Лидл 169 - ноемврийски надежди...

• 106 836
  • 1 484
  •   1
Отговори
# 1 305
Това с елхите за мен е измама, ако всички са без корени.
И с риск някой да се обиди (че съм си позволила да снимам), забелязано пред Лидл:

# 1 306
Утре ще ходя за кайма и панирани зеленчуци. (Имате ли отзиви за последните)? Видях, че пакетът включва моркови, карфиол, броколи.

Аз съм взимала и ми харесват. И гъби бях взимала, но за тях съм - не.

# 1 307
  • Сливен
Здравейте, пускали ли са такъв чопър, някой може ли да даде отзив -читав ли е? Смятам,че по параметри е добре. https://www.lidl.bg/p/otpusni-se-koleda-e-za-kuhniata/multifunkt … len-chopar/p77272
Имам го от повече от 3 години.Първия му се счупи едно зъбче на втората година,смениха го с нов .За сега работи без проблем.Поне веднъж в седмицата го ползвам,доволна съм.

# 1 308
Парфюмите от брошурата в Младост 2 бяха след Делукс нещата, на някаква никаква поставка - между тях и кошовете с нещата от понеделник. Имаше тестери, но нито един не ми допадна (и Стайлиша ми се строи като че ли различен…)

# 1 309
  • In transit
Някой може ли да ми каже този аромат, на кой парфюм е реплика?

Днес много скромен пазар...броколи и гъби портобело. Отпуснала съм се, нали идва Коледа. Grinning

# 1 310
  • София
Някой може ли да ми каже този аромат, на кой парфюм е реплика?

Днес много скромен пазар...броколи и гъби портобело. Отпуснала съм се, нали идва Коледа. Grinning

Страхотна имитация на Нарцисо Родригес For Her! Много, много добър!

# 1 311
Нарцисо Р.фор хъ..

# 1 312
  • София
Здравейте, пускали ли са такъв чопър, някой може ли да даде отзив -читав ли е? Смятам,че по параметри е добре. https://www.lidl.bg/p/otpusni-se-koleda-e-za-kuhniata/multifunkt … len-chopar/p77272
Имам го от повече от 3 години.Първия му се счупи едно зъбче на втората година,смениха го с нов .За сега работи без проблем.Поне веднъж в седмицата го ползвам,доволна съм.
След една година ползване, втората скорост не работи, т.е. по- мощната! Не бих купила отново и не бих препоръчала.

# 1 313
  • Sofia
Показвам аналог на моя  кухненски робот Силвър крест (който ми е много полезен) отпреди години, ако за някой ще е полезно, че и цената е страхотна.
https://www.emag.bg/kuhnenski-robot-heinner-750-w-kupa-1-2-l-ble … 17&scenario_ID=49

# 1 314
  • София

След една година ползване, втората скорост не работи, т.е. по- мощната! Не бих купила отново и не бих препоръчала.

Трябвало е да го занесеш за рекламация в магазина, бил е в гаранция.
Щяха да го заменят с нов или да върнат парите.

# 1 315
  • София

Трябвало е да го занесеш за рекламация в магазина, бил е в гаранция.
Щяха да го заменят с нов или да върнат парите.
Трябваше и най- вече на фона на това, че обиколих няколко, за да купя. Не ми се занимаваше и май всички на това разчитат.

# 1 316
Не разчитат. Но няма и как да дойдат у вас да го вземат за ремонт.

# 1 317
  • София
Не разчитат. Но няма и как да дойдат у вас да го вземат за ремонт.
Напротив! Точно на това разчитат, ако всички в Бг си търсехме правата, може би нямаше да сме там където сме сега. Вкъщи не очаквам да дойде някой, а щеше да е хубаво, нали? Исках да кажа с поста си, че не оправда това, за което го купих и не бих препоръчала!

# 1 318
Подарявам купон за играчки
Скрит текст:

# 1 319
Така е..ако всички си търсихме правата, вероятно щеше да е друго. Но ето ти, не си си ги потърсила.

Имам чопър от лидл който не си знае годините, и работи. До късмет е с техниката.

Общи условия

Активация на акаунт