💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 176
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 455
Мани и Митко

# 1 456
Мислех да нахраня половината зодии, но се спрях навреме🤣. Голяма част от форумките щяха да ме линчуват и кълнат до девето коляно 🤣. А аз бързо урочасвам заради сините си очи🤣.
Затова вие се спасявайте докато е време 🤣. Ще ви пиша на лично, когато е безопасно да се върнете в темата 🤣.

😁😁😁 Хайде, храни ги де... Аз си нося червена гривничка със синьо камъче.😁 Уроки не ме хващат. 😁

# 1 457
Смехурковци разни от бандата на готините дълбаят към ядрото на земята. Чакалов има някаква много смахната маркетингова стратегия за водене на канала, а ако съм участник, няма да му стъпя в студиото. Цецо ходи ли при него, че не помня?
https://s4.gifyu.com/images/20221102_150842878a953aa94ffa81.gif

Успокой се малко. Smiley  Ние всички имаме чувство за хумор и се шегуваме един с друг. Когато се познаваме и знаем що за хора сме тогава е друго, не се напрягай.. Относно участниците за момента единствено Елица ми отказа, аз каня всички заради идеята ми, заради развитието ми, заради развитието на останалите, заради вас, които сте жадни за допълнителна информация и не на последно място от уважение и респект от това, което сме преживяли заедно. По-надолу прочетох и коментар, че трябва да съм по-обран в подкаста си, че иначе ще изгубя гостите, ами моите правила са си да си изказвам мнението в моя подкаст, дори да е различно от на гостите ми, дори да е малко остро, моят канал, моите правила, ако някой не желае да присъства не е задължително. Благодаря за коментара!

# 1 458
Donna Paulsen, ако Фифо не е нахлул в дома ти на Хелоуин както ти пожелах, тогава дано дойде на Нова година да те насурвака едно хубаво 🤣

Ако ми дойде, и саби, и огърлица няма да го спасят от имунитет Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 1 459
  • София
Безстрашните машини 😎

# 1 460
От Зори чух "Може да се караТЕ и викате", реално във всяко от трите племена го правеха съплеменниците било за едно, било за друго. Мирослава като каза, че може да е саботирала и Генчо я направи на две стотинки даже още по-тегаво ми се видя, отколкото Джафкането на Алекса и Виктория. Не се държи като жертва на агресия Фейгин- вие ако ви мачкат, крещят, заплашват и псуват, ще имате ли такава мотивация да останете в игрите като нея? А те седят си с Жорката и си се шегувкат даже- голям тормоз.

# 1 461
Чакалче, благодаря че мислиш за емоциите ми! Вече издишах бавно, отпуснах се и с това, смятам, изпълни мисията си за добро дело на деня.😏 И тъй като отново мисля рационално, да попитам - има ли разлика между "шегуваме се помежду си и на себе си" и "забавляваме се на чужд гръб"? Ако не правиш разлика, не се притеснявай, с годините ще се научиш.
Колкото до your rules  и прочее, ако го играеш интервюиращ, първо трябва обстойно да се запознаеш с основите на тоя занаят, защото си има тънкости, особено ако очакваш гледаемост. Гледаемост вероятно и сега имаш, но надали в пълен обем, заради ред причини. Няма да навлизам в конкретика, защото съм се научила да не се хабя и давам на онези, които не желаят да вземат.
Поздрави и на другия готин /онзи с "тиковете"/! 😌

# 1 462

Прекрасната Ралица!Има защо да я харесвам толкова - директна и скромна,а можеща много!Тя ми е фаворит от жените!♥️

# 1 463
  • София
Таман щях да пускам снимки на Ралица.
Повечето са пуснати, ето още две, които липсват в горния пост

Ралица за Фифо и Фейгин (няма спойлери)

Скрит текст:

# 1 464
Смехурковци разни от бандата на готините дълбаят към ядрото на земята. Чакалов има някаква много смахната маркетингова стратегия за водене на канала, а ако съм участник, няма да му стъпя в студиото. Цецо ходи ли при него, че не помня?

