Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 970
  • 718
  •   2
Отговори
# 540
А ако се вземе друга лампа става ли комплекта? Знам, че лакове на марката купувате доста тука Simple Smile За лампа съм си запазила линковете, които сте споделяли, така че там съм ориентирана кое препоръчвате Simple Smile

# 541
Не знаех, че кода не може да се ползва от друг. Вече го пратих и жената ще каже дали е успяла да го ползва.
Вижте каква красота, уникален цвят. Нямам търпение да го сложа. Кафяво с бронзов брокат Hi hybrid 413

# 542
Пише, че не може да се ползва от трети лица, но вашият може да друг вид, ето моят

Ето и кодът, ако някой желае да пробва
Скрит текст:

# 543
Не знаех, че кода не може да се ползва от друг. Вече го пратих и жената ще каже дали е успяла да го ползва.
Вижте каква красота, уникален цвят. Нямам търпение да го сложа. Кафяво с бронзов брокат Hi hybrid 413

От къде е? Точно такова кафяво си търся.

# 544
# 545
Флаш топа с лепкав слой ли е?

# 546
А ако се вземе друга лампа става ли комплекта? Знам, че лакове на марката купувате доста тука Simple Smile За лампа съм си запазила линковете, които сте споделяли, така че там съм ориентирана кое препоръчвате Simple Smile
Ако ще купуваш отделно лампа, ти излиза по-изгодно да си вземеш отделно обезмаслител, база, топ и няколко цвята. Да, доволни сме от HiHybrid, сега и цветовете им са намалени повечето на 8 лв.

# 547
Някои цветове на Hi hybrid са по 5 и нещо, поръчала съм с Кларесите и този Hi Hybrid сол и пипер, изглежда сладък, дано на живо да е пак толкова приятен:

# 548
Хубав е, имам го, една идея по-нюд стои при мен.
Ето го и моето творение от днес.

И добра новина, bg_mamma_nails функционира отново.

# 549
😍😍😍 Страхотни !
Как ги нашари така ?

# 550
Мерси! Това са парченца цветно фолио, сложих ги в млечен гел.

# 551
Тоест, лакираш с червен цвят и върху него млечен с частички ?

# 552
Да, точно така. Върху лакирания червен цвят правя изравняване с млечния гел с частички. Елена арт днес си е правила същия маникюр, може да видиш видеото й

# 553
Ако ще купуваш отделно лампа, ти излиза по-изгодно да си вземеш отделно обезмаслител, база, топ и няколко цвята. Да, доволни сме от HiHybrid, сега и цветовете им са намалени повечето на 8 лв.
Благодаря много за вниманието Simple Smile Отдавна ви чета и събирам информация, и точно лаковете на Хай хибрид много ми харесват като цветове, затова и се чудех за комплекта. Дали и базите и топовете им са хубави освен лаковете, иначе за лампата и на мен ми се видя слаба. Отивам да ровя пак из Мейкъп Smile

# 554
  • Казанлък

Ur sugar thermal

Общи условия

Активация на акаунт