Звездни компромати - Ноември'22

• 264 439
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 875
И аз видях част от интервюто с Анелия, както и част от дома и.
Бъди хубавка и мълчи!!!! Това ще кажа на Анелия.
А Александра копае дъното с изумителните си въпроси към чалгаджийките, които Ласкин правеше на пастет!

# 1 876
Ласкин ми беше безкрайно неприятен , именно с това правене на “чалгарките на пастет”.

# 1 877
Как би изглеждала Ружа Игнатова -предполагаеми портрети
Скрит текст:

А ето и статията за който му е интересно да прочете
От какъв произход е, с какви отличителни черти.
Спорих с колежка по отношение дали е ромка или не, Ружа Игнатова. За мен от пръв поглед е тотално ясен произходът й, не знам как някой може да се колебае.

# 1 878
  • София
Прати на колежката линка със статията.

# 1 879
На мен пък всички "борци за почтенност" са ми адски противни. Сега покрай мачовете в нас върви за фон постоянно някоя от телевизиите. Каква беше моята изненада като видях целия ни хайлайф в реклами и стимулиране на хазарт с това залагане на мачове. Включително и Иван и Андрей, пазителите на българщината. Много са ми неприятни всички. А специално те двамата са ми олицетворение на злата мащеха, която уж дала червена ябълка на Сженака, а тя отровна. Точно това правят с Фермата. Уж предаване за нещо смислено, а в крайна сметка задкулисно и тънко тънко се стимулира злоба и простотия. Смисленото е 1%, останалите 99% са заложили на сеира от глупави хора.

# 1 880
Ох, да, и Джаферович, Азис и Геро, същите Money

# 1 881
  • Варна
Гледах малко Анелия.
Не съм много сигурна дали има горна блефаропластика, но ако е така, много ми харесва резултата.

# 1 882
  • Sofia
Горната част на устата ѝ е като заешка.

# 1 883
Прати на колежката линка със статията.
Явно не й е гледала снимките, може ли да има и капка съмнение, че Ружа е ромка?
Скрит текст:

# 1 884
  • Sofia
С бинди на челото и в сари минава за индийка 🤔

# 1 885
Горе-долу същото. Циганите са нисша индийска каста.

# 1 886
Е Индия излезе с официално изказване, че всички роми(да е политкоректно), са индийци. 😂

# 1 887
  • España
Гледам я тази Ружа и смътно чувство имам , че съм я виждала някъде …преди доста време . Тя не е ли била “Жена на годината “ или нещо такова от бутафорните Вип кОнкурси , покрай ПР дейностите на Е. Минчев… Не че аз имам нещо общо с това ,де…. От “Жена на годината “ съм само първото….ааааа и съм “на години “ …сепак !😉

# 1 888
Бизнесдама на годината е била! Жива циг@нка си е!
Обаче идвам с една друга "дама". Я, какъв левент е съпругът!!! Smile
Карикатури!

# 1 889
Горната част на устата ѝ е като заешка.
Анелия има много хубави устни освен ако не си е направила някаква корекция.. Виждала съм я на живо отблизо и изглеждаше перфектно. Не знам за каква заешка горна устна става дума..
На мен не ми харесват единствено зъбите, които си е направила. Прекалено бели са и не й стоят добре.

Общи условия

Активация на акаунт