Успокой се малко. Smiley  Ние всички имаме чувство за хумор и се шегуваме един с друг. Когато се познаваме и знаем що за хора сме тогава е друго, не се напрягай.. Относно участниците за момента единствено Елица ми отказа, аз каня всички заради идеята ми, заради развитието ми, заради развитието на останалите, заради вас, които сте жадни за допълнителна информация и не на последно място от уважение и респект от това, което сме преживяли заедно. По-надолу прочетох и коментар, че трябва да съм по-обран в подкаста си, че иначе ще изгубя гостите, ами моите правила са си да си изказвам мнението в моя подкаст, дори да е различно от на гостите ми, дори да е малко остро, моят канал, моите правила, ако някой не желае да присъства не е задължително. Благодаря за коментара!

Мен си ме кефи на макс Simple Smile

# 1 465
  • Буркина Фасо
абе метни го тоз чаршаф в скрит текст Smiley
Скрит текст:

Прекрасната Ралица!Има защо да я харесвам толкова - директна и скромна,а можеща много!Тя ми е фаворит от жените!♥️

# 1 466
Чакалче, благодаря че мислиш за емоциите ми! Вече издишах бавно, отпуснах се и с това, смятам, изпълни мисията си за добро дело на деня.😏 И тъй като отново мисля рационално, да попитам - има ли разлика между "шегуваме се помежду си и на себе си" и "забавляваме се на чужд гръб"? Ако не правиш разлика, не се притеснявай, с годините ще се научиш.
Колкото до your rules  и прочее, ако го играеш интервюиращ, първо трябва обстойно да се запознаеш с основите на тоя занаят, защото си има тънкости, особено ако очакваш гледаемост. Гледаемост вероятно и сега имаш, но надали в пълен обем, заради ред причини. Няма да навлизам в конкретика, защото съм се научила да не се хабя и давам на онези, които не желаят да вземат.
Поздрави и на другия готин /онзи с "тиковете"/! 😌

Не твърдя, че знам всичко, а точно обратното, с годините се уча. Simple Smile Когато не ни познавате и не знаете какви хора сме, какво е чувството ни за хумор и как се държим един с друг, а виждате само кадрите от екраните е нормално човек да има мислене като твоето, за това те разбирам и теб с твоето мнение. Със сигурност не съм най-добрият интервюиращ и има какво да уча, но за аматьор като мен, мисля че добре се справям като самоук и учейки се в движение. Знам че ме сравнявате с Туджаров и Неделчо, които са на много по-високо ниво от мен, абослютно няма две мнение, но моята идея е различна, отделно аз снимам сам, обработвам сам и правя всичко сам, нямам си хора, които ми дават студио и ми снимат и обработват нещата. За това бавно и полека, колкото толкова за удоволствие и нещо допълнително. Благодаря ти за мнението и, ако можеш да ме научиш и "дадеш нещо на онези, които не желаят да вземат", аз със сигурност бих взел максимално много от всеки даващ съвети. Simple Smile

# 1 467
  • София
Малко прекалено ми се вижда от Рали. Тя Джаферович пред тях имаше най-грозните избухвания, а те ги приемаха. Накрая ги изиграха, нормално да не са доволни, но това е част от играта.

# 1 468
  • София
За епизода снощи

Ще бъда кратък и обобщаващ, че вече писах доста за най-важните неща.

Много е тягостно да се гледа племето на Непобедимите. Отровена атмосфера, като на погребение са там. Същата работа като със Супергероите от последните седмици на племето. Преди беше забавно и бяха култово племе, сега не превъртам с дистанционното само защото гледам внимателно всичко, няма как... Жалко за Георги и Генчо, два много силни образа, които не случиха на племе и рядко ги виждахме по Арените, защото все губят в първата номинационна. Най-накрая тази вечер ще ги видим в индивидуални сблъсъци, уви проспаха целия сезон.

