Съпруги на военнослужещи - 31

• 46 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Има малко повишение. Има цени за нощувка с храна и цени само за нощувка.
Далечно ми идва още лятото. Сега искаме да мръднем някъде на басейн и спа, в края на май сме на санаториум. Като стигнеш една възраст, започваш да търсиш топличко през зимата и прохлада през лятото. 😂
МисЮ, като свалиш 10 кг, започва да си личи. На ТМ да му кажеш, че танкът ще иска ново оборудване т. е. нов гардероб. 😃
Та викаш Бел... На мен едно време ми се повдигаше от Снежанка.
Фло, и аз искам още 10 да смъкна, но не ми се получава. А за двата дена на вода, и аз ги правя от поне две години вече. Чувствам се добре, а и не мисля какво да си нося за обяд. 😄

# 211
Дунди, сякаш не личи особено още... Поне още 3 пъти по толкова ще проличат хахаха
Но действам по въпроса... Няма да е лошо и аз да се включа като вас с един (с 2 няма да издържа в началото) воден ден.. Сигурно добре ще ми се отрази.
Иначе ние имаме традиция сега, всеки уикенд приказка за една принцеса... Минаха Ариел, Бел и Пепеляшка... Сигурно другата седмица ще иска пък Снежанка, знам ли я Joy
А за почивките, аз даже искам вече да запазваме, че хич не обичам в последния момент... Grinning

# 212
  • София
МИС Ю, поздравявам те! Браво, момиче!!! Това е чудесно постижение за 2 месеца. Инат си трябва за отслабването. След 10 кг. пациентите започнаха да ми правят комплименти.Приятно е, а и е стимулиращо. Разсмя ме твоето момче, с приказката за номера на танка. Joy
Давай смело напред. С времето става по-лесно. Аз започнах с един воден ден, веднаж в месеца. Сега опитах два дни и ми се получи. По това време готвих лозови сарми. А колко ги обичааам...Е, поглеждах ги от време навреме доста свирепо, но издържах. И се гордея със себе си сега. Мисля занапред да въведа по един воден ден в седмицата. Кантарът ми е приятел. Показва все по-малко и по-малко. Ще ви рапортувам в края на февруари. Тогава ще стане 1 година. Гаджето също сваля, но той започна 2 месеца след мен. И неговите резултати са много добри. Ще видите вие, като станем едни слаби, готини, също като преди 47, когато се запознахме.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
  • Пловдив
Привет и от мен Simple Smile
Извънредно прекратихме снежната почивка заради обилен снеговалеж и опасенията, че утре може и да не можем, да се приберем Rolling Eyes
Хобитчета не останаха очаровани, но няма начин - надяваме се, прогнозите за сняг в Пловдив да се сбъднат, че да се порадват (порадваме) още малко на снега тази зима Joy
Относно килограмите - и аз съм надолу Joy 2, но съм надолу! Може и да не мърдат те особено, но обиколките ми се смаляват, което ми е по-големият стимул.
Едно от новогодишните ми обещания към мен беше, че ще спортувам поне 5 часа седмично. Изключвам сега ваканцията на децата и освинването ни покрай нея, Rolling Eyes но спазвам дадената дума Simple Smile
Ходим с ММ на народни танци и ни се отразява страхотно (на мен - на настроението, на него - на фигурата. За 4 месеца свали 10 килограма без да променя начина на хранене, единствената разлика са два пъти седмично танците и че спря газираните напитки Scream).
Фло, Мис Ю, браво за постигнатите резултати!!!
За картите и аз видях вчера, че са качили вече и цените, само за лагерите не открих информация Rolling Eyes Ще изчакам още малко време и ако не качат, ще звънна да питам, че баткото ме "изяде" вкъщи Joy Малката и тя няма търпение, да навърши заветните 11, за да отиде Simple Smile

Какво четете? Я кажете нещо интересно, че не мога да си намеря книга, която да ме държи будна до сутринта Simple Smile

# 214
  • Пловдив
Аз не съм от най - четящите т. е. по цял ден чета неща, нямащи общо с художествена литература 😃, а и честно казано, няма книга, заради която да не се наспя. Доспи ли ми се, гася всичко и заспивам. Сега си изтеглих Войната на буквите заради филма. Еми... Слаба работа, която май е доста далеч от истината. Следя една група във фейса. И там е като кулинарните теми. Един чете нещо, другите след него. И с манджите е същата работа. Имам чувство, че всички готвят едно и също. 😂

# 215
  • София
Привет, прекрасни!
Ето ме и мен в компанията. От сутринта - кафе, пазар, готвене, посрещане. Прибраха се внучките ми от мини ваканцията. Изкарали са чудесно.
МЪНИЧЕ, поздравления и за вас, че слабеете с помощта на народните танци.
МИС Ю, ти на коя диета си или си на хранителния режим, на който съм и аз?
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, расте ли бебка? Ще започнат да не й стават някои ританки. Simple Smile
ДУНДИ, не знам какво точно правиш, но така ми се иска и при теб да се получи. И ти да свалиш тези запланувани 10 кг.
Бре, като станем едни фиданки, ще смаем света. Още малко и сме готови за плажа! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
Чърчил е казал: „На моята възраст вече не мога да си позволя да се чувствам зле.”
И аз така 🙂
Честита неделя ❤

