💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 161
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 480
Много се изписа за Георги, Фейгин, Генчо, Вики, Алекса. А не ви ли се стори много удобно разболяването на Лефтеров. Точно, когато Мани искала да го вземе за съюзник 🤔
Не, абсолютно не ми е странно! Фабричните настройки са върнати!
А сега сериозно.
Както червените ,така и жълтите ги тресе параноята, че всяка битка е елиминация.Даже и на секундатите(може и да са им подсказали , та да раздрусат паяжините).
Идеално се получава-пажът се тръшка,отиват Гого и Фифо,който и да изгърми все е кяр.
Разбира се Гого отказа по други причини.
Точно такъв е и моят прочит
Но пък за мен друго е загадка!? Защо Мани избра мъж? Можеше да избере жена, на прима Виста Рали например...
Ама тя Виктория да си търкаля гумата...

# 3 481
  • На морето!
Гого вече се провали като секундант и, въпреки че го имате за съвършен, също може да се страхува.
Фифо е по-готин от него, мисля че доказа и психически, че е по-силен.
Виктория седна ли на масата да анализира загубата срещу Фифо?

# 3 482
# 3 483
Гого вече се провали като секундант и, въпреки че го имате за съвършен, също може да се страхува.
Фифо е по-готин от него, мисля че доказа и психически, че е по-силен.

Ако отговаряте на мен, не питах това(мотивите на Гого и Фифо са ясни), ако не моля да ме извините!

# 3 484
Много се изписа за Георги, Фейгин, Генчо, Вики, Алекса. А не ви ли се стори много удобно разболяването на Лефтеров. Точно, когато Мани искала да го вземе за съюзник 🤔
Не, абсолютно не ми е странно! Фабричните настройки са върнати!
А сега сериозно.
Както червените ,така и жълтите ги тресе параноята, че всяка битка е елиминация.Даже и на секундатите(може и да са им подсказали , та да раздрусат паяжините).
Идеално се получава-пажът се тръшка,отиват Гого и Фифо,който и да изгърми все е кяр.
Разбира се Гого отказа по други причини.
Точно такъв е и моят прочит
Но пък за мен друго е загадка!? Защо Мани избра мъж? Можеше да избере жена, на прима Виста Рали например...
Ама тя Виктория да си търкаля гумата...
Мани е хитра. Избира мъж, защото:
1. е по-силен за съюзник на битка от Ралица;
2. видя, че жените не я харесват, дори според мен се насмота от директните съмнения за втори саботаж;
3. аналогична схема на генчовата. Смята, че може да има  елиминация на съюзник, а тя да оцелее и това да я доближи до силната женската коалиция на Евгения.
Смятам, че след разкритията на продукцията за разпадането на сините чрез саботажа няма да сподели истинските си схеми на синхрон.

# 3 485
  • София
Елица:

Дигитални портрети на Илиян и Георги от Памела Ивайлова (pamka_arts) в Instagram:

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 23:55 от La Vikinga

# 3 486
Аз пък с удоволствие гледам последните епизоди. Да, Вики пресолява  манджата с морализаторските си речи, но това е единственото, което ме издразва.
Обаче виждам, че всенародният гняв срещу Алекса, Вики, та дори и Гого, расте като лавина въз основа на няколко повтарящи се от двеста страници насам опорки. Е, и някои по-нови.
Та, моето мнение е следното:
1.   Алекса бил продал Елица за 200 гроша – абсолютно невярно. Алекса беше в племе на резерви. Нито знаеше къде точно е Елица, нито дали ще отиде в нейното племе. Взе решение да отложи влизането си в играта, с което пое и риска изобщо да не влезе. Ползите от това решение не са СРЕЩУ, а за него И Елица. Дали да не му дадем правото да взема решения в полза на себе си и гаджето си? Така че сравнението с вечно гладния Георги и решението пък на последния да се мушне под масата, нежели да рискува отпадане, е несъстоятелно.
2.   Алекса трябвало да излезе да защити „момиченцето“ Фейгин, щото така бил казал преди, ама е лъжец и го е страх.  Алекса защитава и предполагам, ще защитава докато може, т.е. – до индивидуалната игра, момичетата. Това виждам до момента. Не виждам защо обаче трябва да защитава Фейгин – тази невинна девойка, чиято нежна ръчица под давлението на хитрата Мануела разби племето му. Оттук стигаме до следващото:
3.   Гого е такъв-онакъв, защото не желае да стане съюзник на Мани. На кого??? На Мани, която с невинна усмивка на тънка устна саботира успешно същото това племе? Аз не считам, че мога и имам право да изисквам чак такава широка скроеност от Гого. Той й е вярвал, тя го е подвела. Точка. За разлика от нея, той й казва това, което мисли, „право, куме, в очи“. И това й е много на Мани.
4.   Коя е Виктория, за да съди? Много добре. Така е, да. Но нима ние тук не правим същото? Нещо повече – чета вече доста мнения, че Алекса и Виктория заслужават физическа саморазправа. За епитетите по техен адрес дори няма да споменавам. Не че нещо, ама аршинът не е дори двоен, а се разтроява, разчетворява и т.н.

