Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 144 176
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 105
Мими, на мен ми харесваш с тази фриволна и "разчупена" бяла блуза, а и обувчиците баш по мой тип .

# 106
Благодаря Лайт! 🤗
Сиси, много ми харесваш и аз като Ал ръката забелязах. 😍
Браво на Копче как успява да ги намери такива изгодни покупки. 🤗
Ал, харесваш ми  в тази комбинация. Носи си в със здраве.
Разпитвах ви за българските марки, защото зная, че се шие доста на ишлеме в Бг. Значи като качество на шев го докарваме. Ще ги обиколя задължително.
Преди години в Монтана се шиеше много на ишлеме. Много рядко оставяха бройки, но шиеха за Франция, Италия и Германия. Купувала съм страхотни рокли, сака, палта шити за Макс Мара и то за символични цени.

# 107
Мими, на мен ми харесваш с тази фриволна и "разчупена" бяла блуза, а и обувчиците баш по мой тип .
Мерси, Лъвичке, за обувките с теб сме се разбрали, токчета до края на света....! Joy
Cloe, почти всички български марки които изброих нямам забележки по шева, нищо общо със Зара, Мара и пр.

# 108
От къде купувате ишлемета?
Някога съществуваше магазин Миролио, дрехи шити у нас за Италия. Най-хубавите ми костюми са от там.
  Често наминавам в магазина на завод Витоша на бул. Черни връх, сега вероятно е друго името, не винаги харесвам нещо, но излизат неща. Франт също продават ишлемета, основно в магазина им който е  близо до гара Подуяне.

# 109
  • София
Няма да изброявам всички, които видях, но ви харесах до една.
Ал, обувките са прекрасни.

Отдавна не съм показвала нищо от мен. Поправям се

Съжалявам за лошата снимка, но съм най-некадърния човек, когато става дума за селфита.
Червеното на живо е много ярко.

# 110
Мими, ризата ти стои, на е малко ту мъч с тия воали. Непрактично за работа. Много добре изглеждаш Simple Smile

Много хубав тоалет Змия, шевицата е супер 🙂

Обувките ги мисля. Да видим до ЧП дали ще остане номер

Дойде пратката от Reserved, палтото ми е голямо, изтрих без да искам снимката как стои, остана само тази на гърба
Скрит текст:
и полата и ризата са много свежи, ризата е плътен дънков плат, по-скоро за отгоре, но не и заедно както я мислех  да се получи рокля 😃
Скрит текст:
и
Скрит текст:
и
Скрит текст:
и
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 11:36 от Al Georgieva

# 111
  • Бургас
И аз много харесвах Кенсол, всичко което имам от там е с много хубава кройка, но откакто надуха безбожно цените не са ми "интересни", а няма за къде да се глася чак толкова. Сега загледах една зелена рокля, но и сложили едни смотани надписи.

Ал, от всичко полата е най-хубава за мен.

# 112
Много жалко, че намаляха, а в същото време поддържат добро качество.
Последно палто съм купувала от Данини сигурно през 2018 г. Прибрах се с едно тъничко палто и майка ми още на летището ме сряза. Как съм могла да дойда с него, и ма другият ден се почна обикаляне за палто. Аз инат исках българско да е. 🙈🤣🤣🤣
В Зара конци стърчат, копчета падат само да пипнеш артикула. Много бързо копират модните тенденции и подбиват пазара.
Змия в много мой цветове си. 😍 Недей да мислиш така, защото не си видяла мен. 😂😂
Ал, не мога да преценя палтото само в гръб.
Защо не пъхнеш ризата в дънките или панталона със широки крачоли? И аз не ги виждам заедно полата и ризата.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 11:43 от cloè

# 113
Все се каня на нещо с шевици и не стигам дотам. Много е готина тениската, змия!
Всъщност имам една копринена блуза на сума ти години с шевици, ще я потърся да видя дали ще се побера в нея.
На Мими и подхожда на косата да е облаче. Flowers Hibiscus
Ал, полата е много готина, за другите неща не знам, ризата ми изглежда малко каубойска на мен. Имам една такава с платки, нещо не и намерих приложение. Обувките са много мой стил, но аз предимно такива кютуци обичам.
Карен, много страдам за Миролио и аз, прекрасни неща си намирах там, супер качество бяха.
Зари, къде е този магазин на Подуяне, може и на лични, благодаря предварително!

# 114
Галчудо, на същото мнение съм Simple Smile
Полата на 100% я запазвам, ризата малко много идва с платките, но ще питам фамилията довечера
Палтото в размер 34 също ще е голямо и няма смисъл да поръчвам, а и ме притеснява до къде ще е ръкава

# 115
  • София
Мими, много ми харесва облачната блуза.

# 116
Мерси момичета, щом я одобрихте ще й дам шанс на блузата! Wink
Последното ми палто е от Данини, розово, мисля го качвах! Wink
На Зара блузата я слагам за втори път и вече стърчи конец на ръката! Ми как да я харесам тая Зара!

Ал, и според мен полата е най хубава, ризата ако я съчетаеш може да стане много интересна!

# 117
Малкият мина, видя нещата - каза палтото не, полата е много хубава, ризата малко каубойска, но с полата като връхна дреха е добре.
На някой да му трябва консултация за стила на обличане? Grinning шегувам се
Cloè, ризата е доста плътна и загащена ме дразни. Почти почти съм решила да оставя само полата

Облякох обратно костюма и се чувствам себе си.

Много е нежна ризата и с тия веещи се ръкави трябва да я пазиш Simple Smile

# 118
  • София
Заедно не стават, но отделно да. Въпреки че тази кройка и дължина не ги долюбвам. Ризата с дънки заспива. Палтото отзад ми изглежда съвсем ок.

# 119
  • тук-там
Ал, на мен в гръб ми се струва ок палтото. Сякаш ти е по размер. Ризата и полата също ми харесват, но не заедно. Аз още като ги видях, реших че ще се “бият”. Мн ми е свеж тийн тоалета и страхотно ти отива!
Сиската елегантна и красива в черно!
Блуза като на Мими не харесвам на никого. Ту мъч ми е на мен този стил.
Страшно обичам шевици и нося бг шевици в Сардиния. Правя и подаръци на познати там с този елемент и страшно се харесва на всички. На Змия шевицата много ми допада, особено с червения панталон. Ако не е тайна, бих попитала за марката.
Ама какво време ме посрещна в България Simple Smile Само днес не съм с рокля и вече съжалявам!

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:28 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт