Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 128 - ноември 2022)

• 101 808
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 840
# 841
  • Бургас
От къде се вземат тези 10% кодове за Лидл и как се използват?

# 842
Хора,активна игра с бира има ли?

# 843
Хора,активна игра с бира има ли?

На Каменица още е активна, тя е за магазини, в които има рекламни материали, но не знам кои са.
Calrsberg - за Кауфланд и Метро.

# 844
Lidl Plus -> Още -> Ексклузивни купони -> Въвеждате GOTVI7150. В момента има още 2 кода LPKOLEDA1 и LPKOLEDA2, които дават отстъпки за определени продукти.

Бира Морети също имат игра за мин. 4 лв.

# 845
  • София/Търново
Това съм го пропуснала, може ли линк?
[/quote]

Бира Морети също имат игра за мин. 4 лв.
[/quote]

# 846
Аз като питах в инстаграм ми отговориха,че 4 държави участват май в играта на пинк панда,само че сега не намирам поста да кажа с точност Grinning Аз затова се и отказах,досега май само 1 бг име имаше.

# 847
8Eos8, https://www.birramoretti.com/bg/bg/age-gate?returnUrl=https%3A%2 … 2Fbg%2Fbg%2Fpromo

Тази седмица знае ли се за какво играем в Макдоналдс?

# 848
И аз се сетих за Морети. Каменица у нас не се пие. Категорична съм,че това е най-гнусната българска бира.
Цъкнах едно участие за пуловер,за спорта. 😁

# 849
Някой беше написал,че мъжът и е спечелил кутия от покупка на работни дрехи- от Сенсо или Бултекс. Може ли да кажете какво имаше в кутията?
И в каменица за пуф,веднага ли разбирате дали печелите пуф?

# 850
Тези от Макдоналдс какви ги вършат? Пак са занулили всичко и трябва да се играе отново, много са зле! Преди им писах заради същата глупост, никакъв отговор.

# 851
Имам въпрос към сдобилите чаша от играта на КК с капачки : има ли някъде списък с наградните центрове, някоя от големите вериги дали участва ?

# 852
  • Бургас
Аз ги намирам като публикуват ,1-2 пъти може би в едмицата, на Ютюб канала на Лидъл клипче с готварска рецепта. При описанието отдолу са дадени кодовете за отстъпка 10%. Пише срокът за добавяне в приложението и от този момент започват да текат 5 дни, в които да се използват. Добавямеги в приложението както е описано в по-горен пост.

# 853
  • sofia
Имам въпрос към сдобилите чаша от играта на КК с капачки : има ли някъде списък с наградните центрове, някоя от големите вериги дали участва ?
В магазин Фреш в София има чаши и дават вече. В чагазина има плакат на промоцията, вероятно където има реклама, там са заредили и чашите.

# 854
От Бултекс 99 никой не се е свързал с него,така че не знам какво ще има в кутията.В правилата пише,че си избираш номер за обувки или цвят и размер за дреха.
Макдоналдс според мен в понеделник са малките напитки ……ще видим.Чорапите уж трябваше да са последни…..
В магазин Лекси в Пловдив дават чанта голяма и хубава при покупка на 2 бр. сок Раух.

Общи условия

Активация на акаунт