С РЕКА НА СЪРЦЕТО - сериалът, който полюсно раздели зрителите - тема 2

• 20 943
  • 407
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
А може и да не е направила аборт, а да е родила именно чрез Сома и детето да е някъде там...

# 211
  • на село
Точно Мери и кой ли ще се окаже въпросното дете?

# 212
Коя е Мери?

# 213
Детето е в стая 99 Rolling EyesSmiley

# 214
# 215
# 216
Тази я знам. Помислих, че съм пропуснала някоя от филма.

# 217
# 218
Според мен Даниела е убила Румяна. Може да е сменила лекарствата или дозировката без майка и да знае и така да се е оказало, че все едно Цвета я е убила и за това да се е побъркала.
За бебето съм 99,9% сигурна, че е родено, остава да разберем кой е сега.
А този Чочо не вдявам кой е, какъв е и какво отношение има.

# 219
  • Велико Търново
Синът на Сома е Чочо.

# 220
Според мен Чочо е в Румъния. Баща му каза, че е най лошото нещо от другата страна на реката. Може би той разпределя бебетата. 

# 221
  • Другата България
Чочо е син на Сома и вероятно бивш на Петя.
Току виж се окаже и брат на Невена.

# 222
Струва ми се, че Даниела е обсебена от Коста и от желае на всяка цена да изпълни неговата мечта за винарната. По някакъв начин тя ми прилича на Зоран с неговото болно самоубеждение, че е прав в това, което върши и дори да прави гадни неща, в неговите си очи те са правилни, за да постигне някаква си своя идея фикс.
Зоран и Даниела са ми твърде много приличащи си психопати.
А Сома същата личност, но няма обсебеност, а само лична парична изгода и желание за манипулации
Тези тримката са си самотници и празни от към съдържание в душите, защото нямат такива.

# 223
  • София
Каква може да е връзката между Чочо и Нектарий, защо има писмо там?

# 224
Събудих се с прозрение. Не му е любовница на Коста Даниела. Дъщеря му е. Борис си мисли, че му е любовница, но тя не потвърди. И не отрече, та затова той продължава да си мисли така. И Тополски си мисли, че му е била любовница, но и Коста ги е оставил да си мислят така. Може да е получавала бижутата, защото е дъщерята, за която не е можел да се грижи като за другите си деца, да я признае официално и за компенсация.
Детето на Даниела е било от сина на Сома. От там е връзката между тях. От там Сома се е чалнал на тема деца. За да не затриват децата си бременни момичета без брак, той ги е пазил докато родят и после е намирал семейства, и домове на бебетата.

Общи условия

Активация на акаунт