Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Ноември 2022 (Тема 26)

• 143 966
  • 1 927
  •   1
Отговори
# 1 845
Хареса ми списъка на Агента, чинно изпълнявам с изключение на алкохола - чаша (или две) червено вино вечер си е направо полезна 😉

Показвам нови ботушки, забърсани за супер пари сега по намаленията и не толкова нова лятна рокля, която не е като да не съм я гладила - в момента в който я облека и става така 😄
Не знам каква е тази материя, но е супер досадно.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 19:50 от Maroonka

# 1 846
Марунка, ако е 100% вискоза, става така. Има и тежка, плътна вискоза, която не се мачка.
От години първо гледам състава на плата.

# 1 847
Аз гледам как ми стои дрехата.
Maroonka, забелязвам якето на закачалката, защото си купих много красиво на Guess в този цвят и после реших, че за мен този цвят не е най-добрият.
Мислех, че само аз спя по 5-6 часа.

# 1 848
Rocket, модела им е малко като на туристически обувки. Дали няма да стоят по-добре с нещо такова?
Скрит текст:
аз днес съм с такъв плюс кубинки, горнището и яке с пухеста яка, не беше зле гледката в огледалото
Може да пробваш също и с плътен чорапогащник, вълнена пола и пуловер или вълнена рокля от трико.

Марунка, много хубави ботуши 🙂 Искам и аз такива за към спешъл чантата, която съм нарекла чантата на Klemy 🙂

Днес е мокро, дъждовно и не много готино да си отвън, но пък хидратацията на лицето е на макс 😃

# 1 849
Не мога да си позволя да спя по 5-6 часа, заприличвам напривидение и със сенки под очите, другите препоръки къде ги спазвам, къде не!
Марунка, супер си, много ми харесваш с тоя тоалет.

# 1 850
Егати, сега и аз погледнах препоръките на Агента по-подробно. Оказва се, че аз спазвам само последните три. Blush
Като слънцезащитата я включих от това лято, до сега само на плаж. Но, обичам и ям много риба. Това брои ли се за няколко точки?Stuck Out Tongue Winking Eye А, пия и много вода.Relieved
Не спазвам диети, на обща храна съм. А спорта ми е сведен само до леглото. Grinning Без задни мисли, имам предвид упражненията на Пепси.

Марунка, много ти е хубаво с този тоалет! Но ти си хубава жена по принцип. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:34 от Sysly

# 1 851
  • София
Почти нищо от списъка на Агента не спазвам. Не се гордея с това, но засега положението бива.

# 1 852
  • София
Значи от този дълъг списък покривам само една точка- не пуша.  Joy
Има дни, в които пия само една чаша вода, но няколко кафета, чай само ако съм болна, спя по 5-6 часа, два пъти в седмицата мажа крем, лятото изобщо не ....  Благодаря на мама за гена, че ако зависеше от моите усилия ...
+1
Наливам се с кафета, пия алкохол, спя недостатъчно, спортувам по-малко, отколкото трябва и без интензивни тренировки, абе да не изброявам всичко. Но не пуша.

# 1 853
Марунка, хубави ботуши.
По повод роклята момичетата са ти казали за състава. Аз правя и друго нещо. Хващам плата между ръката си и го намачквам, ако се измачка и нагърчи веднага, не го вземам.
Само ленът е красив намачкан.

# 1 854
И коприната (е ок намачкана).
Правя същото като Cloè, намачква ли се още в магазина, просто не го взимам.

Много дами тук ожалиха бъдещите ми снахи 😃, но изпомачкани дрехи определено не са лайфстайл за подражание.

Другата седмица съм на три партита и един имен ден 🙂 Много обичам това време на годината, само да сме живи и здрави 💖

# 1 855
Не мога да видя какъв е плата, защото предвидливо съм изрязала етикета 😄
По-скоро е някакъв памук, на ест. материя мяза, нищо изкуствено не се усеща, но ще ми е обица на ухото да проверявам вече.

Значи този сезон се скъсах да търся кафяви ботуши и онлайн, и офлайн, нищо нямаше читаво, едвам тези открих (Ева Лонгория от обувки.бг, ако на някой му трябва).

Мариголд, защо да не отива цвета?
Много обичам златисто и бежаво, казват че на руса коса обезличава, но зависи как го съчетаеш с аксесоари.

# 1 856
Поръчах си и същото яке, но в светло бежово answear. То вече си е моят цвят.
Сега не знам какво ще правя с това от магазина на Guess, защото там е възможна само замяна, но те нямат по-светлия цвят.
Не ми отива цветът, тъмен ми е, аз съм с тъмна коса и доста бяло лице и през зимата без тен, се харесвам в светли цветове. Иначе  през лятото нося много цветове.
Обмислям и изчаквам обикновено, сега избързах.

# 1 857
Marigold, a какви шалове носиш с палта и якета и можеш ли да "разделиш" тъмното яке със светъл шал?

А на мен погледа ми залепна веднага не на роклята, а на ботушите на Марунски! Чудесни!

Дойде първият чифт от 3-те които поръчах за да имам база за сравнение да им връзвам кусури и да връщам - цветът на живо е чудесен и са много удобни, но не са плътно по крака както си ги представях! Има ги и в по-светъл цвят, подобен на този на Maroonka.

# 1 858
Agent и аз за светъл шал си помислих веднага.

# 1 859
А на мен погледа ми залепна веднага не на роклята, а на ботушите на Марунски! Чудесни!

И на мен!
Имах подобни преди, бяха ми в графа най- най- любими.
За съжаление, са свършили.

Агентче, показаните от теб се вижда, че са страхотен цвят. Но и аз си ги представям по крака.

Общи условия

Активация на акаунт