Късно неделно включване. Не успях сутринта и после докато наготвя и се разкрася стана 14,00 ч.
Фло, расте бебка. Според мен е сравнително кротичка, поревава си, но не е нещо извънредно. Аз като си спомня баща и, който почти не спеше и само ревеше Laughing. Изгледах го, така или иначе, сега е техен ред. В момента и правя надписи, покани и карти за наричане за питката за 40-я ден от раждането. Тогава се ходи на църква, прави се погача, нарича се бебето, хапват се сладки неща и т.н. Та, подготвям украсата и за това.   
Малко съм се разлигавила в последно време и това не ми харесва - не ми е много ок /разни болежки, някави мисли, които ме товарят/, но ще се водя от мисълта на Чърчил и ще се преборя с негативните чувства и мисли.
Не мога и да отслабна, но се радвам на вашите резултати. Този режим някак не успявам да го спазвам, въпреки, че вечерям най-късно до 19,00 и то предимно салата, сутрин ми се налага да сложа някаква хапка в устата, заради хапчетата и така. Дори и танците не ми помагат. Надявам се все пак да има някакви резултати, дори и минимални.
За книга - в момента чета "Глина" на Виктория Бешлийска. Не е лоша, напомня ми с нещо на "Преспанските камбани", но чак да ме оставя будна, не.  Мъниче, не знам какви книги харесваш, аз по принцип чета много, но всеки си има различен вкус.
Хубав и топъл неделен следобед!

# 217
Здравейте момичета ,как успявате да ги сваляте тези килограми? Аз за две седмици едва -4 кг.а колко по 4 имаааа. Мис Ю и аз така се шегувам като твоя мъж. Фло ти си герой както винаги. При мен нищо ново искам промяна и за сега успях само с косата,боря се и с кг.но ще е трудно. Малкия си беше тази седмица на дядов дом,вдигна в понеделник еднократна температура и ми се обадиха от градината,за радост мина. Каката и тя беше междосрочна ваканция и така. Я да попитам само аз ли не успявам да видя цените за лято 2023г? Желая Ви усмихната макар и мразовита неделя.

# 218
Здравейте, момичета! Да се включа и аз, преди да свърши седмицата.
Аз след празниците качих килограмите, които бях свалила. Така че вашите кг не са се изгубили, при мен са. Joy Трябва да се стегна. Трудно ми е да не ям сладичко.
Танците и на мен ми се отразяват чудесно в емоционален план. В групата има един господин, който в началото изобщо не можеше да играе, нямаше никакво чувство за ритъм. За 2 - 3 месеца научи всички хора, които играем. Всички много му се радваме. Готина група сме.
Утре започва новия срок. Успех на учениците! Вторият срок минава по-бързо.
До скоро, мили момичета!

# 219
  • София
Ха, добра неделна вечер и от мен!
Аз малко поотпускарствах, изкарахме градска ваканция - на кънки, на Витоша, малко четене на книжки и т.н. Довална е малката маймуна, значи ваканцията е била ОК. Големите са тази вечер на театър - катата с гаджето, баткото с компания. Аз във вторник съм с каката на театър.  Много съм дезорганизирана, харесва ми да си чета безцелно, а имам толкова много за служебно четене... Но имаме разни дрязги и ми е паднала мотивацията... Ще видим от утре как ще е...
С килограмите сме не на ВИЕ, ами на "Царю Честити"... не зная дали ще сваля нещо някога (освен зимното яке напролет), ама по-натам ще го мисля.

# 220
Някой  знае ли дали работи базата в Рибарица,

# 221
  • Пловдив
Някой  знае ли дали работи базата в Рибарица,

а защо не попитате направо във военните клубове?

# 222
Здравейте и от мен! Ние сме добре, починахме си почивните дни, не сме си подавали носовете навън. Сега чакаме пролетната ваканция и кроя планове за тогава. И аз като Дафинов лист нещо все ми е уморено, трудно ставам сутрин и вечер към 22.30 съм в леглото вече. И не ми остават нито време, нито сили да чета книги. А и имах проблем с очите този месец и стоенето цял ден пред компютъра в работата достатъчно ги натоварва, та у нас гледам да ми почиват.
E, ето че ме завъртя работата, оставям ви с пожелания за хубав ден и стойте на топло!

# 223
Момичета, помогнете ми с идея за не много дълго стихотворение, посветено на Освобождението на България. Детето иска да участва в един конкурс и засега съм се спряла на "Трети март" на Ангелина Жекова, но ми се иска още да потърся.

# 224
  • София
Добро утро, прекрасни!
Днес аз ли съм подранила или вие се успахте? Починете си добре. Работата няма да избяга. И защо да бързате да свършите днес някаква работа, като може да я свършите утре. От работа не се хубавее, а се гърбавее. Grinning
Опитвам се да заместя ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, но тя е незаменима! Heart
Кафе няма, пригответе си сами. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ела, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, че във военното ни блокче настана бъркотия!
СЕТИ, потърсих стихотворение, но в книжките на децата нищо не намерих. Не съм търсила в нета.

Общи условия

Активация на акаунт