Звездни компромати - Ноември'22

• 264 545
  • 2 452
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Джесика Ч.
Скрит текст:
Виктория и Харпър
Скрит текст:
Мел Гибсън с приятелката му и сина им
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:

# 1 606
  • София
Този уж украински/руски "сводник" абсолютно нищо ново не казва, просто потвърди това, което знаех за Роналдо. Джорджина се продаде страшно скъпо, няма лошо щом й изнася, а Шейк се хвърли на следващия договор с Брадли, който смятам, че също е 100 %-ов гей. Ще кажете - ама на нея за какво й е, след като сама си изкарва парите. В Холивуд едни 50 млн нищо не са за да поддържаш лайфстайла си. За 1-2 години паричките отлитат.

В последно време си личи, че Камила Кабейо се е повталила. Млада е и при желание бързо може да постигне добри резултати.

# 1 607
  • Пловдив
Джесика Честейн рядко има слаба визия, но този път изобщо не ми харесва. Не мисля, че гърбът й е подходящ за такава рокля, която от своя страна изглежда като трикотажна. Конската опашка мисля, че е с удължена коса, която й утежнява и сплесква отгоре.

# 1 608

Джена и Атанас сами без помощ си гледали децата
Скрит текст:
Значи в неделя следобяд бебето си е било само вкъщи! Видях ги в Сердика център с едно дете. Джена милата е с огромна глава и къси крака. Много не съразмерна.
Ехаа.. не съм я виждала, но на едно от последните интервюта по тв наскоро ми се стори, че краката са й доста дълги и като цяло е висока, обаче явно всичко е от ъгъла на заснемане…

# 1 609
  • София
Джена е доста главеста и късокрака, така е.

# 1 610
Гледах това днес и ми се видя, че е за тук, Джеймс Бонд кърши снага с чалга  Smile
Скрит текст:

Джеймс Бонд го видях, само чалгата не чух. Готина реклама, но пък аз съм фен на Таика.

# 1 611
С 50млн можеш да си живееш екстра в Холивуд години наред. Бритни има
60 милиона и е купила къщи на всичките си роднини и си живее доста охолно. Меган и Хари имат 30 милиона. И те не са го закъсали. Ирина с нейната красота може да си хване някой хетеро милионер или милиардер.

# 1 612
  • Варна
Гледах това днес и ми се видя, че е за тук, Джеймс Бонд кърши снага с чалга  Smile
Скрит текст:

Тука, ако има чалга,
аз съм скумрията Бийбър,
Хейли Бийбър!

# 1 613
Гуен е заприличала на българска чалга певица - разплескана горна джука, вежди, преплетени крака за секси стойка, букли тип ранната Ивана Тръмп и къса рокличка. Брр

# 1 614

Скрит текст:

Интересно! Бащата - Атанас Стоев- старши е на 77г., а майка му (т.е. бабата която гледа децата ), трябва да е поне на 90г.. Освен ако въпросната баба не е майката на майка му.

# 1 615
  • Down south
Цитат
Гуен е заприличала на българска чалга певица - , букли тип ранната Ивана Тръмп и къса рокличка. Брр
70-те/80-те се завръщат.
Много неща от този период стават модерни (САЩ)

# 1 616
  • София

Скрит текст:

Интересно! Бащата - Атанас Стоев- старши е на 77г., а майка му (т.е. бабата която гледа децата ), трябва да е поне на 90г.. Освен ако въпросната баба не е майката на майка му.
Надя -свекървата на Джена и майка на Атанас е с 22 години по-млада от мъжа си
значи тя, ако е на 55 години -майка й е на 75 или там някъде.

# 1 617
Мила Робърт с нова визия
Скрит текст:

# 1 618
  • Бургас
Гло на участие снощи:smiles:

# 1 619
  • Пловдив
Дженифър Лопес позира за корицата на US Vogue за първи път от 10 години

Скрит текст:

https://spletnik.ru/dzhennifer-lopes-snyalas-dlya-oblozhki-ameri … -za-10-let-303150

Общи условия

Активация на акаунт