💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 143
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 400
Имам чувството, че продукцията има незаслужено гадно отношение към Жоро. Първо бяха едни коментари по битките- Георги както винаги е неразбрал, нищо ново- от страна на Димо и подобни, тогава си казах, че е шеговито, защото е бързак и нервак. Днес обаче прекалиха с емоционалните нападки към него. Дали не е защото се явява неочаквана пречка за гласения Алекса?

# 2 401
  • София
Ралица хич не ми е сладичка, а много глуповата. Голям рев за Мишето, но сега бързо обърна палачинката и пак отиде да се вре под крилото на маман с мяукащато гласче.

# 2 402
Еми добре си му го каза Алекса на Георги-Даваш 150 гроша и спасяваш. Егати Ромео -то.
Всичко си заслужават двете Г.
Очаквам обаче яко хейт сега по Алекса и Вики, въпреки че са най малко виновни.
Ама Жорката наистина ли мисли, че някой трябва да му казва какво ще прави

Ралица беше права. Можеха да обърнат вота
и като обърнеше сега вота какво? - другата седмица сценария пак е същия. само че тогава Георги няма да има пари. като нищо ще го изпратят него на битка.
Е и, някакво начало е. Тогава да не се сърди, че другата коалиция има планове. Като не действат ще седят и ще гледат и накрая някой ще им ги вземе.

Жоро не е длъжен да си дава грошове, но тогава не може да се сърди, че другите си играят играта.
Алекса щеше да извади томахавката тогава...

# 2 403
  • Буркина Фасо
Имам чувството, че продукцията има незаслужено гадно отношение към Жоро.
с това изхранване ги вкарва в допълнителен разход. няма как да се радват на това.

# 2 404
с това изхранване ги вкарва в допълнителен разход. няма как да се радват на това.
Ми да не са предлагали такава награда. Направиха го, за да има сеир на реката после, а и защото няма как да не са знаели на какво приличаше Георги, като не се хранеха.
Така че проблемът си е техен, не негов, че е приел предложението.

# 2 405
Еми Алекса явно добре си играе играта. Освен,че е заблудил играчите за броя грошове, успява и публиката. Joy .

И да не беше жена му, те си имаха стабилна коалиция при сините. Нали за това саботираха Мани и Фейгин.

Принципно Ралица беше права. Можеха да направят пробив. Тя и възможност им даде като започна от Алекса  Но самия тон и начина на поднасяне беше кофти.

Утре съм на 💯 процента за Фейгин.

И да извади секирчето какво. Даже е по добре за тях. Щяха да я издумкат за 150 гроша. Аз обаче не мисля, че щеше.

# 2 406
  • Другата България
Сложните развръзки бяха само в главите на бг мама потребителите.
Няма шанс. Още снощи ги разгадах, и изобщо не съм изненадана.

Със сигурност не сме само аз и ти, но ако наистина четеш всичко в темата ( аз полагм усилия, въпреки че е трудно и отнема време), ще се съгласиш с мен.
И аз съм за Сашка.
Не мога. Опитвам се, но ми е трудно, защото наистина отнема време, а аз го нямам.
За Сашка съм, но искам Мани да се върне заради жълтите. Отдавна не съм била така раздвоена.

# 2 407
Не мога да повярвам как продукцията употреби пореден играч - Георги, само за да удари повече от две “четки“ и светли “щрихи“ към едита на Алекса!
Евала, Тупарев! Че сглупи Гошо, сглупи, не помисли, не предвиди. Но да се пЕни онзи насреща при все, че него това не го интересува изобщо, утре да продължава да го прави, да унижава това момче пред момичето, в което е влюбен, само за да си вдигне акциите на големияТ мУж......ту мач ми идва. Дори и да е прав - а той е, донякъде, това поведение - негово и на Тупарев, е отвратително.
Права си. За едита, за излъскването на имиджа на сръбския бек. Няма две мнения по въпроса.

Но и Алексио беше прав в думите си към Георги.

