Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2022

• 128 261
  • 1 334
  •   2
Отговори
# 1 095
100 ml Carolina Herrera Good Girl  излиза 56.75 евро с кода BLACKFRIDAY12

https://www.flaconi.de/parfum/carolina-herrera/good-girl/carolin … l#sku=80067347-80

# 1 096
  • На черешатааа
Скрит текст:
Скрит текст:
С молба за хелп влизам в страхотната тема Sparkling Heart и с огромни Благодарности към всички споделящи в нея Sparkling Heart.  Издирвам  Seta MORESQUE  нааа много  добра цена/ даже и остатъчна бутилка бих приютила и другия който издирвам е Dupont Perfect Tobacco , за коледен дар , та тестер не е опция Simple Smile
Seta е отскоро налична в Spays parfums, с код BF2022 се получава супер цена

https://www.sprayparfums.com/en/prodotto/seta/

Радика обичам те бе жена Flowers Hibiscus Sparkling Heart. Картата ми обаче не Satisfied . Тъкмо си  лягам, пазарила всекви тъпотии  и леко депресе, че няма парфюм фор ми- тези които искам скъпоо. И си викам, чек да хвърля 1 око на темата, да не изтърва нещо и бам твоя пост. Адреналина рЕзко ме налази и грабнах картата. Мисля, че искам още 1-2 аромата, НО предвидливо си лягам. На свежо утре ще гърмя . Още веднъж много  ти Благодаря Sparkling Heart                                                                                                                                                                                        
 P,S  коледните дарове ще почакат  Satisfied . Днес ми попадна 1 мисъл из фб- обичай поне веднъж първо себе си. Е на , послушах ги Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 097
Добро утро! Някои знае ли как да променя адрес на доставка в Нотино ?
От имейла им има линк за редакция и ме изпрати тук, но няма избираема опция за промяна на адрес за доставка:

# 1 098
  • Враца
https://monna.bg/product/guerlain-linstant-magic-parfyumna-voda-za-zheni  - този Линстан Меджик, пише че вариантите са 75 и 100 мл.,
а моите спомени са , че разфасовките в които е пуснат на пазара са - 30, 50 и 80 мл.
Аз ли нещо пропускам?

P.s. и Фрагрантика, така казва:  It comes as EDP in 30 ml, 50m l and 80 ml bottles, and as concentrated Perfume in a 7.5 ml bottle.

# 1 099
https://monna.bg/product/guerlain-linstant-magic-parfyumna-voda-za-zheni  - този Линстан Меджик, пише че вариантите са 75 и 100 мл.,
а моите спомени са , че разфасовките в които е пуснат на пазара са - 30, 50 и 80 мл.
Аз ли нещо пропускам?

P.s. и Фрагрантика, така казва:  It comes as EDP in 30 ml, 50m l and 80 ml bottles, and as concentrated Perfume in a 7.5 ml bottle.
новите бутилки са 75 мл, може би е от тях, а на снимката е стария тестер

# 1 100
Здравейте, има ли някаква статистика (анкета) кой от сайтовете за парфюми сте доволни или сте ползвали най-често?
Чудя се има ли разфасовки по 150мл например на Narciso Rodriguez For her? Същевременно в Parfimo опаковката на Bvlgari Omnia amethyst е различна от това,което по другите сайтове.

# 1 101
Здравейте, има ли някаква статистика (анкета) кой от сайтовете за парфюми сте доволни или сте ползвали най-често?
Чудя се има ли разфасовки по 150мл например на Narciso Rodriguez For her? Същевременно в Parfimo опаковката на Bvlgari Omnia amethyst е различна от това,което по другите сайтове.
Narsico for her ми е любим.Има разфасовка:30,50,100,150 мл.За омния не мога да помогна,но ако е имало рефулмулация,снимката може да е на по ново или старо производство.

# 1 102
  • София
Само такава статистика не сме направили все още. Sweat Smile
Има 150 мл. Narciso Rodriguez For her.

# 1 103
Статистика лесно може да се изведе според преобладаващите мнения за дадени сайтове, но показателите се променят най-вече според офертите и асортимента. Преди известно време в темата основно се коментираха предложрнията на parfimo, но откакто не са вече така изгодни, други са сайтовете. Освен това, потрвбителите търсят различни парфюми, които се предлагат не само на най-популярните места. По-важен е въпросът с надеждността на сайтовете, затова и той се дискутира основно, когато става дума за нови.

# 1 104
Parfimo го видях в първата страница, предполага се,че за да е там се е доказал, че продават истински парфюми, така ли? В моя случай там нещата излизат най-изгодно, но разфасовките и разликата в опаковките малко ме накараха да се зачудя.

# 1 105
  • Sofia
Parfimo го видях в първата страница, предполага се,че за да е там се е доказал, че продават истински парфюми, така ли? В моя случай там нещата излизат най-изгодно, но разфасовките и разликата в опаковките малко ме накараха да се зачудя.
Parfimo е добре, но имат висока доставка и 2 лева отделно за наложен платеж, ако така цената пак е ниска, не е проблем.

# 1 106
https://www.parfimo.bg/zadig-voltaire-this-is-her-eau-de-parfum- … ZB5gaAlm8EALw_wcB

Здравейте, от Parfimo bg можете ли да споделите мнение за тестерите. Този много го искам и ме съблазнява цената, но е твстер и се чудя..

# 1 107
Какво по-точно се чудите?

# 1 108
  • София
desiniko, два тестера от Парфимо на This Is Her съм купувала през годините от Парфимо. Няма какво да ви притеснява. Купувайте. Simple Smile Имайте предвид, че течността в 100 мл. бутилка е около един пръст по-надолу от гърлото, т.е. да не си помислите, че е ползван и върнат. Wink

# 1 109
  • Бургас
Здравейте, включвам се по темата с Mon Guerlain Bloom of rose EDT, който получих днес от Елинор. Течността също е със светъл, почти прозрачен цвят, поръчвала съм и преди от Елинор и не смятам че продават ментета. Ароматът също е ок, за мен. Ето и снимка:

Здравейте,
казвам се Станчо Вълчанов и съм собственик на www.starcorp.bg
Качвам снимки на върнат към нас продукт поради съмнения за автентичност.
Бих оценил всякакви коментари.
-batch code на кутията
-batch code на бутилката
-външна опаковка и бутилка
-едър план на бутилката
-вътрешна страна на опаковката.
Кое може да даде повод за съмнение?

Общи условия

Активация на акаунт