Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 10

• 79 250
  • 838
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Наде да споделиш после. Имало ги в ДМ тия чудесии.

Kак в ДМ, не съм разбрала, ще взема да прегледам какво предлагат. Он-лайн гледам, че е оскъден асортимента.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=ONE%20THING&searchT … dName=ONE%20THING

# 646
  • София
Марката съм я мервала във физически ДМ, но не помня какво се предлага. Тонерът с ниацинамид има впечатляващо съдържание от този актив, прави ми впечатление, че обикновено е 5%.

Аз трета го ползвам без нищо - нанасям на чисто и сухо лице и отгоре не хидратирам. Много рядко се получава белене и то, ако през деня не съм достатъчно щателна с грижата, а пак карам на минимализъм.

# 647
Снощи минах на по-високата концентрация на турския трет (0.05%). Нямам белене, нито щипане или сухота. Явно кожата ми вече е привикнала към ретиноидите, което е добре.

# 648
Чакай поне 3 дни, за да си проличи дали реагира.

# 649
  • пустинята Гоби
И аз това щях да кажа, от едно мазане не може да се направи извод.

# 650
  • София
Значи, аз дето съм вряла и кипяла и си мажа испанското злато като филия с лютеница и нямам никакъв, никакъв проблем! Та явно с атмосферните условия и стандартната ми хидратация, съм си нарушила бариерата по ръба на отвора на ноздрата - външна част и леко отвътре. Някакво изтъняване, болка, парене, кво туй нещо! Там не мажа, ама явно стига. Там не ходратирам, ама явно не стига! Не се беля никъде, но там направо рани. Като минавам с пръст го усещам тънко, като хартия и порьозно, ужасно.
Купих и мажа с дефламол и има драматична разлика за два дни, но, момичета, внимавайте с лигавиците и тънките участъци кожа, предпазвайте и хидратирайте дори и да не усещате нужда.

# 651
Ms. Gorgeous, ако сложиш вазелин покрай носа да не мигрира трет?

# 652
  • София
Ами, имам богат опит, досега не ми се е случвало, нивгаш. Но пък съм ползвала третиноин турски, който си е сух.
Преди две седмици ми пострадаха и устните, не го отдавах на трета, но мисля пак е имало миграция.
Мажа цяло лице обилно, това грахово зърно не го разбирам Joy

Няма от какво друго да е, нямам неразположения.

# 653
  • София
Ами, имам богат опит, досега не ми се е случвало, нивгаш. Но пък съм ползвала третиноин турски, който си е сух.
Преди две седмици ми пострадаха и устните, не го отдавах на трета, но мисля пак е имало миграция.
Мажа цяло лице обилно, това грахово зърно не го разбирам Joy

Няма от какво друго да е, нямам неразположения.

Нали знаеш приказката less is more Mr. Green

Испанският трет са нанася толкова лесно, че половин грахче ми е достатъчно за цялото лице не знам защо ти е да нанасяш по-голямо количество.... и като гледам как тубичка от 30гр. ще ни стигне с щерката, която бори трудно акне преди бал, поне за половин година, започнах да нанасям по грахче и на краката, ще стана една изгладена Mr. Green

# 654
  • София
Шия, деколте - щедра съм. То, така и с крем лице, тонери, мистове, серуми - от чело до зърна и после много съм харчела Mr. Green

# 655
  • София
Момичета как нанасяте тонер /не тоник 😳/, че една приятелка ме изуми като каза че си го ползва с тампон и търка лицето си. Аз лично като серум и потупвам с пръсти. Случвало ми се е да си намокря тънка салфетка с тонер и да си поседя с нея на лицето докато изсъхне 🙃. И изобщо го разбирам като хидратираща грижа и подготовка за следващ продукт.

# 656
  • София
Тонер с гликолова киселина с тампон, останалото с пръсти.
На когото както му е удобно.

# 657
С пулверизатор пръскам и с пръсти потупвам.

# 658
  • София
Всички тонери и изобщо всички течни продукти нанасям по малко на дланта и от там на лицето.

Памук на лицето съм спряла на 100%, но и аз като Мишчица от време на време слагам напоени салфетки, когато искам ударна хидратация.

# 659
  • Варна
Пюнгата съм го пресипала в шише от хеалурон на Ординари и си го нанасям с пипета като серум,че иначе много хидратирам пижамата и паркета Grinning. Някакъв течен имам корейски,него в пръскалка съм го натикала и така. Откакто имам свястна рутина тампоните за грим ги ползвам да си чистя лепкавия слой на топ лака Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт