💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 909
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 340
Нищо не може да ме убеди че цялата тая работа не е нагласена от Тъпаревците. Първо да саботират, после гнусничко да ги издадът и накрая да ги изправят една с/у друга.

# 2 341
Браво на Жорката ,че не падна на нивото на селския бек Алесио .Този човек много си е повярвал,не знам трябва нещо много сериозно да му е обещано от продукцията за да е толкова нагъл тоя сърбин.

# 2 342
  • Русе
Съвсем ми опротивяха двете мутри. Не удариха Георги, който днес се представи най-зле, а Фейгин. Класика. Повече не ми се гледа тази пародия.

# 2 343
Обаче сега някои, които твърдяха, че не били истерици, агресори и вербални насилници Алексио и Виктория, видяха ли, че са си точно такива?! Алексио чак скача и удря по масата срещу Георги. Големите герои двамата с Виктория. И да, Георги едва ли е предполагал, че Фейгин ще е номинирана, защото Генчо ходи да моли него да номинират.

# 2 344
  • Пловдив
Защо Георги да си дава грошовете? Тази седмица ще я спаси, а следващата седмица? Когато грошовете свършат, ще изхвърчат и двамата с Фейгин, защото на Алехандро грошовете и брадвата си стоят. Освен това Алекса продаде жената с която живее и която си изрева очите за 200 гроша, пък сега седнал да обяснява на едно момче, което срещнало едно момиче преди два месеца, как и какво. Георги и Фейгин нито имат връзка, нито спят в едно легло, нито живеят в едно домакинство, че да трябва единия да жертва нещо за другия.

# 2 345
Нищо не може да ме убеди че цялата тая работа не е нагласена от Тъпаревците. Първо да саботират, после гнусничко да ги издадът и накрая да ги изправят една с/у друга.

Абсолютно!

# 2 346
Колко долно си прокарва стратегията Алекса. Той беше този, който твърдеше, че жените няма да номинира сини, каквото и да става. Използва ситуацията и приклещва Георги- в единия случай, ако Георги защити момичето си, му харчи грошовете, а в другия- праща Фейгин и потенциално лишава Генчо и Георги от съюзник.
Всичко това и приказките му за чест и мъжество на фона на това, че е яко подпиран от приятелката си, и грош не е изхарчил за нея, избра да пропусне да влезне в Червеното племе при Елица за 200 гроша, има секири,томахавки,брадви, винтоверти,бормашини,сатъри и отварачки. Удобно!

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 22:46 от Анонимен

# 2 347
Хубава игра ще е утре между двете.
Не искам никоя от тях да отпада, но за съжаление едната ще си замине.
Повече искам Мани да остане в играта, защото има по-голяма вероятност да я направи по-интересна за нас. И защото има топки това момиче.
Но и много ще съжалявам за Александра, много я харесвам и нея.

# 2 348
Айде големия мъж дето не номинира малки момиченца си извъртя веднага на 180 градуса ... и пак пробва да чете морал ... жалък мишкар , не знам какъв спортист е ама няма и капка достойнстно, за което все говори ...

# 2 349
Ако наистина тоя жалкар Алекса е спечелил много хора ще се откажат да гледат тва предаване и то с право....

# 2 350
  • Другата България
Не мога да повярвам как продукцията употреби пореден играч - Георги, само за да удари повече от две “четки“ и светли “щрихи“ към едита на Алекса!
Евала, Тупарев! Че сглупи Гошо, сглупи, не помисли, не предвиди. Но да се пЕни онзи насреща при все, че него това не го интересува изобщо, утре да продължава да го прави, да унижава това момче пред момичето, в което е влюбен, само за да си вдигне акциите на големияТ мУж......ту мач ми идва. Дори и да е прав - а той е, донякъде, това поведение - негово и на Тупарев, е отвратително.

# 2 351
Направо ще завъртя едно мазно купонче, когато изритат тая противарка Виктория. Stuck Out Tongue Ей няма такава злоба. Тежко му на тоя мъж който и се върже на тая.

# 2 352
  • Брюксел / София
Трябва да си проверя температурата за това, което ще кажа, НО за мен Алекса е прав! Жорката постъпи тъпо и необмислено!
От друга страна, какво очакваме от човек, който в съвсем ранен етап от играта си взе храна за себе си. Жорката е завършен егоист и не особено умен. Затова е и такъв непукист! Аз го харесвам много, но в конкретната ситуация просто жертва фейгин защото не си направи сметката добре. А, може и да не му е било важно да я спасява! Пък и Алекса го нарече Ромео, но той не е Wink

# 2 353
Еличке, Еличке, бягай мацка през девет планини в десета...

# 2 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
Точно че го е яд Алекса, как не искат да си пръскат грошовете Жорката и Гената. Ама и на битка не иска да ги праща, че те като феникси, че и с грошове си идват 😄

Общи условия

Активация на акаунт