Георги и Гената са в поза партер.
Даже и без да намесваме любовта беше логично да опитат да задържат съюзник и да опитат да клатят трона на селския бек. Да, следващата седмица нямаше да е по-различна ситуацията, но те все още щяха да имат пари за нов опит. Но предпочетоха да стоят в поза партер до края, но с пари. Възможно е даже да се окаже правилно решение в дългосрочна переспектива за тях двамата, но съм с едно на ум. Защото си беше и много егоистично решение според мен.
Е не може на този етап когато единия номиниран е жълт и то Мани да си изхарчат грошовете.
Алекса има толкова много лични предимства, че може нарочно да саботира двете племенни битки в една седмица, така че да прати Жоро срещу Генчо на елиминация без дори да изхарчи много пари, защото има стабилна коалиция. Прави са на този етап да си ги пазят.

# 2 408
  • София
Би я използвал само за Виктория, но можеха да "стрелят" по някои от другите гласове в коалицията като Мирослава, ако Георги не иска да номинира Зорница заради познанството им.

# 2 409
Масата на Джаферович не мръдна изобщо, а колко лесно може да се манипулира тази част от играта. И този самодоволен поглед между Джафа и Мирела - сякаш знаеха, че е спечелят стигат ли до там.
Джаферович е ужасно зло, ето това е истински енергиен вампир.

# 2 410
Ралица и тя тъпо парче излезе.Взе да плюе по Мани, която директно е я предупредила , че тя ще е номинирана. А тя си възмущава ли възмущава… И кака джаф пак ги застреля от упор- Лефтеров е с червена точка…

# 2 411
  • София
Би я използвал само за Виктория, но можеха да "стрелят" по някои от другите гласове в коалицията като Мирослава, ако Георги не иска да номинира Зорница заради познанството им.
Само че по този повод Жорката направи друга глупост - номинира Виктория и по този начин си разкри картите занапред.

# 2 412
Хайде сега, шеговито ли е написано? Simple Smile Наиситна питам, просто не ми се вярва да е проблем да хранят един играч така, те така или иначе хранят снимачен екип и.т.н, сигурно екипът се храни на същото място, което храни и Жоро. Но да, всхщност може би всеки си купува по- скоро. И все пак, 1 играч, пък макар и плувец, не вярвам да е сериозно перо.

# 2 413
Ама какво очаквате да направи Мани като се върне, тя при жълтите е съвсем сама вече, никой не я брои за човек, ще я игнорират и толкова.

# 2 414
  • SF
Стана ми жал за Жорката. Момчето според мен от адреналин и с помощта на Генчо не се сети да купи гласове и отказа. Много грозно го унижиха пред Фейгин. Отвратително беше. И Алекса продължава. Отврат. Ралица и тя налива масло в огъня.... Отврат бе.

Затова тези задачи се решават предварително. Алекса е с 2 гласа по дифолт, плюс гласовете на Виктория, Зори и Мира. За какво му е да купува гласове?
За удобство го питат пръв и, очаквано, той не купува. Тогава тримата номинират Виктория. А не единият номинира Генчо, щото много бил искал да ходи на елиминация, другият номинира Зори, щото го дразнела, Георги пък хвърли един глас по Виктория, защото го нервира в момента...
Жени е показно как се действа - премисля се всеки ход на противника, на саботьора, на предателя, на мъжките обещания, на дамските обещания.
Не знам за другите, обаче Лефтеров и момичетата са като влюбени в Жени - "браво, браво, само ти го можеш това! ти ни спаси, ти ни избави!!!" Не пропускат комплиментите.

Ралица (не водещата, но и водещата) ме разочарова с разсъжденията си. И с това, че донася. На басейна, когато се хилкаха с Мани, й беше гот. Сега седна и изпя арията на клеветата пред Джаферович.
Ами ако стигнат до номинации, пак ще е тя. Леви, леви и след Михаела.

Общи условия

Активация на акаунт