Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 882
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде под слънцето...
Лайт, благодаря за новата тема и ретроспекцията на "черния петък".
При нас е "внесена идея", която  вече започва да набира инерция.Точно както и Хелуин.И макар, че испанците трудно приемат и още по трудно  припознават чужди традиции,за  20  вече успяха да ги "осиновят" и  приемат за свои .

Намаленията  на Черен петък , тук не са чак  толкова атрактивни.
Веднъж  опитах да направя поръчка на пълна кошница с продукти  в Сефора, на този ден , оказа се, че имали срив в системата. Взеха парите, но нямаше ордер.Цяла седмица се занимавах да ми върнат парите.
Интересен факт, че на кибер пинеделник намаленията обикновено са по атрактивни от черен петък.
Във физичеаките магазини....Там е доста субективно, много народ и малко неща, които си струват.Единични бройки, кито свършват 15 мин след отваряне на магазина.
Предпочитам други видове  намаления.
Въодушевана от резултатите съм на вълна добавки
След като изкупих наличните количества хлорофил, от мейкъп, единствените, които предлагат някакъв що годе избор на американски продукти тук , търся поредния мощен антиоксидант
За съжалени Ай Херб имат някакви проблеми с испанците и са ми спирали  техни пратки, като несъобразени с европейските изисквания., така, че не са ми опция.
Жалко, че чак сега се сетих да се заинтересувам от въздействието на добавките.
Започнах да осъзнавам, че за  мен  работят по добре от козметиката и че козметиката е по скоро за повърхнистния слой защото действа от вън, навътре, докато добавките действат от вътре навън.
Единствената утеха, по добре късно, от колкото никога.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:59 от sl

# 31
Light, благодаря за новата тема и интересната история за ЧП. 🤗

Рокстар, в такива моменти си повтарям всичко минава, само хубавите неща стават по-хубави.

Пепси, обожавам комбинацията черно и червено. Червеното е толкова мой цвят и като го видя налитам като бик. 😍🤣

Ал, дай моля те този италиански сайт за парфюми. Не съм попадала на намаление и то с 30%.

Миналият ЧП не купих нищо. Гледах едни ботуши слагах, махах от количката и не ги купих. Щом се колебая си зная, не са за мен.

Предимно поръчвам козметика има марки, които много рядко имат намаление в Сефора и ако ми трябва нещо поръчвам. Спрях да трупам и почнах да харча наличните.
В Италия не съм виждала заслужаващо си намаление за ЧП или поне на интересуващи ме неща.

Ps Sl, и аз забелязах същото най-изгодно е на Cyber Monday в Сефора. Ще разгледам от марките, които пускат рядко намаление дали не ми трябва нещо.

# 32
Благодаря за темата.
Възползвам се от Черен петък много сериозно аз във всякакви сфери, най-вече техника. Тогава купувам и много коледни подаръци за близките ми.

# 33
  • София
Нямам конкретни желания за Черния петък, но все нещо купуваме. Последните 2 години май тигани, че вкъщи се готви нон стоп и са консуматив, независимо от цената си.

# 34
Manila Grace на главната улица във Варна пробвах, но нещо-нещо не ме очароват нещата - цените са доста високи за не особено добри материи и кройки, ми те Дика, Ваяна и т.н. (примерно) имат къде къде по-добри кройки на рокли, сака, поли.....
аз също предпочитам плат за дрехи, дори пред естествена кожа.
А парфюма е първи от колекция парфюми, вдъхновени от различни места в България. Много ми е любопитно и се радвам, че се случва в България. Созопол (SZPL 8130) определено е много добър (за моят вкус)

Това е сайта, т.нар. "италианци" в темата за Изпитани сайтове за парфюми
Скрит текст:

Klemy, тиганите са добра идея Simple Smile

# 35
  • Бургас
Благодаря за хубавата тема.Purple Heart Нямам нищо конкретно набелязано за ЧП.

# 36
  • тук-там
Благодаря за темата! Прекрасна е. Дори не знам кога е черният петък Sunglasses

# 37
Снощи си правих пак терапия с вит С при козметичката ми. Много го обичам този витамин.
Препоръча ми някакъв комплект нощен, околоочен крем и пачове за под очи. Разбира се, писах до Дядо Коледа.
Не съм фенка на Черен петък. Редовно си следя определени сайтове и като ми хареса цената, правя поръчка.

# 38
  • София
От ЧП може да се сдобия с нов хладилник, ако има истински намаления. Ако не, няма да купувам нищо.

# 39
  • София
Добре, че не можете да ме видите как съм позеленяла от завист всеки път, когато видя права пола на плоско коремче. Simple Smile Някога ще пусна една моя, тип молив, която нося само с риза отгоре, да видите че животът е радост и тъга

Благодаря не помня на коя съфорумка за фирмата Lena. Ще си взема нещо. Приемливо качество ли са нещата за тези пари? Гледам, че има и рокли с подплата, което е много добре.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 15:23 от Cuckoo

# 40
Благодаря за новата тема!
На мен такива разпродажби и петъци май не ми влияят особено, освен ако някой постоянно не ме атакува с оферти. Както например сайта за кучешки храни. Иначе самата идея да се тъпча с множество други хора в магазин за намаление, ме връща в едни години на немотия, докарва ми задух и досада.
Най-обичам да съм единствения човек в магазина. Тогава може и да премеря нещо.
На всички, които имат нужда от спокойствие, кураж, сила и мотивация тази есен - от сърце пожелавам.
И аз нещо закопнях за типично есенно време. Нищо, че сигурно бързо ще ми омръзне.
Носи ми се зелено. ( то на мен кога ли пък не ми се носи зелено?) От онова модерното Laughing Че даже и розовко бих сложила - пак от онова модерното. Само дето се чудя с какво червило бих увенчала една такава комбинация. Rolling Eyes

# 41
Благодаря Light,
беше ми интересно да прочета историята на Черния петък.

Импулсивен купувач съм или съм на вълна овършавам всичко наред или изпадам в апатия и нищо не ме интересува. По-често съм в първата фаза
.   Както дойде, ако имам време и разцъкам някой сайт може и да уважа ЧП, ако не живи здрави.

# 42
Все се каня да ви питам останаха ли качествени български марки за дрехи? Като се прибирам ми се иска нещо българско да си взема.
Попаднах на това, но нямам впечатления като качество как са.
Това е за Ал например https://denicaboutique.com/produkt/3253/ като цвят.
Аз харесах червено и бяло. https://denicaboutique.com/produkt/дамско-палто-red-love/
https://denicaboutique.com/produkt/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%b … 82%d0%be-vanilla/
На вълна палта съм, а в момента при мен е ей така. 😂

# 43
Боже, Cloe, искрено ти завиждам за плажа, няма и да се сетя за палто през живота си ако съм там, не искам никога да виждам сняг, дъжд и ледове. Искам да живея в страна, където може да се ходи само по сандали и джапанки целогодишно!
От българските марки харесвам Дика, Дафне, Стела Белчева, Данини, Елизабет и пенсионерските Сузи стил.Wink Все се каня да разгледам тази споменавана от вас Ваяна.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 16:31 от mimi.7299

# 44
Носи ми се зелено. ( то на мен кога ли пък не ми се носи зелено?) От онова модерното Laughing Че даже и розовко бих сложила - пак от онова модерното. Само дето се чудя с какво червило бих увенчала една такава комбинация. Rolling Eyes
[/quote]

Лакумпарсита, понеже зеленото и на мен ми е любимо, та да ти кажа аз с какво червило го нося. При всички случаи зелени сенки/защото когато нося зелени дрехи винаги съм с такива сенки/ комбинирам с оранжево,  розово и  наситено светло кафяво/шоколадово/ червило. Червеното червило при зелени сенки ми  е табу.

Общи условия

Активация на акаунт