Гошо, нито с Генчо.....само короната му липсва.
Разбира се, това са си мои разсъждения, но щом някой е видял промо с огърлици, те няма да са с диаманти предполагам.  А и Димо нали рекна, че “битката ще променя съдби“.
А защо всички си мислите, че Алекса ще победи? А ако победи Фифо и дадат на него или Гого имунитета? И тогава ли ще е бутане от продукцията или ще е честно?
Аз лично съм много, ама много предубедена, това е ясно още от самото начало. Няма да спра да съм, дори напротив, ако наистина Фифо и Гого отпаднат /да видим и как все пак/, а аз вярвам, че това ще стане, а Алекса си крета напред с всички предимства, които видно до сега получи от Тупарев, то в каквато и битка да победи, за мен вкуса ѝ ще е горчив. Това не омаловажава факта, че е силен играч, разбира се.
А за огърлицата вече писах, че ако има такава наистина, то ще се радвам да е на врата на Гого.

# 646
  • София
Да попитам четящите темата за спойлерите - знае ли се какво става утре ? Само с да или не моля Simple Smile

Успях да обърна кадъра с писмото от промото. Копи-пействам тук от темата със спойлерите. Не е спойлер, само кадъра с писмото.
Но, който не иска да не го отваря
Скрит текст:

Във второто изречение явно започва да се обяснява за секундантите.

Но в първото изречение  пише:

На преден план излизат капитаните. Те също имат силата да пренаредят картите на вашата съдба.

Това не е изречение за елиминация на капитан със сигурност... Дано не е и за елиминация на секундант, не е имало досега секунданти на капитаните, така че те ме притесняват. Но пък може и да са само за предимство на капитанската....
Според мен само ни шашкат с промото, за да има съспенс.
Или пленяване на капитан или нещо друго са измислили....

# 647
Огърлицата не е задължително да е имунитет.

# 648
Може да е просто шумерски накит, който да накара племето да се кланя на Алекса 🤣

# 649
Може да е просто шумерски накит, който да накара племето да се кланя на Алекса 🤣
Те и без това го правят вече.Без Георги и Генчо де 😂

# 650
Може да я закичи на някой от другото племе и да му стане роб Simple Smile.

# 651
Да, разбира се. При всички случаи ще е някакво предимство предполагам. Който си го спечели, за него си е.

# 652
  • Другата България
Да, да, аз просто интуитивно казах имунитет, пусти “Сървайвър“......
Но щом я има, няма да има отпаднал. Според мен де.
Другият вариант е да е от зъби на кит, между тях с люспи от змия усойница, и сушени гъби мухоморки.
Щом Алекса си има жезъл със зъби от делфин, нека конкуренцията да е с нещо по-....джиджано. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
Останалото от писмото го разчитам така:
Скрит текст:
Филип, днес на арената няма да си сам. Един от Безстрашните ще ти помага

Не е спойлер, може да се чете смело.

# 654
Мира или Зори перат на Алексио гащите след битка?

# 655
Може да я закичи на някой от другото племе и да му стане роб Simple Smile.
Тука вече ще ни погнат организациите за защита на човешките права 🤣.

# 656
  • София
Между другото аз огърлица на промото не видях. А беше тръгни-спри, тръгни-спри докато успея да хвана писмото....
Кой я видя тая огърлица и кога точно са я дали ?!?

# 657
В червеното племе, ако не са Жорето и Фейгин - абсолютно е безинтересно. Но при тях любовта идва като бонус, не като основна сюжетна линия. Жорето се очертава и като един от тримата фаворити в игрите, заедно с Гого и Филип.

# 658
Между другото аз огърлица на промото не видях. А беше тръгни-спри, тръгни-спри докато успея да хвана писмото....
Беше в рекламния блок след новините. Димо държеше Огърлицата и каза нещо от сорта на " може да имаш имунитет и / или грошове  лично за теб"

# 659
  • Другата България
А, не знам. Аз не гледам, чета. И тук прочетох, че Димо “размятал огърлици“. И пренаписах веднага сценария. Нали знаеш - преиграваме докато нашия човек не спИчели.....Joy

Общи условия

Активация на акаунт