Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 145 239
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Явно съм пропуснала някой изтрит пост, но в българския език подлогът не е задължителен. В много случаи се подразбира.

Аз имам въпрос - утре имам събитие в планината, ще съм със сиви дънки, сиви маратонки. Не знам какъв цвят риза да облека. Част от вас са ме виждали.
За частта на открито ще съм с тази жилетка

# 181
Палто без подплата е страшно недоразумение за мен и климата в моя град.Въобще се чудя от къде се "пръкна "тази мода... Имам едно 100% вълна и още едно мина и замина,пак 100% вълна.. Топли ужасно много на температура около и малко под 0,ако под него си облечен адекватно . Но духне ли студен вятър минава през него. За топла есен не става,много топли. За студ и вятър също не става. Когато времето става за такова палто,става и за кожено яке...ми няма сезон. Обличам го от време на време по 2 пъти годишно..
Змия,страхотна жилетка! С който и да е цвят от нея ще е супер! Аз бих попробвала с наличните. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 20:47 от sasi6

# 182
  • София
Змия, тази жилетка е повече от феноменална!!!
Ал, дай я облечена роклята са оплакнем очи, сигурна съм, че ти е заспала.

# 183
Змия, с всеки от цветовете ще стои супер, и особено с на ръкава в средата има едно сиво зелено или цвета на хастара

Klemy, роклята остана за корекция в талията, като я взема ще снимам 🙂
Mtz, на теб ще ти стои, с палтото също 🙂

Не са недоразумения палтата без хастар, тънко манто е практична дреха за преходните сезони в България, както и много практична дреха за по-топли градове в България и по света.
Това за вездесъщото кожено яке - ами не, не става да замести всичко 😃

# 184
  • София
Ал, “хастарът” е черен полар с още подплата. Жилетката става за носене до около -2-3 градуса.
Нека сведем избора до червено, зелено и розово. На планинския коктейл накрая ще съм само по риза.

# 185
Еха, 96 мнения…
Виждам ишлемета сте коментирали. Какви попадения имам от бившия завод Орлов в родния Добрич… американски и европейски марки палта за по 50тина лева. Дамско и мъжко. Сега основно под марката Макс Даниели шият за БГ . Все още има малък магазин .

MarietaYo, парфюма е създаден от майстор Simple Smile Като го тестваш ще ми е драго да споделиш как го намираш.
Какъв парфюм си направи?
С Розова основа, разбира се Simple Smile

Това е дамата, качвам за малко

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 21:24 от MarietaYo

# 186
Змия, сложи розово 🌷

Мариета, изглежда супер забавно събитие, отварям да чета на Rose Overdose 🌹

# 187
Змия, аз съм за розово, по нежен цвят, да изпъква красотата на жилетката.

Ал, добре си върнала пратката, с по- женствени дрехи си те представям.
Обаче роклята е страхотна!
И на Мими зелената искам да видя как ще и е

# 188
Змия, сложи розово 🌷

Мариета, изглежда супер забавно събитие, отварям да чета на Rose Overdose 🌹
Ал,
Те имат отделно събитие. Ние с приятелка бяхме на това
https://ekaterinaminkova.com/event/розов-йога-арома-ритрийт-2022/
Сега получих покана за Бали, но други приоритети, кандидат студентски имам тази година. Но на пролет може пак да отида на розите! Много е приятна тази йога специално, усещаш напрежението, но уви в София само ряботи Катето.

# 189
Ал, “хастарът” е черен полар с още подплата. Жилетката става за носене до около -2-3 градуса.
Нека сведем избора до червено, зелено и розово. На планинския коктейл накрая ще съм само по риза.
Аз съм за зелено или червено (което повече стои до жилетката. Всички цветове в жилетката са интензивни (освен сивото, което ще е панталона), мисля, че розовото ще изглежда избеляко...

# 190
  • София
Ох, мен ако питате кожено яке заспива на почти всичко. Е, на делови костюм трудно, но е по-скоро изключение. Имам тънки пакта, с подплата са даже. Е успявам да ги сложа 2-3 пъти преди да се стигне до дебелите. Напълно са ми ненужни ако трябва да сме честни. Като тренчовете. В преходните сезони най-често слагам кожено яке, някое разчупено сако, жилетка или дънковото яке.
Най-носените ми палта са средно дебели, вече. Откакто се движа с кола. Като ходех с ГТ беше друго. Имам едно брутално дебело, красиво, овърсайз, сиво букле - обличам го само при - 15 и виелица. 
И да се върнем на кройката - всички сме с различни фигури. Да се обобщи - халат седи развлечено или овързайзът е страхотен е пълна недомислица. За това е хубаво да пускаме лични снимки, получават се обективни коментари. Обичайно.

# 191
Ал, роклята е супер, такъв модел и на мен ще ми стои.
Змия аз съм за зелена риза, или лилава, като един от цветовете на жилетката...много е свежарска!
И аз в неделя съм на къща за гости в едно село на купон, още не съм измислила тоалет!
Кожените якета са ми най любимата дреха, имам 4-5 и ако мога за връхно само с тях ще ходя. Скоро си изваждам ватираното с якичка от енот! Grinning
Палта и тренчове не са ми любима дреха, ама като си със сако отдолу няма как.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:11 от mimi.7299

# 192
  • София
Мими, нямам лилава. Изгладих розовата, ще изгладя и другите и утре ще събудя мъжа да се произнесе, той рисува и разбира цветовете по различен начин.
Ще покажа какво съм избрала.

# 193
Ще покажа какво съм избрала.
Ще чакаме...!

# 194
  • тук-там
Змия, непременно покажи. Ще се получи интересно, сигурна съм! (За протокола, аз съм за розово, особено ако е наситено)

Общи условия

Активация на акаунт