Ние всички имаме чувство за хумор и се шегуваме един с друг. Когато се познаваме и знаем що за хора сме тогава е друго, не се напрягай.. Относно участниците за момента единствено Елица ми отказа, аз каня всички заради идеята ми, заради развитието ми, заради развитието на останалите, заради вас, които сте жадни за допълнителна информация и не на последно място от уважение и респект от това, което сме преживяли заедно. По-надолу прочетох и коментар, че трябва да съм по-обран в подкаста си, че иначе ще изгубя гостите, ами моите правила са си да си изказвам мнението в моя подкаст, дори да е различно от на гостите ми, дори да е малко остро, моят канал, моите правила, ако някой не желае да присъства не е задължително. Благодаря за коментара! 

Ние всички имаме чувство за хумор и се шегуваме един с друг. Когато се познаваме и знаем що за хора сме тогава е друго, не се напрягай.. Относно участниците за момента единствено Елица ми отказа, аз каня всички заради идеята ми, заради развитието ми, заради развитието на останалите, заради вас, които сте жадни за допълнителна информация и не на последно място от уважение и респект от това, което сме преживяли заедно. По-надолу прочетох и коментар, че трябва да съм по-обран в подкаста си, че иначе ще изгубя гостите, ами моите правила са си да си изказвам мнението в моя подкаст, дори да е различно от на гостите ми, дори да е малко остро, моят канал, моите правила, ако някой не желае да присъства не е задължително. Благодаря за коментара!

Когато не ни познавате и не знаете какви хора сме, какво е чувството ни за хумор и как се държим един с друг, а виждате само кадрите от екраните е нормално човек да има мислене като твоето, за това те разбирам и теб с твоето мнение. Със сигурност не съм най-добрият интервюиращ и има какво да уча, но за аматьор като мен, мисля че добре се справям като самоук и учейки се в движение. Знам че ме сравнявате с Туджаров и Неделчо, които са на много по-високо ниво от мен, абослютно няма две мнение, но моята идея е различна, отделно аз снимам сам, обработвам сам и правя всичко сам, нямам си хора, които ми дават студио и ми снимат и обработват нещата. За това бавно и полека, колкото толкова за удоволствие и нещо допълнително. Благодаря ти за мнението и, ако можеш да ме научиш и "дадеш нещо на онези, които не желаят да вземат", аз със сигурност бих взел максимално много от всеки даващ съвети.