💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 538
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 240
Скрит текст:

Аз също гласувах на първият въпрос за Фифо. Вторият за Фифо, Гого и другите двама не ги помня. Но ми прави впечатление, че от преди разпадането не се гледат битките те-та-тет. Там Гого срещу Фифо в индивидуалните е 5:0 за Гого (като включвам и тази с топчетата) нали сме обективни и гледаме статистиката; Гого би и Чакала, би и Валери; победи и Лефтеров. Това преди разпадането. Това е Статистика и са факти. Фифо е силен, но няма победа над Гого!
А Гого няма победа в индивидуален дуел.
Единствената победа, която е срещу неговото име като индивидуална е от играта на кръста, където остана последен. И като гледам желанието му за изява с нея ще си и остане.
[/spoiler]

Ами не съм съгласна. Не си обективен! Като не го изпращат, как да ходи!? Насила ли да отиде!? Мани го предаде, много ясно, че няма да отиде и аз да съм и аз няма да отида, но не се е оправдавал.
Аз на 1вият съм посочила Фифо - защото той е изявеният във втора фаза, но вторият въпрос е за 1ва фаза, а там Гого блести над Филип! 5:0 над Филип и много изпъква е на терена и навакса е на забавянето на племето, заради което наваксване, племето печели битки.
Знам, че не харесваш Гого, а твърдиш, че си обективен, но не си.

Гого можеше да отиде и да запише една победа в актива си плюс 30 гроша и пак да си запази мнението за Мани. Той също има сметка тя да се върне, защото е "бушон". Дали се е притеснявал да няма директна елиминация и да отказва под претекста, че е Мани, може да гадаем ...

# 3 241
  • София
Ралица за Гого и Вики

# 3 242
Забравих да похваля и Фифо и Мани! Много ме кефят и двамата с това каква психическа устойчивост показват. И да им изливат с кофите, не могат да ги сринат. Много ми се ще да иде Виктория малко в племе при Джаферович и Фифо да видим ще крещи ли. Те само с поглед ще я накарат да млъкне.
И при Жоро и Фейгин ще дойде. Те са малки още.
Излишно е да казвам, че Фифо ми е герой на седмицата и в играта до момента.

# 3 243
  • София
Мира е поканила доста хора на РД, хубаво е, че са останали в добри отношения, въпреки манипулациите на продукцията. Истината е, че тази година каста е топ и има много стойностни атлети и млади хора, с по-малко изключения от минали години.
Прави ми впечатление, че липсват Джаферович,Звезда, Куков, Виктория, Фейгин ( но вероятно заради състезанието), Ралица  и Михаела.

# 3 244
Ми Алекса влезе в играта със заявка за влюбен,двойка и т н.( Което не защити на практика). Георги не е влизал с такава заявка, с нищо не са ни натрапвали чувствата си със Фейгин, играят си и толкова. Крякането снощи просто беше излишно

# 3 245
  • София
Прави ми впечатление, че липсват Джаферович,Звезда, Куков, Виктория, Фейгин ( но вероятно заради състезанието), Ралица  и Михаела.

И Чакалов и Лефтеров.

# 3 246
Гледам в Инстаграма на Генчо и на Мирела -Алекса пее на микрофона фалшиво и Мирела и тя хванала микрофона ,напъва се ,има желание ,но ...не става за певица ,а и превземките и големи.

# 3 247
  • София
Мирела просто иска винаги да е в центъра на вниманието, пеене, снимане, мъже, каквото дойде. Май с Валери са приключили флирта, поне той отдавна не е качвал нищо с нея, но за сметка на това често е с Фифо, Лефтеров и Гого.

# 3 248
  • София
Илиян - най-трудната за него битка

# 3 249
В анкетата - Филип, Гого, Мани.
Отказвам да оценявам Джафа и Слипа, защото не са равнопоставени с останалите.
Джафа влезе с 4 лакеи. Изгоря един и веднага бе заменен с друг. Нито е кардинал, нито стратег. То така и Зори може.
Слипа е ясен. Цеца Величкович по долни гащи.
Повтарям се, че и потретвам. Жалко за хубавия каст на играчи.

# 3 250
Виктория заяви, че не общува с Илиан и избягва събития с него, предполагам затова отсъства от този рожден ден

Ралица - вчера подкрепя преди дни като достойна Мани, Виктория също днес и укорява Фейгин, много лицемерно! Утре очаквам колко достойна е Джаферович... Нейна си работа, просто отбелязвам кого да харесва и кого да заклеймява. Аз не я харесах отначалото, колко е позитивна и добра...

Гената вкара тези мисли за отпадане на помощник на Жоро и Фейгин .. после не се извини... очаквах го... дано го направи по-късно.

Аз лично не помня отпадане на помощник на елиминация и на капитанската... Ако бъркам, ще се радвам да ме коригирате...

Аз лично смятам, че трябваше да пробват да пратят Виктория тази седмица, тук Гената предложи да купуват... тя щеше да отпадне на тази битка. Алекса може и да се поколебае да извади брадвата, рано е... Но продукцията можеше да даде друга битка...

Жоро и Фейгин желая им любов и успехи. Те са малки и и 2мата правят грешки... не заслужават обаче този хейт, добри деца са имат да пораснат.

Продукцията се издаде, че дава битки спрямо очакваните участници...
Преди са казвали, битката ще е логическа или силова при избора на съюзник... тук предимството беше слабо, но все пак...

# 3 251
До колкото помня в един от подкастовете дали на Чакалов беше или Неделчо и Туджаров не помня вече бяха казали ,че си имат обща група на абсолютно всички участници и там си се разбират за  излизания и сбирки.Така ,че предполагам  и с рождения ден на Мира са били поканени всички просто някой са присъствали други не по някаква причина.

# 3 252
  • София
Куков е там, сега го видях да танцува с Мани, Мирела и Илиян.

Значи липсват от рождения ден: Виктория, Фейгин, Михаела, Ралица, Звезделина, Веселина, Лефтеров и Чакалов.

Simple Smile

# 3 253
Куков е присъствал.

# 3 254
  • София
Уф, още един прекрасен момент, който са ни спестили тези чалгари от продукцията. Относно рождения ден на Ралица.
Само простотиите дават. Тупарев стил.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 12:03 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт