Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса? - Тема 2

• 325 321
  • 5 089
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Честно казано като си зле, изобщо не ти се обикаля по кабинети и лаборатории. И едва ли го правят, защото са много щастливи от този факт. Аз имам щастието да съм обгрижвана от лекар, но ако нямах такъв важен човек, кой щеше да ми изписва лекарствата, особено като състоянието се влошава за часове.

# 2 476
Трябва ли да приемам аспирин протект и колко време?
Аз имам проблем с аспирина, чувствителен ми е стомаха и затова вземам Natokinase. Миналата година в болницата ни биеха по 2 инжекции хепарин, след изписването ни казаха че трябвало още поне 2 месеца много течности и аспирин протект. Но аз аспирин не мога да пия и предпочетох по скъпия вариант. Докато стигне шишенцето ще го пия

# 2 477
  • София
След като първите три дни нямах никаква температура, сега изведнъж 38.6 и то въпреки единия тон витамини, антивирусни, добавки, хапчета за нос, хапчета за гърло, пробиотици. Това ми е вторият Ковид, първият беше с брутални болки в гърлото, но този път имам чувството, че ще е по-трудно възстановяването

# 2 478
Привет момичета,
Извинявам се ако е обсъждана темата, но имам нужда да прокоментираме. Има ли други с прекалено дълъг /променен / цикъл след преболедуването на новата версия /тазгодишната/ на Ковид?

# 2 479
Дорис, бих пуснала хормони
 Два пъти доказано го карах, промени в цикъл не съм имала.

# 2 480
Два пъти боледувах миналата година и двата пъти имах промени в цикъла - закъснение в месеца след боледуването. Не знам при сегашния вариант има ли подобни оплаквания.

# 2 481
  • Пловдив
Здравейте!
Домашните тестове отчитат ли Ковид, ако липсва хрема?

# 2 482
Здравейте!

Когато бях болна първия път нямах хрема, но и теста беше с проба от гърлото и отчете. Може би трябва да си вземете такъв.

# 2 483
Здравейте!

Да. Майка нямаше хрема. Само за нос беше нейният.

# 2 484
  • Пловдив
Здравейте!

Според мен от личен опит наличието / отсъствието на хрема не влияе на резултата. Нямах хрема като бях с ковид, но всичките тестове ми бяха положителни, като първия ден тестовата черта се появи светкавично бързо.

# 2 485

Според мен от личен опит наличието / отсъствието на хрема не влияе на резултата. Нямах хрема като бях с ковид, но всичките тестове ми бяха положителни, като първия ден тестовата черта се появи светкавично бързо.
Също без НИКАКВА хрема в началото, чертата светна веднага !

# 2 486
Добро утро! Simple Smile
Правили ли сте си тест след 7мия ден? До кога позитивира при сегашния вариант?
Днес ми е ден 9, още сутрин чистя секрети от носа и гърлото, но като изключим това от 5 дни съм "здрава". Утре, обаче, трябва да отида в офиса, в тази връзка се чудя до колко съм безопасна за колегите.

# 2 487
Тази година не, но миналата тестовете излизаха с бледа втора черта до четиринадесетият ден. Тръгнах си след карантината на работа, носех маска в общите помещения от начало, никой не се зарази. Детето също излизаше положително, но и в нейното училище не съм чула някой да се е заразил след нея, хем тя и маска не носеше. Според мен след толкова дни не е опасно, освен ако няма някой колега с компрометиран имунитет.

# 2 488
Много сме нагъсто и сме в open space, това с маските в общите помещения не работи при нас. Пък аз съм от лудите, дето хич не им пука дали ще се заразят, обаче мисълта аз да заразя някой сериозно ме притеснява. 😅
Ще си купя тест, да видим.

# 2 489
  • София
Аз се чудя същото. Днес ми е 7 ден от съвсем първите симптоми, но тестът е положителен, носът си тече, главата си боли, безкрайно се уморявам дори като ходя вкъщи. Но дори да се вдигна и да отида до офиса, ме е страх, че ще ги заразя, а това ме ужасява. Сега чета, че може да си заразен до 10 ден при средно протичане, но дали е така. Карантините вече са 5-7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт