Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 829
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 795
Олеее куфарчето на Киндер е страшно сладкоо!! Със здраве да го използвате!

Аз наскоро нищо не съм печелила, та мисля че вече ми е време да ми се усмихне късмета. *Мрън*

# 796
В играта на лидл ако се пазарува над 100лв примерно отчита ли 5 х 20 или ще отчете само  4х20, тоест едно участие? Обикновено там пазара ни е около 200лв.че ходим рядко и да знам дали да деля на няколко бележки или ще си зачете реално похарчените пари.

# 797
  • София
При мен линка от Bobby за фото книгата не води до никъде. Явно не действа в момента.
За Лидл - при 100 лв сметка ще отчете едно участие за томболата и ще останат 20 лв за следващо. След друго пазаруване за още 60 лв, ще се генерира второ участие.

# 798
Ваучерите за фотокнига са на случаен принцип. Не всички, които са се регистрирали, получават ваучер.
Ваучерите се изпращат малко след регистрацията. Ако не сте получили до момента ваучер, няма смисъл да чакате.

# 799
Къде участвате в Лидл за оценка на филиала или както там се нарича, търсих, но не намерих на сайта им Cry

# 800
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xX6QtSeWiZsyY … 092&dl_redirect=1
И в инстаграм имат същата промоция

Ако някой ми каже как да копирам линка ще го споделя 😂

# 801
  • Бургас
Къде участвате в Лидл за оценка на филиала или както там се нарича, търсих, но не намерих на сайта им Cry
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa 

# 802
Сега забелязах, че са си вдигнали малко цените (като влязох през този линк) Simple Smile

Или пък гледам ХТ профешънъл лайн, вместо само профешънъл лайн, но честно казано не схващам разликата...

# 803
При мен линка от Bobby за фото книгата не води до никъде. Явно не действа в момента.
За Лидл - при 100 лв сметка ще отчете едно участие за томболата и ще останат 20 лв за следващо. След друго пазаруване за още 60 лв, ще се генерира второ участие.
благодаря, значи да си деля бележките, че то докато стигнем до друго пазаруване може да не е валидна вече играта.

# 804

Колежката е с прахосмукачка от Елит, аз пак се разминах с РС Simple Smile

Поне е окуражаващо, че истинска бележка е спечелила.

# 805
  • София
благодаря, значи да си деля бележките, че то докато стигнем до друго пазаруване може да не е валидна вече играта.
Няма смисъл да се делят. Остатъка от 20 лв. не се губи, стои като точка в профила. Както е при мен - имам остатък от някакво пазаруване от 40 лв/2 точки и при следващо пазаруване 2 пъти по 20 ще се получи едно участие.
Скрит текст:

# 806
Yyovanka, аз си мисля,че ако не направиш точки за участие в томболата до края на срока, след това ще се нулират и следващия месец ако има такава томбола ще трябва да се трупат отново. От предния месец имах останала една точка която не ми се прехвърли за този.

# 807
Yyovanka, аз си мисля,че ако не направиш точки за участие в томболата до края на срока, след това ще се нулират и следващия месец ако има такава томбола ще трябва да се трупат отново. От предния месец имах останала една точка която не ми се прехвърли за този.

Точките са си за съответната игра. Не се прехвърлят и не важат за няколко игри. Ако смятате, че няма да успеете да съберете още 4 точки за ново участие пак няма смисъл да делите бележките, те така или иначе са само за тази игра точките.

# 808
  • София
А, да, не остават за други промоции. Отбелязвам само, че няма смисъл да се делят сметките - така или иначе на 100 лв. сметка ще се отчете едно участие 80 лв., другите 20 лв. ще си увиснат самотни в профила.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 20:33 от yovanka

# 809
Сега забелязах, че са си вдигнали малко цените (като влязох през този линк) Simple Smile

Или пък гледам ХТ профешънъл лайн, вместо само профешънъл лайн, но честно казано не схващам разликата...

ХТ-то е с по-дебела хартия и се препоръчваше да не е повече от 36 стр., това е по спомен, не ми се търси сега.
В момента си сглобявам фотокнигата.

Общи условия

Активация на акаунт