Безстрашните са много по-приятни за гледане, със сигурност има много забавни моменти, но от продукцията не ни ги показват. Видяхте ли в края на епизода как Мирела се разплака за Филип? Направо не можех да повярвам. Всъщност мога. Там наистина е било голям купон, а от чудото по лайфовете, Фифо е бил най-забавния в компанията. Ама те всичките са забавни. Чакала, Лефтеров, Валери. Жените ТОП. За мен това е най-силното племе в историята на Игри на волята.
Сега във версия 2.0 с Гого и Мани пак са ТОП и пак са най-доброто племе в историята. Не искам да ги деля, но все пак Мани и Гого, въпреки че са ми топ любимци са от Супергероите.

Лефтеров как ги преметна, че Фифо е станал червен. Да вземе да се пробва в киното. Аз дето знам, че е лъжа му се вързах, какво остава за другите. 😀

Логично Алекса и Филип избраха Вики и Лефтеров. Въпреки опасността от елиминации или пленяване, всеки си залага на най-близките и проверени хора, с които е бил от ден едно.

Битката я обсъждах много. След като изгледах по-внимателно епизода само си затвърждавам думите от снощи, че Филип тръгна в своето методично темпо познато от битката с Аспарух. Както започна, така и завърши. Единствената криза беше пак заради проклетите ръкавици. Хлъзгаше се с тях на въжето и откакто ги махна, секнаха проблемите. Същата работа като с торнадото. Но това, че е с ръкавици показва колко умно се пази, докато останалите не мислят. Юруш. Само Филип го гледам редовно да използва ръкавици, ама не му помагат особено, уви. Филип имаше проблем с комбинацията мрежа/въже, а Алекса имаше проблеми с бутането на тежкия куб. Фифо в повечето случаи го застигаше там и в повечето време бяха по едно и също време на плочките, което доказва колко зверски равностойна битка гледахме. В края обаче Алекса се измори, не че Филип не е, но ми направи впечатление, че Алекса започна често да си почива преди да се изкатери по въжето, докато Фифо в нито един момент не застана да почива. Проблемът при Алекса е, че не се пести грам. Почти не използваше правилната техника за катерене по въжето, което умаря много повече ръцете. Или не я владее като хората или за него всичко трябва да е спринт и да не се мисли. Но с неговото зверско кардио се вижда, че работи, но в една тежка многокомпонентна битка срещу други издръжливи участници, това ще си каже думата. Не коментираме елемента плуване разбира се.
Филип се бавеше повече при плочките, защото се опитваше доколкото може и той да помни знаците и съвпаденията. Не искаше да зависи изцяло от Лефтеров, но в случая Лефтеров както писах беше също главна звезда в екшъна. Имахме двама топ бойци и актьори, но и този в поддържащата роля също взима наградата. Невероятна памет, нито една грешка! И не видях никакви опити с пръстите да дълбае нещо, всичко в главата. Вики сбърка на 2 пъти, като единия по-фрапантно, но не мисля, че игра слабо, напротив. И тя се представи много добре. Просто Лефтеров беше безгрешен.

След края на битката видяхме отдадено взаимно уважение между четиримата, браво за което на всички!
Една от най-качествените битки този сезон. Същите тези хора вчера играха зверски тежка битка с кокилите пак в жегата. Филип например не почиваше в нито един пост (както винаги, аз този сезон не съм видял Филип да почива в нито една игра, а обикновено взима по 2 поста) през цялата игра, но това не видях да се отрази кой знае колко на представянето му. Със сигурност не е онзи свеж Филип от началото на сезона, който летеше по трасето. Всичките тези игри след игри и битки си казват своето.

# 1 469
  • софия

Чакалче, не в подкаста. Там си ок. Пази се малко в лайфовете.  Внимавай как говориш там за тези, които са в играта още. Защото всичко се дебне под лупа. Това се опитах да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт