Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 144 196
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 120
Ал, всичко само по себе си е хубаво.
Но ризата заедно с полата според мен става прекалено натрупано. С такава шарена пола е добре блузата да е едноцветна. Или обратно. Маратонките също не ми се връзват с тази пола.
Мими, на мен ми харесва блузата. Отива ти.

# 121
по-късно ще облека палтото и ще снимам отпред - доста ми е голямо, но не виси защото плата е твърд

# 122
  • Велико Търново
Почвам по ред и ще ме извините, ако пропусна някой!
Всички, които видях ми харесаха.
Змия, много добре си съчетала и като знам каква си хубава...
Мими, за теб същото се отнася.Носи зелената пола с бялата риза.
Ал, полата много, много ми хареса.Съжалявам, че нямам хубава фигура, толкова неща бих носила с удоволствие, но като са раздавали физическите качества съм отсъствала, но за късмета явно съм била от първите.Винаги търся доброто от всички ситуации!

Карен, аз купувам мострените бройки от един завод в Търново.Като ми трябва нещо се обаждам и питам, иначе нямам финансова възможност да го посещавам често.Някои от колекциите ги носят скроени и тогава няма нищо.Ето тази рокля ми я продадоха преди да експедират колекцията и много се притесняваха да не стане някой гаф, защото ми я бяха скъсила като за мен.Два часа чаках да я скъсят.От всичко има само по една бройка, бях купувала и сако на Balmain, голямата ми дъщеря веднага го отхвърли, но като видяла след два дена една инстаграм дама, която тук сме обсъждали и веднага го взе.
Скрит текст:
Скрит текст:

По повод на ръцете-моите момичета ги е срам като съм с тях да ми се виждат ръцете, защото не било красиво жена да има такива ръце.Мъжът ми също изпуска по някой неуместен коментар, но миналата година като обръщах градината ми гледаше от прозореца на неговата спалня и ме питаше, защо съм натискала с десния крак, на него му било удобно с левия.Романтик ми е той.Сега в събота пак ме е поканил на същото мероприятие.
Скрит текст:

# 123
  • тук-там
Siska, то бива тренировки, ама ти направо ме отвя Heart Eyes
Аз се опитвам по нелеп и смешен начин да ви покажа как съм пропуснала да се докарам в този топъл слънчев ден

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:21 от mtz

# 124
Съжалявам, че нямам хубава фигура, толкова неща бих носила с удоволствие, но като са раздавали физическите качества съм отсъствала, но за късмета явно съм била от първите.Винаги търся доброто от всички ситуации!

Как изобщо Сиска можеш да кажеш това, та ти си прекрасна! Една от любимите дами в темата си ми!
Зелената рокля е божествена, представям си как ти стои на русата коса, мммм! И аз бих я носила на някое събитие, как ли ще стои на зелка-коса! Но ще и измисля някоя диадема за коса.... Blush Сакото също ми харесва....!
mtz, супер си, като шведка!

# 125
Много сте изписали... и в нова тема, благодаря за която. Някъде съм изпуснала края и на старата. Simple Smile

Черният петък го пропускам, не ме вълнува.

Ал, харесват ми как ти стоят всички нови покупки! Пробвай да загащиш ризата в полата, само така ги виждам заедно. Можеш да си го позволиш с твоята благодатна фигура. Simple Smile И пробвай с други обувки, категорично не с тези маратонки и чорапи, по скоро с плътен чорапогащник в цвят от дрехите и лоуфъри според мен ще бъде по-добре.
Много харесвам умелото комбиниране на принтове, но за себе си не, не е моето.
Скрит текст:

Мими, на мен ми хареса с полата и точно комбинацията с ботушите. Забелязала съм, че в повечето случаи дрехата ти не ги покрива, в този случай с полата ти беше перфектна комбинацията и изглеждаш перфектно!

За палтото, mtz, от мен - не. Виси и няма никаква форма. Не ти прави услуга, имаш прекрасна фигура и това не е твоето палто.

Сиска, и в в траур си изключително елегантна! Съболезнования.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:31 от Sysly

# 126
И аз искам да видя палтото на Ал отпред.
Сиси, що за глупости бяха това. Имах хубаво тяло и ги остави на мира мъжа и дъщерите. Много хубаво било ръка тип прилеп.
Хареса ми много и роклята и сакото. Какъв сутиен носите под такива рокли с дълбоко деколте?
Mtz, много свежа и хубава си! 😍Честито колие.

# 127
Георгиева, дългата пола е ОК, обаче всичко останало подлежи на връщане.

# 128
mtz, честито колие!
Черната ти блуза ми е абсолютен фаворит. Имам същата, много я нося напоследък, пасва ми и деколте и дължина. Нося я най - често с бели джинси, но всякак ми харесва.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:38 от silver pearl

# 129
Сис, много са ти хубави даже ръцете. И аз искам такива, но ужасно ме мързи. Не разбрах какво не му харесваш и на тялото си. Виждала съм те на снимки и ти е прекрасно. То твоето, ако е лошо, аз да взема да се скрия някъде тогава в дън горки тилилейски.
Mtz, харесва ми как си се решила и днес.
На Змиичката за шевицата не знам, но панталона бих си го откраднала.

# 130
  • София
Al, палтото си личи е класна изработка по начина, по който стои изпънато! Кой номер поръча, че толкова голямо?
Ризата с полата и на снимка не се комбинират, па на живо- абсурд! Клоунада пълна!

Сиска, чувството ти за хумор ме забавлява много! Grinning Hug Малко свежест има нужда тая тема!
За фигурата, комплименти ли си просиш? В тая тема?! Smile

Мими, има Зара и Зара! Сега да не генерализираме! Имам жестоки попадения от Зара, но напоследък само на щерката поръчвам. Чантичка миналата седмица поиска! Nerd Нищо не си харесвам вече от там. Моите дизайнери, явно са ги пуснали в пенсия вече Flushed

# 131
Този път и аз съм на мнението на Савова. Ал, в моята представа си по-стилна жена.
(не че всики нямаме залитания..) Полата е готина, но определено с едноцветна комбинация, палтото - не мога да преценя, ризата - не.

# 132
Al, палтото си личи е класна изработка по начина, по който стои изпънато! Кой номер поръча, че толкова голямо?

И аз мисля същото за палтото, чудесен силует, изпечена работа!

# 133
Имам чувството, че или се шегувате за палтото, или никога не сте виждали хубаво палто. Това да не в войнишки шинел, че да седи изпечено ои твърдо като ламарина.

# 134
  • София
Успокой се, Савова! Само ти си виждала такова! Твоето е със сигурност Е такова! Ама, как да знаем, като ни веднъж не показа нещо!

Общи условия

Активация на акаунт