Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е чертата, която се появява на корема по време на бременност?
Какво представлява феталната морфология и къде мога да я направя?
Какво представлява коластрата и как трябва да се грижим за нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е чертата, която се появява на корема по време на бременност?
Чертата, която се появява на корема по време на бременност, е известна като линия на корема. Това е вертикална линия, която минава от пубиса до горната част на корема. Появява се поради разтягането на мускулите и растежа на матката. Обикновено се появява около 23-24 седмица от бременността и изчезва след раждането.
-
Какво представлява феталната морфология и къде мога да я направя?
-
Какво представлява коластрата и как трябва да се грижим за нея?
Коластрата е жълтеникава или бяла течност, произведена от гърдите преди кърменето. Това е първата храна, която бебето получава след раждането. За грижа за коластра майките могат да използват кремове, които помагат за подготовката на зърната за кърмене. Освен това търкането или обтриването на зърната по време на къпане може да помогне за втвърдяването им. Важно е да се консултирате със специалист или лекар за най-подходящите методи за грижа за коластра.
-
Каква е линията на корема и кога се появява?
-
Как да се грижа за коластрата и какви методи се препоръчват?

, но сега съм пас и те нищо не са решили или поне не казват де и само викат "ЕМИ ВСЕКИ ПО ДОМОВЕТЕ", което е ясно , че няма да стане, но сори няма да бъдем в нас, на рожд. ми ден направо полудях от
Страшна работа. Но при мен сънуването е неразделна част от емоциите. Мисля ли си за нещо, после задължително сънувам. И съответно, понеже никога не съм се чувствала толкова притеснена и загрижена за някого в живота си, сега сънищата ми са направо изтъкани от притеснителни случки. До такава степен, че се чудя какви ли не глупости и питам докторите странни въпроси от рода на: "Бебето може ли да скъса пъпната връв, ако я дръпне по-силно или с нокти да нарани плацентата и тя да прокърви вътре?" Много глупаво, защото очевидно нищо такова никога не се е случвало, обаче на! Мисли. Можеш ли да ги спреш? 
нямам идея, но не рискувам

надявам се да не се върна болна на 01.01.07
, сложих снимки в албумчето! Почти си избрахме и количка
, но тук има малко разногласия с таткото
. Обаче и аз се отказах от купоните вкъщи
Обаче от баницата ми се падна бебе и това беше най-хубавото 
.
, предпочита високите тонове, това се запазва и след раждането. Има едни интересни експерименти,карали бременни да четата една и съща приказка всеки ден от 27мата седмица до раждането и след това бебето се оказва, че предпочита познатата история пред други,дори и да е прочетена от чужд човек. Така че ако искате по някакъв начин да имате скрит коз за успокоение на бебо
, четете му някоя приказка сега......недостатъците са,че до април ще ви втръсне от нея.