💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 881
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 345
Тук не става въпрос за стратегии и мислене за по-късен етап,а за това,че в момента ти се дава шанс да защитиш приятелката си,а ти от егоизъм не го правиш.Фейгин е много достойно момиче,винаги се бореше за отбора,дори и с травми не се оплакваше и не се предаде и за миг,истински спортист.
Стратегията се подготвя от продуцентите, играчите няма какво толкова да се напъват да мислят, защото каквото и да направят може да бъде извъртяно и използвано срещу тях Grinning

# 3 346
Фейгин в подкаста на Ивка Бейбе. Предполагам, че почти не се коментират Игрите, но го пускам Simple Smile

# 3 347
# 3 348
  • Стара Загора
Аз едно не разбирам - толкова ли е трудно да се влезе в дома на Тупарев, да се пусне райски газ и да му се преровят документите, та да видим кой печели 🤣. По - прост план не мога да измисля 🤣.
  Елементарно, Уотсън, виж темата за Спойлери...

# 3 349
Аман, Фифо, аман 🤣. Спри да гледаш така изкусително с красивите си очи, че моите ще изтекат 🤣. Очният ми секрет свърши, трябва да си купя капки за сухо око 🤣. Вкарваш ме в разход 🤣.

Спираш ми тока с този Фифо Joy

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 16:34 от Donna Paulsen

# 3 350
  • Другата България
Доне, има си приятелка.
Ама....то това нищо не значи, ти поне си млада, можеш да пробваш....Joy

# 3 351
  • España
Скрит текст:
Преди доста време един потребител в темата ( ако се разпознае , да се чувства искрено поздравен от мен !) беше написал нещо мнооого важно , което е хубаво да се разбере от всички ,перифразирам: Ако спонтанната откровенност ( иначе казано тази толкова любима на мнозина тактика “право, куме в Очи”) не е придружена със съпричастност и състрадание е равна на жестокост!!!! Виктория и Алекса ( той така ли се казва всъщност) нямат абсолютно никакво право да държат сметка за действията на никого , даже в конкретния случай с Г и Ф не засягат отборни битки например! Какъвто и монтаж и намеса от страна на вездесъщата продукция да има , не могат да заличат отношенията и думите !!! Те ( В и А ) не разбирали как можело…ами , като не разбирате , ваш проблем, идете после да се консултирате със специалисти , които да ви обяснят , че хора има разни и реакции също !!!! Щеше им се да поизпразнят кесиите на противниковия лагер, но не им сработи планът !
После….да ми говори за чест и достойнство човек , който в раницата си е скрил “едно малко брадвичка” и дебне в засада….айде нема нужда ! Жорето поне честно си заработи наградата с храната , поемайки всички рискове . Условието е : да яде пред тях , те , като се дразнят толкова , никой не ги е вързал да седят и да го гледат !!!!
Ако спонтанната откровенност ( иначе казано тази толкова любима на мнозина тактика “право, куме в Очи”) не е придружена със съпричастност и състрадание е равна на жестокост!!!! Извинявайте, никаде не видях спонтанна реакция. Реакциите и на двамата винаги са били породени от действие или бездействие лично касаещо и тях. Ще дам пример последното  “право, куме в Очи” беше породен от Жорката, на масата сутринта след съвета. Не мисля, че са агресори, напротив в повечето случаи те са жертвите. Те са хората, които основно изнасят битките. Ядосани сте им, че казват това което мислят? Има обидени? Не разбирам? Аз лично, мога да бъда обидена само на себе си. Жорката си мисля, че имаше защо да се чуства зле.

Всъщност ударението от болднатото пада на думите “състрадание”  и “жестокост” !!! Въпрос : какви жертви са В и А от това , че “ Ромео” не бил защитил “Жулиета” ? Това каква връзка има с битките ? Ооо, даааа….забравих, не успяха да лишат от едни грошове противниковия лагер….
Не разбирам и аз защо “да казваш какво мислиш” е положително качество , ама мен кой ли ме пита….Има хИляди начини “да казваш какво мислиш” , някои му викат “човечност”; “емпатия”;”емоционална интелигентност”….

# 3 352
Мери, не мисля, че имам шансове с Фифо, не съм достатъчно спортна мацка като за него, а предполагам, че си пада по такива Joy
Но не пречи да плакна окото отстрани и да се лигавя от време на време в темата Joy

# 3 353
Аз пък си имам сантимент към Жорката, много ми напомня на моя приятел 😁. Визуално и по характер.

# 3 354
Сега очаква ли се след целия екшън Жорката да се раздаде за племето на териториалната битка в понеделник? Ако ли не, ще има ли втора серия на драмата с Жорката - Жорката подъл предател?

# 3 355
  • Sunshine state
Че той освен на играта с плуването кога пък се е раздавал в отборна битка? Никакъв живец у него не виждам, таман са си с Фейгин.

# 3 356
  • Другата България
Мери, не мисля, че имам шансове с Фифо, не съм достатъчно спортна мацка като за него, а предполагам, че си пада по такива Joy
Но не пречи да плакна окото отстрани и да се лигавя от време на време в темата Joy
Търсих снимка на приятелката му и не успях да намеря, а съм виждала.
Да ти кажа, не ми се стори спортна мацка, най-обикновено и нормално момиче беше.
Но пък да ти дам още малко да оплакнеш окото, може да се пресрамиш.

# 3 357
Ммм Мери, гуд, гуд, много хубави снимки Heart Eyes ако не друго, на следващата среща в мола може да избутам децата и да си изпрося снимка
Ох, наистина отивам да тренирам, честно ви казвам, мотивират ме тия плочки аххаххха

miki_f, наистина ли е това девойката?

# 3 358
  • Другата България
Ммм Мери, гуд, гуд, много хубави снимки Heart Eyes ако не друго, на следващата среща в мола може да избутам децата и да си изпрося снимка
Ох, наистина отивам да тренирам, честно ви казвам, мотивират ме тия плочки аххаххха

miki_f, наистина ли е това девойката?
Тя е, да. Аз съм виждала други снимки, не тази, но е тя.

# 3 359
Стана ясна, че Филип не е женомразец, а най-вероятно страни от жените, за да пази чувствата на приятелката си и да не я дразни с излишни съмнения. Браво, още повече ми се издигна в очите!

Общи условия

Активация на акаунт