💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 553
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 885
Сетих се за анкета: Ако бяхте един играч от ИВ4, кой бихте били?  Ама реално, не кой бихте искали. Щот аз искам да съм спокойното Рали, ама все ме бие на Виктория Grinning Та мен лично такава анкета, че и мнения биха ми били интересни. Да видим колко Гоговци, Касимовци, Мирелки, Виктории i t.n. ще изскочат Grinning
Характера на Виктория, плуването на Пух и спортните умения на Касим Kissing Face
😂😂😂,щях да викам за теб,задавих се с винцето

# 886
  • Другата България
Колкото повече си мисля, толкова повече започвам да предполагам, че ако Фифо премине при червените, може и да го видим на дуел с Гого, а защо не и с Мани в петък?

# 887
  • София
Защо тук Мани е със син екип?
Скрит текст:

Това е част от закачлив клип на Лефтеров.
Мани е със синия екип, но Лефтеров не харесва това. Придърпва закачливо Мани към себе си, а тя за да е доволен той, изведнъж си сменя екипчето в жълто и хоп - и двамата са доволни... 😎

# 888
  • Другата България
Мирела /не/харесва това.
Joy

# 889
И Гого, и Фифо не могат да се оплачат от гледката 🤣. Друг е въпроса къде е центъра на тежестта и дали няма да ги заболи врата 🤣

# 890
  • София
Много съм се забавлявала с тази тяхна изява:

Скрит текст:

Благодаря за това видео, не го бях гледала и много ме развесели! Smiley "Кой готви вкъщи?" -"Никой, защото мама поръчва", "Мама какво работи?" -"Участва в предавания", "А тате?" "Във фитнес." Bowtie

Много симпатична рубрика, попадала съм само веднъж на нея - участваше дъщерята на Глория Петкова и също беше голям сладур. Heartpulse

# 891
  • София
Не може да се отрече обаче, че Жени си минава всичко. Бавно, но славно. Няма ох, ах. Това че не е на дуел значи, че се е справила перфектно в социално-стратегически план и е камък в градината на нейните съплеменници, които не я затрудняват или се дънят.
Мина ли торнадото? Мина го, нищо че лазеше по него. Мина си го. На 6 м. височина и плиткия басейн. Мина ли кокилите без да падне? Мина ги. Изкачи ли онази висока стена с въжето в началото на сезона, където Гого ходи да бута по дупето Касим? Изкачи я, с усилия ама успя. Ами тежичка е, факт, ама няма сериозна издънка освен една от най-първите игри дето се ошашави с каяка на 1 пост, ама по-нататък с каяк не е имала проблеми. А в много отборни битки именно Жени беше с решителния принос за победите на последния пост на пъзела (не че други нямаше да се справят, но тя бе там и факт - справяше се) или когато ги навигираше таман в две различни игри в които бяха с вързани очи и в двете бяха първи.

# 892
Защо тук Мани е със син екип?
Скрит текст:

Това е част от закачлив клип на Лефтеров.
Мани е със синия екип, но Лефтеров не харесва това. Придърпва закачливо Мани към себе си, а тя за да е доволен той, изведнъж си сменя екипчето в жълто и хоп - и двамата са доволни... 😎
Само не разбрах кога Мани е станала Приключенка. 🙃🤪

# 893
Не може да се отрече обаче, че Жени си минава всичко. Бавно, но славно. Няма ох, ах. Това че не е на дуел значи, че се е справила перфектно в социално-стратегически план и е камък в градината на нейните съплеменници, които не я затрудняват или се дънят.
Мина ли торнадото? Мина го, нищо че лазеше по него. Мина си го. На 6 м. височина и плиткия басейн. Мина ли кокилите без да падне? Мина ги. Изкачи ли онази висока стена с въжето в началото на сезона, където Гого ходи да бута по дупето Касим? Изкачи я, с усилия ама успя. Ами тежичка е, факт, ама няма сериозна издънка освен една от най-първите игри дето се ошашави с каяка на 1 пост, ама по-нататък с каяк не е имала проблеми. А в много отборни битки именно Жени беше с решителния принос за победите на последния пост на пъзела (не че други нямаше да се справят, но тя бе там и факт - справяше се) или когато ги навигираше таман в две различни игри в които бяха с вързани очи и в двете бяха първи.
В първата - тази, която Супергероите дори и не започнаха, бяха втори и отидоха на Стопанството.
Но тогава Елица виждаше.

Bilyana14., добро наблюдение! Това наистина е екипът на Приключенците. Не знам откъде го е намерила, бях написала Елизабет, но тя пък само приключенка не е била. Simple Smile

# 894
Жени не е слаб играч. Обаче в една многокомпонентна битка, в която се иска бързина много други могат да я бият, без Виктория и Генчо. Сега ако има пъзел накрая, това може и да обърне мача. Мисълта ми е, че при един дуел не бих заложила на нея, освен ако не и нагласят плуване и пъзел. Ох, как искам да го видя срещу Алекса Joy

# 895
Аз пак не разбрах защо Генчо седеше толкова време до тоя сандък и се чудеше на коя страна да легне. Някой каза, че е трябвало да го пренася - водещите казаха, че последният диск е в сандъка и последният, който преминава, ще трябва да го пренесе (диска, не сандъка). Мани хубаво стоеше там, тя мина последна, а Генчо чакаше и той да мине ли? Че те червените не стигнаха до там.. Много недомислена стратегия.

# 896
  • София
Предполагам екипа е останал от Тими.
Да, вярно, че е на приключенците. 😊

Кумовете Алекса и Елица с бебето на техните приятели 😊

# 897
  • София
Жени не е слаб играч. Обаче в една многокомпонентна битка, в която се иска бързина много други могат да я бият, без Виктория и Генчо. Сега ако има пъзел накрая, това може и да обърне мача. Мисълта ми е, че при един дуел не бих заложила на нея, освен ако не и нагласят плуване и пъзел. Ох, как искам да го видя срещу Алекса Joy
Не мисля, че Ралица е по-бърза от Жени, да не говорим, че тя не може да минава компонентите, които изброи Diavolo. А, ако в играта има елемент с тежести, според мен Жени би имала предимство пред Фейгин и Мани, да речем в играта с канутата.

# 898
  • София
Между другото като заговорихте за екипите, ми мина през главата една любопитна статистика:
Победители по цветове на екипите, оригиналните такива (1 фаза, 3 племена):
1 сезон - зелено
2 сезон - червено
3 сезон - жълто
4 сезон - ?
-
Набива се на очи, че липсва синьото... Давай, Гого, давай нинджа!

Цветове на екипите по втора фаза (2 племена):

1 сезон - зелено
2 сезон - синьо
3 сезон - червено
4 сезон - ?
-
тук пък няма жълто... Давай, Фифо, давай гладиаторе!

Grinning Wink

# 899
Относно пъзели, особено тези с картинка, би трябвало всеки да може да ги реди, сигурно са с макс 30-50 части, това ако не бъркам е за 6г дете.
Според мен би имало и други добри на пъзели - Илиян, Фифо, беше 1ви, Лефтеров, Мани, Чакалов, Цецо, нали бил фин брокер, Илина, Вели...

Някои са по-специфични, и трябва поне 1 път да си ги редил, за да си бърз, ама нали са гледали предаването и са се подготвяли.

Общи условия

Активация на акаунт