И накрая не мога да не въздъхна: Ехо, този Рубикон, ех, това съвременно образование…

До колкото си спомням, като го питаха Алекса къде иска да влезне, той отговаряше моята пандичка е в червено, така че в червеното племе. Абсолютно за мен знаеше къде е Елица, знаеше, че влизането му е осигурено ( колко справедливо само спрямо другите участници), за да после да държи проповеди за чест и морал на Георги…. И да, продаде и влизането си при Елица, и най- вече собственото си за 200 гроша, никой играч, който толкова силно желае влизане в това предаване, не би си продал мястото за нещо, от което евентуално ще има изгода, ако влезне. Нали казахме, че има реална самооценка- значи знае, че има по-добри от него, че Гайтанов може да го бие и въпреки това избра да ,, рискува” , защо ли..
За Алекса и Фейгин- трябваше да не се държи като пътуващ с каруца по магистралата, и да не лъже и маже, че няма да номинира жените,… не, че някой му повярва, не че думите му имат стойност. 😀

# 3 487
# 3 488
Алекса не е никакъв мъжкар, защото се отметна от обещанието да не номинира жени.
Да, продаде влизането в племето при Елица за 200 гроша, като каза, че 100 гроша ще са нея. Да видяхте да й дава 100 гроша. Алекса си е тарикат и лъжец.
Елица не знам какво си е правила, но не прилича на себе си.

# 3 489
Наваксвам с четенето. Как изглежда момичето на Гого, за което се спомена, приятелка ли му е със сигурност? Ще ми е интересно какъв му е типът Simple Smile Да е щастлив и влюбен му пожелавам иначе; той май влезна без визитка, че има приятелка- или сега са се намерили, или не е човек, който обсъжда личния си живот пред другите, за което го подкрепям.

# 3 490
Нищо не си е правила Елица, просто гримът е страхотен. Много е хубава.

# 3 491

Коментарът на Ваня Джаферович под публикация във фейсбук страницата на предаването, за участието на Илиян в На кафе 😃😃😃

# 3 492
Аз пък с удоволствие гледам последните епизоди. Да, Вики пресолява  манджата с морализаторските си речи, но това е единственото, което ме издразва.
Обаче виждам, че всенародният гняв срещу Алекса, Вики, та дори и Гого, расте като лавина въз основа на няколко повтарящи се от двеста страници насам опорки. Е, и някои по-нови.
Та, моето мнение е следното:
1.   Алекса бил продал Елица за 200 гроша – абсолютно невярно. Алекса беше в племе на резерви. Нито знаеше къде точно е Елица, нито дали ще отиде в нейното племе. Взе решение да отложи влизането си в играта, с което пое и риска изобщо да не влезе. Ползите от това решение не са СРЕЩУ, а за него И Елица. Дали да не му дадем правото да взема решения в полза на себе си и гаджето си? Така че сравнението с вечно гладния Георги и решението пък на последния да се мушне под масата, нежели да рискува отпадане, е несъстоятелно.
2.   Алекса трябвало да излезе да защити „момиченцето“ Фейгин, щото така бил казал преди, ама е лъжец и го е страх.  Алекса защитава и предполагам, ще защитава докато може, т.е. – до индивидуалната игра, момичетата. Това виждам до момента. Не виждам защо обаче трябва да защитава Фейгин – тази невинна девойка, чиято нежна ръчица под давлението на хитрата Мануела разби племето му. Оттук стигаме до следващото:
3.   Гого е такъв-онакъв, защото не желае да стане съюзник на Мани. На кого??? На Мани, която с невинна усмивка на тънка устна саботира успешно същото това племе? Аз не считам, че мога и имам право да изисквам чак такава широка скроеност от Гого. Той й е вярвал, тя го е подвела. Точка. За разлика от нея, той й казва това, което мисли, „право, куме, в очи“. И това й е много на Мани.
4.   Коя е Виктория, за да съди? Много добре. Така е, да. Но нима ние тук не правим същото? Нещо повече – чета вече доста мнения, че Алекса и Виктория заслужават физическа саморазправа. За епитетите по техен адрес дори няма да споменавам. Не че нещо, ама аршинът не е дори двоен, а се разтроява, разчетворява и т.н.

И накрая не мога да не въздъхна: Ехо, този Рубикон, ех, това съвременно образование…

До колкото си спомням, като го питаха Алекса къде иска да влезне, той отговаряше моята пандичка е в червено, така че в червеното племе. Абсолютно за мен знаеше къде е Елица, знаеше, че влизането му е осигурено ( колко справедливо само спрямо другите участници), за да после да държи проповеди за чест и морал на Георги….
Разбира се знаеше, че Елица е в червените. Нали резервите играха пред 3-те племена, когато всяко племе избра по един от 3-мата победители от резервите.
Алекса обаче не знаеше в кое от племената е отпадналият участник и къде се очаква да влезе, когато предпочете 200-те гроша.

# 3 493
# 3 494
  • SF
Доста грамотно е написано. Има 1-2 грешки в пунктуацията и една сбъркана главна буква.

Общи условия

Активация на акаунт