С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 949
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
Вече втора серия Сома намеква, че е баща на Невена.

# 196
Колкото е интересна историята покрай Даниела, толкова е и абсурдна. Излиза, че докато синът на Коста е бил влюбен в нея като ученик, тя, също ученичка по това време, е забременявала от баща му.

След това дълги години след смъртта на жена му и когато Даниела вече е някъде си, прави кариера и се очаква да си има нов живот, Коста продължава да прави изключително скъпи подаръци на Даниела.

Ето моя принос към абсурдния сценарий - Даниела всъщност е Бонев, тоест дъщеря на Коста, но когато са били любовници и двамата не са знаели. Чак когато майката на Даниела е разбрала за авантюрата им, ги е светнала и те решават да прекратят отношенията си. Smiley

# 197
На няколко пъти се спомена колко много си приличат Даниела и Борис. 😆😆. Аз очаквам да я убият другата седмица, а не да е в затвора. 🤔

# 198
Да бе, да спиш и правиш дете на дъщеря си. При жива майка. Чак такива простотии едва ли.

# 199
Абе, всичко е възможно!

# 200
Може майката затова да е изперкала (като е разбрала), а дъщерята затова да я уби, защото не и е казала. Всичко има на този шарен свят. Колко ужасни съдби има...

# 201
Според мен пък сюжетът няма да е толкова извратен, а ще напомня този в "Доктор Живаго". Първо майката Цвета е била любовница на Коста, после пораства дъщеря и, и я заменя. Като нищо и това е насложило неприязън помежду им, защото определено Даниела не милееше за майка си и преди да я убие. Една от двете е убила жената на Коста и майката е имала угризения и е откачила заради станалото. А русата коса на Даниела е като тази на Цвета, нищо странно.

# 202
Ключът на всичко е в стая 99.
п.с. Тя пък от своя страна е нереална глупост.

# 203
Да, все едно е в друго измерение и само зрителите я виждат. Пък тия в къщата не са и чували за 99...

# 204
  • Велико Търново
А така... съученичка на дъщеря му е любовница на Коста, егати перверзията.
Е те защото са единствените с такава голяма разлика. И в Мен не ме мислете го има същото (Захариев се ожени за състудентка и приятелка на дъщеря си), а и в истинския живот не е чак толкова рядко срещано. Та чак перверзия пък... Виж, ако ставаше въпрос за съученичка на внучката, много по-ненормално щеше да е.

Гледам последните три серии накуп, но все още съм на първата. Т.е. не съм стигнала до момента, в който става ясно, че Даниела е била любовница на Коста, но ви прочетох и ме радва, че съм познала. Все пак бях една от първите предположили го. Впрочем, по едно време мислех също и като Telesilla - че в един момент Даниела може и да е разбрала, че е И дъщеря на Коста.
Продължавам да гледам...

# 205
А така... съученичка на дъщеря му е любовница на Коста, егати перверзията.
Е те защото са единствените с такава голяма разлика. И в Мен не ме мислете го има същото (Захариев се ожени за състудентка и приятелка на дъщеря си), а и в истинския живот не е чак толкова рядко срещано. Та чак перверзия пък... Виж, ако ставаше въпрос за съученичка на внучката, много по-ненормално щеше да е.
Ами въпрос на разбирания и лично мнение е. Тук не говорим за "Мен не ме мислете", но там бих написала същото. За теб може да е нормално, за мен не е.

# 206
  • Велико Търново
И "не е нормално" е еквивалентно на "перверзия" ли?

# 207
Всъщност, да.
Но понеже си най-голямата буквалистка, която срещам в този форум и оформяш безконечни спорове в която и да е тема щом имаш муза за това, хващайки се за всяка запетайка, се информирай що е то "перверзия" - "Перверзията е концепция, описваща тези типове човешко поведение, които се възприемат за сериозно отклонение от това, което се смята са ортодоксално или нормално поведение. Макар че се свързва с различни форми на девиация, тя е по-често използвана за описване на сексуално поведение, което се смята за абнормално или прекалено."
http://rechnik.info/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B7%D0%B8%D1%8F

# 208
Според Вас другарката Карла харесва ли Зоран?

# 209
  • на село
За Даниела от Тополски разбрах, че е направила аборт от Коста, а в този филм споменат ли аборт свързвам със Сома, та да не би от там да има някаква нишка...Blush

Общи условия

Активация на акаунт