Звездни компромати - Ноември'22

• 264 529
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Glasgow
Мила Робърт с нова визия
Скрит текст:
на Бела Хадид се е докарала.

# 1 621
Страхотна е Дж Лопес

# 1 622

Джена и Атанас сами без помощ си гледали децата
Скрит текст:

Интересно! Бащата - Атанас Стоев- старши е на 77г., а майка му (т.е. бабата която гледа децата ), трябва да е поне на 90г.. Освен ако въпросната баба не е майката на майка му.
Надя -свекървата на Джена и майка на Атанас е с 22 години по-млада от мъжа си
значи тя, ако е на 55 години -майка й е на 75 или там някъде.
И така да е. Пак е възрастна жената, за да гледа малки деца. Но те си знаят.

# 1 623
Тя ако ги гледа само докато те са на участия, реално ги гледа, докато децата спят.

# 1 624
  • Glasgow
Скрит текст:
Роналдо. От днес вече официално не е футболист на Ман.Юн. (крайно време беше). Чудя се дали да се обадя на единия ми шеф, който е обсебен от него и от отбора 😅когато обявиха трансфера му в манчестър юнайтед, той се беше появил на работа, рева, "добре дошъл отново у дома, сине" и разни ей такива 😆

# 1 625
Скрит текст:
Роналдо. От днес вече официално не е футболист на Ман.Юн. (крайно време беше). Чудя се дали да се обадя на единия ми шеф, който е обсебен от него и от отбора 😅когато обявиха трансфера му в манчестър юнайтед, той се беше появил на работа, рева, "добре дошъл отново у дома, сине" и разни ей такива 😆
По-добре не го закачай.  Trollface

# 1 626
Джесика Честейн рядко има слаба визия, но този път изобщо не ми харесва. Не мисля, че гърбът й е подходящ за такава рокля, която от своя страна изглежда като трикотажна. Конската опашка мисля, че е с удължена коса, която й утежнява и сплесква отгоре.
Перфектна си е жената. На мен много ми харесва. Различна е и се отличава от другите актриси.

# 1 627
  • София
На Джей Ло профилната снимка във фейса е махната и има черен фон. Поднасят й съболезнования. Някой да знае вече какво се е случило?

# 1 628
На мен Джесика Частейн ми е някаква изключителна пластмасова с неопределима възраст. По едно време, по времето когато получи Оскар, по политически причини, тогава ми се струваше много хубава...

# 1 629
Хилъри Дъф и деца
Скрит текст:

Лили Колинс на корицата на френския Vogue
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:
Флорънс Пю
Скрит текст:

Джена Ортега
Скрит текст:

Никол Кидман
Скрит текст:

Изабел Юпер
Скрит текст:

Марго Роби
Скрит текст:

Шон Мендес
Скрит текст:

Ирина Шейк и дъщеря
Скрит текст:

Луси Хейл
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

# 1 630
На Джей Ло профилната снимка във фейса е махната и има черен фон. Поднасят й съболезнования. Някой да знае вече какво се е случило?

Леля й починала.

# 1 631
  • София
Мадона
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Брук Шилдс
Скрит текст:
Шер и гадже
Скрит текст:

Биби Рекса
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Карди Би с мъжа си
Скрит текст:
Ева Мендес
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:

# 1 632
  • Glasgow
Изабел Юпер 😍🤩😍
Снимката, която стимулирала разтрогването на договора на Роналдо с часовника, на часовника е изобразен Роналдо, отбелязващ срещу Ман.Юн. Малко е нахален😆 много смешки има вече из нета, баща на 5 деца от малцинство бил останал безработен🤣
Скрит текст:

# 1 633
Miley Cyrus на 30. Чрд!
Скрит текст:

# 1 634
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Шер и гадже Dizzy Face
На колко години е младежа, бая големичка ми се види разликата им.

Общи условия

Активация на акаунт